J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Czy mogę prosić o stawkę Szpiców miniaturowych-Pomeranianów. Z góry dziękuję bardzo serdecznie:loveu: Quote
macsow1 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 BEST IN SHOW Chihuahuahauahauahauahuaha :) GRATULKI :loveu: Quote
martyna. Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Bardzo proszę - staweczka Pomków: -RUPOM NEBESNAYA LASTOCHKA owner:Akopyan D. - Svetlogorsk -GORLY ES TIN KAZANOVA BEST owner:Akopyan D. - Svetlogorsk -JAN-SHARS TRADE SECRET owner:Dagajeva Natalja - Rigas Raj -SIGNATURES ELEMENT OF SEDUCTION owner: Suhomlinova I. - Tula -BOBIK Wspólny Dom owner: Anna Tomczyk Wielkie gratulacje dla małego Chi za drugiego polskiego BIS'a :loveu::loveu: A dla jasności - BIS - Helena's Band BESTSELLER MR.DANCER Quote
Kaya Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Martyna a jak wam poszło i jak na MP? wiesz coś może? ;) Quote
Asiaczek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Znowu mam się chwalić pierwsza?:cool3: No, dobra... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię, BIS Szczeniąt 2!!! LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Jesoooo, jaka jestem happy....:multi::multi::multi: Pzdr. Quote
Musiałek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Znowu mam się chwalić pierwsza?:cool3: No, dobra... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię, BIS Szczeniąt 2!!! LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Jesoooo, jaka jestem happy....:multi::multi::multi: Pzdr. Asiaczku GRATULUJE !!!!:loveu: Quote
wanio Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 BEST IN SHOW - Olsztyn 2009 Najpiekniejszy Pies Warmi i Mazur Chihuahua Krótkowłosy BIS.CH. Helena's Band BESTSELLER MR. DANCER Quote
Cervarius Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ASIACZKU wielkie wielkie gratulacje! [quote name='Asiaczek']Znowu mam się chwalić pierwsza?:cool3: No, dobra... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię, BIS Szczeniąt 2!!! LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Jesoooo, jaka jestem happy....:multi::multi::multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Musiałek']Asiaczku GRATULUJE !!!!:loveu: [quote name='Cervarius']ASIACZKU wielkie wielkie gratulacje! Bardzo Wam dziękuję! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 tulacje dla Całej Pierwszej Trójki! http://img27.imageshack.us/img27/5793/59059939.jpg Pzdr. Quote
Judit Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Asiaczek']Znowu mam się chwalić pierwsza?:cool3: No, dobra... JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOS MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - w.o.1, Najlepsze Szczenię, BIS Szczeniąt 2!!! LOVE IS IN THE AIR AsiaczekFCI - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG1!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Jesoooo, jaka jestem happy....:multi::multi::multi: Pzdr. ogromne gratulacje!!! my też się pochwalimy :cool1: od nas: ACHTI MONTANA Shadow Dog - dosk.1, Zw.Mł, NJwR, BOB !!! Montanka tą wystawą zakończyła Młodzieżowy Championat! Jesteśmy przeszczęśliwi! :multi: Quote
leepa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tu jest sporo zdjęć: Miłośnicy psów spotkali się na Warmii - Zwierzęta - WM.pl - Warmia, Mazury, Portal Warmii i Mazur Część mojego autorstwa także jakby ktos chciał większe swojego psa to można się odezwać. No i mam też trochę więcej w zanadrzu. Ma ktoś zdjęcia sznaucerów? Szczególnie mini. Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Judit'] my też się pochwalimy :cool1: od nas: ACHTI MONTANA Shadow Dog - dosk.1, Zw.Mł, NJwR, BOB !!! Montanka tą wystawą zakończyła Młodzieżowy Championat! Jesteśmy przeszczęśliwi! :multi: Gratuluję! I chyba widziałam na wystawie 2 takie psiaki, jak Twója... Czyli może nawet i Ciebie widziałam, nie wiedząc, że to Ty.:shake: Pzdr. Quote
Judit Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Asiaczek']Gratuluję! I chyba widziałam na wystawie 2 takie psiaki, jak Twója... Czyli może nawet i Ciebie widziałam, nie wiedząc, że to Ty.:shake: Pzdr. Asiaczku, ja na wystawie nie byłam :evil_lol: była suńka od nas - Montanka ze swoimi właścicielami. :p I była jedynym czerwono-białym na wystawie. No chyba że ktoś łazikował jeszcze z jakimś innym czerwono-białym jako widz... bo na ringu był tylko jeden. Ja na razie zajęta jestem i na wystawach mnie nie ma. Ostatnim razem byłam sekretarzem w Lublinie 14.06... za niedługo pewnie znowu będę próbowała się gdzieś załapać. :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Judit']Asiaczku, ja na wystawie nie byłam :evil_lol: była suńka od nas - Montanka ze swoimi właścicielami. :p I była jedynym czerwono-białym na wystawie. No chyba że ktoś łazikował jeszcze z jakimś innym czerwono-białym jako widz... bo na ringu był tylko jeden. Ja na razie zajęta jestem i na wystawach mnie nie ma. Ostatnim razem byłam sekretarzem w Lublinie 14.06... za niedługo pewnie znowu będę próbowała się gdzieś załapać. :cool3: No to w takim razie widziałam Montankę. A to drugie to może cos podobnego, nie wiem... A kiedy pokażesz się na wystawach? Pzdr. Quote
gregory Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 moje fotki Picasa Web Albums - Grzegorz - wystawa Olszt... Quote
Judit Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Asiaczek napisał(a):No to w takim razie widziałam Montankę. A to drugie to może cos podobnego, nie wiem... A kiedy pokażesz się na wystawach? Pzdr. miałam teraz zgłaszać naszego chłopaczka Tytusa na wystawe i bym się pewnie pojawiła z nim i z siostrą, ale jak to seter.. w krzakach pobuszuje, chwila nieuwagi i zaraz a to opuszka rozwalona a to coś innego :roll: i czekaj człowieku aż będzie cacy... pod koniec roku pewnie z młodymi suczkami pojeździmy żeby dorosłe championaty pokończyły. Ale narazie cały lipiec to odpoczynek i wyjazdy wakacyjne :cool3: Quote
Doggerek Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ponawiam prośbe o zdjęcia briardów i BOG I :modla: Quote
EwikB Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='gregory']moje fotki Picasa Web Albums - Grzegorz - wystawa Olszt... Swietna fotorelacja , nawet my sie załapałyśmy :-) Fotka przed finałami , gdzie Fiordi za chwilkę wybiegała w ozdóbkach BEST OF GROUP III Natomiast Mufinek ukonczył Mł Ch Polski i załapał sie do finału BIS Junior ;) Quote
asiekka1 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Doggerek']ponawiam prośbe o zdjęcia briardów i BOG I :modla: ja mam jedno zdjęcie, oryginalne :evil_lol: sędzia mu się nie bardzo spodobał ;) Quote
Recommended Posts