warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Lilmo napisał(a):cuuuudownie :multi::multi::multi: kiedy możemy spodziewać się zdjęć z nowego domku ? :loveu: Obiecano mi jeszcze dzisiaj! :lol: Quote
Kalina Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 warsawmoo, gdzie sunia była u weta? Jeśli wolisz- odpisz na pw Quote
Energy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 warsawmoo napisał(a):I JEST!!! SUNIA MA ZDROWE NERKI!!!!!!!!!! :bigcool: :klacz: :sweetCyb::laola: Super :bigcool::bigcool::bigcool: Teraz już musi być dobrze. Czekamy na zdjęcia, może cioteczka warsawmoo nie pójdzie sobie spać :evil_lol: i jak dostanie to wstawi:loveu: Quote
AMIŚKA Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='warsawmoo']I JEST!!! SUNIA MA ZDROWE NERKI!!!!!!!!!! :bigcool: :klacz: :sweetCyb::laola:[/quot] OOO to szybciutko powinna dojśc do formy:lol::lol:, młodziutka jest i domeczek ma, i koszyczek ma :loveu: a znajac życie to i łózeczko teeż pewnie maa;);) Na zdjecia czekamy:lol::lol: Quote
warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Energy napisał(a):Super :bigcool::bigcool::bigcool: Teraz już musi być dobrze. Czekamy na zdjęcia, może cioteczka warsawmoo nie pójdzie sobie spać :evil_lol: i jak dostanie to wstawi:loveu: Spać nie poszła :eviltong:, zdjęcia dostała :eviltong: ale fotosik nie działa !!!! :angryy: Quote
warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Uffffffff! Udało się :multi: Zobaczcie jaką ma lśniącą sierść :loveu: Już się chyba zaprzyjażniła z Herkulesem ...??? :lol: Quote
Isadora7 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='warsawmoo']Spać nie poszła :eviltong:, zdjęcia dostała :eviltong: ale fotosik nie działa !!!! :angryy: Może masz transfer przekroczony. Jak chcesz podeślij mi na maila patyk@cad.pl to wstawię (umieramy z ciekawości) Quote
Lilmo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ale jestem niesamowicie szczęśliwa,że historia Kretki zakończyła się happy endem i możemy teraz oglądać takie zdjęcia ! :loveu: widać,że jej tam dobrze i już się zadomowiła :) Kretuniu pozdrawiam Cię serdecznie skarbeńku! :Rose: Quote
Energy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 warsawmoo napisał(a):Spać nie poszła :eviltong:, zdjęcia dostała :eviltong: ale fotosik nie działa !!!! :angryy: No nie możliwe:eviltong:nie poszła spać:evil_lol: Są zdjęcia, super, dziewczynka wydaje się zadomowiona i już wie, że śpi się na łóżeczku:loveu::loveu::loveu: Ale ona chudziutka w porównaniu z Herkulesem, ale nowa rodzinka na pewno szybko ją odżywi:p Quote
Isadora7 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Łzy w oczach ze wzruszenia jak sie patrzy na takie zdjęcia http://images35.fotosik.pl/65/34d753d0e02e6115med.jpg :loveu::loveu: Quote
warsawmoo Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Jak widzicie, kochane cioteczki, sunia zadomowiła się całkiem szybko. Jest bardzo wesoła, ufna, przytulasińska i już zakochała się w najstarszej dziewczynce w domu (mającej zaledwie parę latek), zresztą oczywiście z wzajemością:loveu:. Wyniki badań też wypadły pozytywnie, a ja miałam trochę stracha, że niunia ma chore nerki... ufff! Kamień z serca! Zostały tylko te uszy .... Bierze na nie antybiotyk. Ale myślę, że z taką opieką, dadzą sobie z tym radę. Lunę odwiedzają też codziennie Inpektorzy SdZ :loveu:. Będzie dobrze! Quote
Energy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Super, że zostały do wyleczenia tylko uszka, choć to "upierdliwa":razz: i nawracająca przypadłość przynajmniej u nas, no ale to tak na prawdę nic takiego;) po tym co przeszła. Najważniejsze, że prawidłowo funkcjonują narządy wewnętrzne i że nie ma poważnych schorzeń skóry:lol::lol::lol: Oby szybciutko zapomniała o tym co przeszła, ale już nowa rodzinka na pewno o to zadba:bigcool::bigcool: Czekamy oczywiście na nowe zdjęcia i dobre wiadomości o suńce. Poproszę uprzejmie, aby odwiedzający Inspektorzy SdZ wymiziali pożądnie Lunę od ciotki Energy :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 warsawmoo napisał(a):Jak widzicie, kochane