Asiaczek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='EwikB']Swietna fotorelacja , nawet my sie załapałyśmy :-) Fotka przed finałami , gdzie Fiordi za chwilkę wybiegała w ozdóbkach BEST OF GROUP III Natomiast Mufinek ukonczył Mł Ch Polski i załapał sie do finału BIS Junior ;) Brawo!!! [quote name='asiekka1']ja mam jedno zdjęcie, oryginalne :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/157/545ea4ba120cb4e5med.jpg sędzia mu się nie bardzo spodobał ;) Dobre! Brawo za refleks... Pzdr. Quote
Doggerek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='asiekka1']ja mam jedno zdjęcie, oryginalne :evil_lol: http://images49.fotosik.pl/157/545ea4ba120cb4e5med.jpg sędzia mu się nie bardzo spodobał ;) rewelacja :multi: innych fot briardów i z wyboru BOG I nikt nie ma ? Quote
Judit Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Matusz - a więcej zdjęć seterków nie masz? :cool3: Quote
Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Judit']Matusz - a więcej zdjęć seterków nie masz? :cool3: Nie mam więcej. Ale widziałem Was na ringu z czerwono-białym seterem, gdybym wiedział, że to Wy to bym zrobił pare zdjęć:eviltong: pozdr. Quote
Doggerek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nikt nie ma zdjęć z finałów, z wyboru BOG I ?? Quote
Judit Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Matusz napisał(a):Nie mam więcej. Ale widziałem Was na ringu z czerwono-białym seterem, gdybym wiedział, że to Wy to bym zrobił pare zdjęć:eviltong: pozdr. hyhy.. nas na wystawie nie było, pisałam parę stron wcześniej o tym. :p Czerwono-biały seterek był od nas, i aktualnie to na wystawach są czerwono-białe tylko od nas. :evil_lol::evil_lol: Więc jak następnym razem będziesz miał możliwość pyknięcia fotki to baaaardzo baaardzo byłabym wdzięczna :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Luźne fotki z wystawy. Charcik włoski naszej koleżanki Agama Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A teraz sporo fotek CAO... uwielbiam te rasę.:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cd. Mamunia... ... i jej dzieci...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts