Ss Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 z tego co wiem to Norman jest bezpieczny... Norman ma na razie schronienie, a teraz powinniśmy znaleźć mu w końcu porządny dom. Bardzo proszę o pomoc, im więcej osób ogłasza psa, tym większe szanse powodzenia... Quote
bico Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Boże kochany, nie mogę pomóc Normanowi:-(:-(:-(:-(, mam dwa psy i wspomagam przyjaciół ze znalezieniem domku dla przygarniętej bidy Dropka, ale też nic nie możemy mu znaleźć:-(:-( a gdzie teraz jest Norman? co się z nim dzieje? będzie mógł dalej zostać w swoim dotychczasowym DT?:roll: Quote
funia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 NORMAN JEST W HOTELIKU .ALE JEST TO DLA NIEGO KOLEJNY DRAMAT!!! BYŁ W DOMU Z KAROLAJ I ZNOWU TRAFIŁ DO OBCYCH .OD PÓŁ ROKU ,JEST W TAKICH ROZJAZDACH ,POWROTY I ROZSTANIA . ON MUSI ZNALEŻĆ W KOŃCU DS ,BO ON JUZ TEGO NIE WYTRZYMA . PROSZE POMÓŻCIE ,ROZPYTUJCIE DOBRYCH LUDZI :roll: Quote
bico Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 funia napisał(a):NORMAN JEST W HOTELIKU .ALE JEST TO DLA NIEGO KOLEJNY DRAMAT!!! BYŁ W DOMU Z KAROLAJ I ZNOWU TRAFIŁ DO OBCYCH .OD PÓŁ ROKU ,JEST W TAKICH ROZJAZDACH ,POWROTY I ROZSTANIA . ON MUSI ZNALEŻĆ W KOŃCU DS ,BO ON JUZ TEGO NIE WYTRZYMA . PROSZE POMÓŻCIE ,ROZPYTUJCIE DOBRYCH LUDZI :roll: biedny Noram:-(:placz::-( popytam, jak tylko coś by się działo, to dam znać, ale teraz, to nawet Dropka nikt nie chce:-( łaciaty, z mojej sygnatury:roll: Quote
graynew Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ciotka bico Ty sypiasz czasami??????:crazyeye: No jakis dziwny zastoj w adopcjach. Ja mam 1,5 rocznego pieknego spaniela na wydaniu i tez nie ma zainteresowania. Nie wiem moze na wiosne sie ruszy i wszytskie super psiaki znajda domek. Quote
zurdo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Korzystając z tego, że w końcu udało mi się dostać na dogo, chciałam Wam napisać, że we wtorek jestem umówiona na spotkanie z rodziną zdecydowaną na adopcję Normanka. Więc - trzymajcie baaaaardzo mocno kciuki. Pewnie nie uda mi się tu znowu szybko wejść, ale dam znać funi, jak wygląda sytuacja :) Quote
zurdo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 aaa, zapomniałam dodać, że rodzina o wszystkich normanowych zaszłościach oczywiście wie... Quote
graynew Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Zurdo to swietne wiesci. Ale tak wlasnie myslalam bo co napisze do Negri zeby jakiegos psiaka wstawila na Niemiecka strone adopcyjna to sie tutaj w Polsce domek znajduje :p Jeszcze sie zadnej bidzie przezemnie do Negri zgloszonej nie udalo wyjechac na zachod :evil_lol: no i prawde mowiac mam nadzieje, ze tak zostanie !!! Czekamy na wiesci. Quote
funia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zurdo ,ale sie cieszę .BOZE tRZYMAM KCIUKI ,!!!! Quote
funia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zurdo ,ale sie cieszę .BOZE tRZYMAM KCIUKI ,!!!! Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 zurdo napisał(a):Korzystając z tego, że w końcu udało mi się dostać na dogo, chciałam Wam napisać, że we wtorek jestem umówiona na spotkanie z rodziną zdecydowaną na adopcję Normanka. Więc - trzymajcie baaaaardzo mocno kciuki. Pewnie nie uda mi się tu znowu szybko wejść, ale dam znać funi, jak wygląda sytuacja :) Bosze, cioteczki, już jest czwartek, a tu żadnych wieści:placz::placz: Marzę by wreszcie Norman swój domek znalazł i w tej rodzinie upatrywałam jego szansę, a tu cisza i nie wiem czy to źle czy dobrze:roll: ale może znów są kłopoty z serwerem dogo:mad: dajcie znać co wyszło z tego spotkania:roll: czekam i nadal trzymam kciuki:happy1::happy1::happy1::happy1: Quote
bico Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 graynew napisał(a):Ciotka bico Ty sypiasz czasami??????:crazyeye: No jakis dziwny zastoj w adopcjach. Ja mam 1,5 rocznego pieknego spaniela na wydaniu i tez nie ma zainteresowania. Nie wiem moze na wiosne sie ruszy i wszytskie super psiaki znajda domek. sypiam za dnia, jak wampir:evil_lol::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ale co do zastoju, to fakt niezaprzeczalny, zero zainteresowania jakimkolwiek psem:shake::-( normalnie głucha cisza:-( aż dziw bierze:roll: jak się zdarzy adopcja i dobry domek, to dosłownie "święto narodowe":roll: Graynew, widziałam tego Twojego spanielka, na stronie terierka:evil_lol::laugh2_2: i tak, jak już zresztą napisałam, spaniel cudny, zadbany, jak z wystawy:loveu: Że nie ma na niego chętnych, to aż trudno uwierzyć:roll: Quote
zurdo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Tak, tak, Normanek w sobotę wędruje do SWOJEGO domu :multi: Jego młoda opiekunka, przestraszona wizją nachodzących ją na wizyty poadopcyjne ciotek zmartwionych brakiem wieści, zarejestrowała się już na forum collie - tak więc będą wieści z pierwszej ręki i pełna kontrola, przynajmniej z mojej strony ;) Quote