cioteczki, sunia zadomowiła się całkiem szybko. Jest bardzo wesoła, ufna, przytulasińska i już zakochała się w najstarszej dziewczynce w domu (mającej zaledwie parę latek), zresztą oczywiście z wzajemością:loveu:. Wyniki badań też wypadły pozytywnie, a ja miałam trochę stracha, że niunia ma chore nerki... ufff! Kamień z serca! Zostały tylko te uszy .... Bierze na nie antybiotyk. Ale myślę, że z taką opieką, dadzą sobie z tym radę. Lunę odwiedzają też codziennie Inpektorzy SdZ :loveu:. Będzie dobrze! Naprawdę to wielka radość , jamnisiowe dwie mordencje:loveu::loveu: Trafiła do ludzi , którzy maja już wiekowego jamniczka:loveu: I napewno wiedza co potrzeba jamniczkowi do szcześcia:lol:!!! Ale fotek więcej poprosimy:eviltong::lol::lol::lol:. WARSAWMOO znalazłas w szybkim czasie WSPANIALY DOMEK dla Jamniczki!!:cunao::cunao: ale czy ta SdZ musi codziennie bywać????:razz::razz: wiesz zeby ludziom za bardzo nie dokuczyć:razz: Quote
taxelina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 To teraz moja skromna prosba... na stronie Jamniki i mixy szukaja domow jest dzial "w nowym domu" moze byc ktos skrobnal text i dodalabym zdjecia? czy jeszcze za wczesnie? Quote
Hogat Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Takie zdjęcia to miód na serce :loveu::loveu: Ależ się cieszę i z tych nerek i z tego, ze już śpi na kanapie przytulona do starszego kolegi :loveu::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
pajda67 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 I my przyłączamy się do życzeń samej szczęśliwości w nowym domku. Pozdrawiamy Kretkę:loveu::loveu::loveu: Quote
Bushido Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jak ładnie wygląda :) Widać ze sunia ma kochajacych właścicieli. Quote
danka1234 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 My równiez życzymy Kretce szcześliwego zycia w nowym domku i serdecznie pozdrawiamy jej nowych opiekunów.:loveu::loveu::loveu: Quote
warsawmoo Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='Hogat']Takie zdjęcia to miód na serce :loveu::loveu: Ależ się cieszę i z tych nerek i z tego, ze już śpi na kanapie przytulona do starszego kolegi :loveu::bigcool::bigcool::bigcool: A jakie cuda dostałam dzisiaj, ahhh! Napewno by Ci sie jeszcze bardziej spodobaly. Niestety, mam problemy z kompem i dzisiaj ledwo mi sie udalo zalogowac ale nawet polskich znakow nie moge wstawiac bo mi sie zawiesza, takze musicie, cioteczki, poczekac do jutra. Ale moze to i lepiej bo jutro mam zamiar osobiscie sfocic malutka :multi: Goraco pozdrawiam wszystkie kochane ciotki. I co? Pewnie wymiziac malutka od Was? Jasne! :loveu: Do uslyszenia jutro. Na dzisiaj jestem OFF! Quote
Lilmo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Koniecznie wymiziać!!! :multi: Nie wiem jak reszta cioteczek, ala ja już nie mogę doczekać się tych fotek :diabloti: Quote
Energy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No tak cioteczka warsawmoo zamiast fotki wstawiać to sobie spać poszła i jeszcze na kompa zgania:eviltong::evil_lol: Warsawmoo pewnie, że wymiziać i to proszę bardzo mocno:loveu::loveu: I uprzejmie prosimy jutro o foteczki, bo się nie możemy doczekać, zrób jak najwięcej:p Quote
Isadora7 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='warsawmoo']A jakie cuda dostałam dzisiaj, ahhh! Napewno by Ci sie jeszcze bardziej spodobaly. Niestety, mam problemy z kompem i dzisiaj ledwo mi sie udalo zalogowac ale nawet polskich znakow nie moge wstawiac bo mi sie zawiesza, takze musicie, cioteczki, poczekac do jutra. Ale moze to i lepiej bo jutro mam zamiar osobiscie sfocic malutka :multi: Goraco pozdrawiam wszystkie kochane ciotki. I co? Pewnie wymiziac malutka od Was? Jasne! :loveu: Do uslyszenia jutro. Na dzisiaj jestem OFF! a się droczysz z nami, dooobra czekamy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/11841413-post140.html przypomn sie bo nikt nie odp Quote
Isadora7 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Impact][FONT=Arial Black]warsawmoo[/FONT] - zdjęcia!!!![/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts