graynew Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No ja dzis Polske zwiedzalam. Jakies Swinki morskie w ilosciach zastraszajacych wiozlam i caly czas tylko myslalam co bedzie jak one sie przez te pudla przegryza jak zlapac 20 swinek w samochodzie :cool3: A tu widze takie wiesci. No jak to sie ma tak konczyc to ja sie pisze na staly transport gryzoni jesli zawsze po powrocie zobacze, ze jakis piesio znajdzie domek :p Czekamy teraz na wiesci takie o Scooterku i mojej Adzie!!!!!!!!!! Quote
Hogat Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 O rany jak się cieszę :multi::multi::multi: warsawmoo :buzi: :klacz: dla Ciebie za udaną akcję!! Oby więcej takich zakończeń psich historii! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao: Quote
bico Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cudownie, że Suńka znalazła tak szybko nowy domek, bo była w pilnej potrzebie:multi::multi::multi: choć jedna dobra wiadomość w gąszczu tego psiego nieszczęścia:roll: za szybką i skuteczną akcję i zaangażowanie w tej sprawie dziękujemy wszystkim cioteczkom:Rose::Rose::Rose::Rose: nie pozostaje mi nic innego jak odtańczyć taniec radości lub zrobić z radości "falę":cool3::cool3::cool3: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :smilecol: :loveu::loveu::loveu: PS - Cioteczki, nie zapominajmy o innych psiakach, "wiekami" czekających na nowy dom:-( Quote
taxelina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja chcialam dodac a ti sie okazuje ze ma domek :D Quote
Bushido Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 To fajnie ze ma domek:) A gdzie jest ta reszta psów ?? Może macie jeszcze jednego jamniczka?;) Quote
taxelina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Bushido']To fajnie ze ma domek:) A gdzie jest ta reszta psów ?? Może macie jeszcze jednego jamniczka?;) tu jest duzo jamnikow Jamniki i mixy szukaja domow Quote
Bushido Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dzięki za tą stronke. Spodobał mi się Presto :) tylko że nie pisze gdzie przebywa. Quote
taxelina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Bushido napisał(a):Dzięki za tą stronke. Spodobał mi się Presto :) tylko że nie pisze gdzie przebywa. trzeba sie skontaktowac i sie dowie czlowiek ;) ja tylko wrzucam na strone z tego co dostaje ;) Quote
Brysio Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 co za cudowna wiadomosc!!!! az niemozliwe w jak krotkim czasie Sunia znalazła domek!!! wspaniale!!!!:multi::multi::multi: :biggrina::biggrina::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::jumpie::jumpie::laugh2_2::laugh2_2::cunao::laola: Quote
Bushido Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No wiem wiem. A wiadomo coś o reszcie? Quote
Isadora7 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Bushido']No wiem wiem. A wiadomo coś o reszcie? Tutaj masz wątek Presto http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ala-jamnik-szuka-domu-wlasciciela-124890/ Bardzo fajny psiak :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cieszę się szczęsciem Kretki ! Czekamy na fotki ! :loveu::lol: Quote
bico Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Właśnie! Czekamy na wieści i fotki z nowego domku Kretki:cool3::cool3::cool3: czekamy, czekamy;) Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hej warsawmoo prosimy o informacje o suńce:p Quote
warsawmoo Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Heloooo kochane cioteczki! Suńka rainutko wybiegła z klatki w klinice i wpadła proto w ramiona nowej pańci :sweetCyb:To było niesamowite :loveu:. Wiem, że była już u swojego nowego weta na wizycie i uzyskała wszelkie zalecenia dotyczące żywienia i postępowania z pieskiem. Będzie również jutro miała robione badania. Nowa pańcia obiecała przysłać mi wieczorem wieści mailem. Czekamy.... Quote
warsawmoo Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Bushido']To fajnie ze ma domek:) A gdzie jest ta reszta psów ?? Może macie jeszcze jednego jamniczka?;) Zajrzyj tu: [url=http://naszejamniki.pl/viewforum.php?f=23]Nasze Jamniki Forum Mi Quote
Energy Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No to super, że mała już w nowym domku:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
warsawmoo Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No i mamy wiadomości z nowego domu. Kretka (zapomniałam Wam wczoraj o tym powiedzieć) to już nie Kretka, tylko LUNA :loveu:. Imię było gotowe na wczoraj, tak jak i wszystko! cyt.: "LUNA po przyjeździe do domu obleciała wszystkie kąty i obwąchała wszystkich obecnych domowników, radości było co nie miara tak ze strony Nikolki jak i samej LUNY. Na każdym kroku okazuje radość, merda ogonem oraz późnym popołudniem przekonała się do swojego koszyka - wtedy to po raz pierwszy się do niego położyła. Co do zdrowia LUNY, byliśmy z nią dzisiaj u weterynarza ma: zapalenie uszu, drażliwość w okolicy nerek przy dotyku. Jutro rano mamy donieść mocz do zbadania, bo lekarz chciałby sprawdzić czy nie pojawiło się w nim białko. Dostała antybiotyk oraz profilaktycznie tabletkę na robaki. Poradził nam również czym najlepiej ją na razie karmić, a czego unikać, by jej jeszcze bardziej nie zaszkodzić. Jest bardzo przyjaznym pieskiem, ufnym ludziom, pomimo tego co ją spotkało, myślę że nie będzie kłopotu z jej z zaklimatyzowaniem w naszym domu, na obecną chwilę wszystko na to wskazuje". Quote
Lilmo Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ojej te wieści o jej zdrowiu nie brzmią za dobrze :shake: Oby szybko nasze maleństwo z tego wyszło ... A co do całej reszty to : :multi: ;) Quote
Isadora7 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Będzie dobrze, ja uważam że nie jest tak źle na to co przeszła. Najważniejsze , że ma swój domek, koszyczek i Ludziów. Quote
warsawmoo Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Isadora7 napisał(a):Będzie dobrze, ja uważam że nie jest tak źle na to co przeszła. Najważniejsze , że ma swój domek, koszyczek i Ludziów. jessssu, dzięki Isadora :loveu:. Najważniejsze to myśleć pozytywnie! Quote
Energy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Pewnie, że będzie dobrze, musi być:loveu: Quote
warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Energy napisał(a):Pewnie, że będzie dobrze, musi być:loveu: I JEST!!! SUNIA MA ZDROWE NERKI!!!!!!!!!! :bigcool: :klacz: :sweetCyb::laola: Quote
Lilmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 cuuuudownie :multi::multi::multi: kiedy możemy spodziewać się zdjęć z nowego domku ? :loveu: Quote
Recommended Posts