zurdo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jaka radość powszechna :cool1: Norman jest już w swoim domku :lol: Quote
zurdo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Wieści z podróży: Normanek to pies zaiście wyjątkowy, o czym przekonaliśmy się w tym krótkim czasie bycia z nim w podróży...jest grzeczny, posłuszny, idealny z niego podróżnik..kocha jazdę samochodem...a nade wszystko jest pieskiem pragnącym miłości i ofiarującym w zamian swoje ciepło i zaufanie...całą drogę przespał wtulony we mnie, z pyszczkiem na moich kolanach, mrucząc z zadowolenia...a i buziak mi się dostał niejeden I dzisiejsze zdjęcie, myślę, że widać różnicę w porównaniu z tym, co było jesienią ;) Normanek dostał małą wyprawkę na nową drogę życia, a na miejscu wszystko czekało już przygotowane na jego przybycie. No i czekała bardzo szczęśliwa młoda pańcia Normana :lol: Quote
bico Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Trochę na dogo mnie nie było, ale właśnie się dostałam i bardzo się cieszę z tych wieści - Norman jedzie do swojego nowego domku! Nareszcie!!!!:multi::multi::multi::laugh2_2::laugh2_2::klacz::klacz::jumpie::jumpie::laola::cunao::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: I ja tu się cieszę za wszystkich:cool3::cool3: i na nowiny z nowego domku czekam:loveu: Wiadomo już coś?:cool3::cool3: Quote
Ss Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 potwierdzamy...Normanek ma dom i tu dziękujemy wszystkim, którzy w tej jego długiej drodze do domu byli dla niego wsparciem, opieką, poczuciem bezpieczeństwa..Pani Lucynie, Murce, Karoli, Marcie, wszystkim lekarzom i klinikom, w których był Normanek, a przede wszystkim Sylwii i jej rodzicom, za to że dali Normankowi to czego potrzebuje najbardziej - dom!!! Normanek to pies zaiście wyjątkowy, o czym przekonaliśmy się w tym krótkim czasie bycia z nim w podróży...jest grzeczny, posłuszny, idealny z niego podróżnik..kocha jazdę samochodem...a nade wszystko jest pieskiem pragnącym miłości i ofiarującym w zamian swoje ciepło i zaufanie...całą drogę przespał wtulony we mnie, z pyszczkiem na moich kolanach, mrucząc z zadowolenia...a i buziak mi się dostał niejeden kilka zdjęć które zrobiliśmy na krótkim spacerku po odebraniu Normanka z hoteliku Normanek potrafi pięknie pozować a tak właśnie daje buzi To wspaniały pies, gratulacje Sylwio z okazji posiadania tak cudownego pieska...tylko na galeryję czekamy i wieści o Normanku...a jakby coś...pytaj i pisz śmiało Quote
bico Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Norman, to na prawdę pieeękny pies!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Taki dostojny, spokojny, ma śliczną sierść:loveu::loveu: W niczym nie przypomina już tego psiego, chorego nieszczęścia z pierwszych fotek na wątku:multi::multi::multi: Tak się bardzo cieszę, że znalazł kochający domek, zasłużył na to:multi: Dla mnie znalezienie domku dla każdego bezdomnego, porzuconego, chorego psa, to taki mały osobisty cud, nawet jeżeli tylko o tym czytam, to prawdziwy cud i taka radość:multi::multi: Normanku, powodzenia w nowym domu:lol::lol: Dziękuję wszystkim, którzy pomagali temu psiakowi w jakikolwiek sposób i przed nowymi właścicielami chylę czoła - dziękuję, że daliście temu psu szansę i miłość:loveu::loveu: Quote
bico Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ciotki i Wujkowie z Lublina, podrzucam temat:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/lublin-szczeniak-w-typie-niestety-trafil-do-schronu-poszukuje-wol-stamtad-133588/index2.html#post11968388 proszę, zajrzyjcie na wątek:-( Quote
dogeviper Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Norman ładny piesek. Super, że znalazł domek. Nasz Dropuś też znalazł domek. Czyli jest jakaś nadzieja na tym świecie:multi::multi::multi: Quote
funia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Amen .!!!!! Byłam z nim na początku jak wyjeżdzał i ciesze się z takiego końca. Ale było warto . Dzieki Lucynce od Kolaków i niezmordowanej Zurdo -Pozdrawiam serdecznie Quote
jogi Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 napisze jeszcze raz, bo to aż nie do uwierzenia:lol: Jakiż on jest piękny:loveu: Quote
zurdo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Lublinianie, potrzebna mała pomoc, która moze uratować życie maluszkowi collie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lublinianie-drobna-pomoc-ratujaca-psie-zycie-na-cito-134046/#post12002743 pomóżcie! Z opiekunką Normanka mam kontakt - wszystko u nich w porządku. Norman trochę próbował drapać, ale syuacja została opanowana. Chłopak się rozkręca, na spacerach wulkan energii :) Quote
Recommended Posts