Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

warsawmoo napisał(a):
I JEST!!! SUNIA MA ZDROWE NERKI!!!!!!!!!! :bigcool: :klacz: :sweetCyb::laola:

Super :bigcool::bigcool::bigcool:
Teraz już musi być dobrze. Czekamy na zdjęcia, może cioteczka warsawmoo nie pójdzie sobie spać :evil_lol: i jak dostanie to wstawi:loveu:

Posted

[quote name='warsawmoo']I JEST!!! SUNIA MA ZDROWE NERKI!!!!!!!!!! :bigcool: :klacz: :sweetCyb::laola:[/quot]

OOO to szybciutko powinna dojśc do formy:lol::lol:,
młodziutka jest i domeczek ma,
i koszyczek ma :loveu:
a znajac życie to
i łózeczko teeż pewnie maa;);)

Na zdjecia czekamy:lol::lol:

Posted

Energy napisał(a):
Super :bigcool::bigcool::bigcool:
Teraz już musi być dobrze. Czekamy na zdjęcia, może cioteczka warsawmoo nie pójdzie sobie spać :evil_lol: i jak dostanie to wstawi:loveu:

Spać nie poszła :eviltong:, zdjęcia dostała :eviltong: ale fotosik nie działa !!!! :angryy:

Posted

Ale jestem niesamowicie szczęśliwa,że historia Kretki zakończyła się happy endem i możemy teraz oglądać takie zdjęcia ! :loveu: widać,że jej tam dobrze i już się zadomowiła :) Kretuniu pozdrawiam Cię serdecznie skarbeńku! :Rose:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Spać nie poszła :eviltong:, zdjęcia dostała :eviltong: ale fotosik nie działa !!!! :angryy:

No nie możliwe:eviltong:nie poszła spać:evil_lol:

Są zdjęcia, super, dziewczynka wydaje się zadomowiona i już wie, że śpi się na łóżeczku:loveu::loveu::loveu:
Ale ona chudziutka w porównaniu z Herkulesem, ale nowa rodzinka na pewno szybko ją odżywi:p

Posted

Jak widzicie, kochane cioteczki, sunia zadomowiła się całkiem szybko. Jest bardzo wesoła, ufna, przytulasińska i już zakochała się w najstarszej dziewczynce w domu (mającej zaledwie parę latek), zresztą oczywiście z wzajemością:loveu:. Wyniki badań też wypadły pozytywnie, a ja miałam trochę stracha, że niunia ma chore nerki... ufff! Kamień z serca! Zostały tylko te uszy .... Bierze na nie antybiotyk. Ale myślę, że z taką opieką, dadzą sobie z tym radę. Lunę odwiedzają też codziennie Inpektorzy SdZ :loveu:. Będzie dobrze!

Posted

Super, że zostały do wyleczenia tylko uszka, choć to
"upierdliwa":razz: i nawracająca przypadłość przynajmniej u nas, no ale to tak na prawdę nic takiego;) po tym co przeszła. Najważniejsze, że prawidłowo funkcjonują narządy wewnętrzne i że nie ma poważnych schorzeń skóry:lol::lol::lol: Oby szybciutko zapomniała o tym co przeszła, ale już nowa rodzinka na pewno o to zadba:bigcool::bigcool:
Czekamy oczywiście na nowe zdjęcia i dobre wiadomości o suńce. Poproszę uprzejmie, aby odwiedzający Inspektorzy SdZ wymiziali pożądnie Lunę od ciotki Energy :loveu::loveu::loveu:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Jak widzicie, kochane cioteczki, sunia zadomowiła się całkiem szybko. Jest bardzo wesoła, ufna, przytulasińska i już zakochała się w najstarszej dziewczynce w domu (mającej zaledwie parę latek), zresztą oczywiście z wzajemością:loveu:. Wyniki badań też wypadły pozytywnie, a ja miałam trochę stracha, że niunia ma chore nerki... ufff! Kamień z serca! Zostały tylko te uszy .... Bierze na nie antybiotyk. Ale myślę, że z taką opieką, dadzą sobie z tym radę. Lunę odwiedzają też codziennie Inpektorzy SdZ :loveu:. Będzie dobrze!

Naprawdę to wielka radość ,
jamnisiowe dwie mordencje:loveu::loveu:
Trafiła do ludzi ,
którzy maja już wiekowego jamniczka:loveu:
I napewno wiedza
co potrzeba jamniczkowi do szcześcia:lol:!!!
Ale fotek więcej poprosimy:eviltong::lol::lol::lol:.

WARSAWMOO znalazłas w szybkim czasie WSPANIALY DOMEK
dla Jamniczki!!:cunao::cunao:

ale czy ta SdZ musi codziennie bywać????:razz::razz:
wiesz zeby ludziom za bardzo nie dokuczyć:razz:

Posted

Takie zdjęcia to miód na serce :loveu::loveu:
Ależ się cieszę i z tych nerek i z tego, ze już śpi na kanapie przytulona do starszego kolegi
:loveu::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='Hogat']Takie zdjęcia to miód na serce :loveu::loveu:
Ależ się cieszę i z tych nerek i z tego, ze już śpi na kanapie przytulona do starszego kolegi
:loveu::bigcool::bigcool::bigcool:

A jakie cuda dostałam dzisiaj, ahhh! Napewno by Ci sie jeszcze bardziej spodobaly. Niestety, mam problemy z kompem i dzisiaj ledwo mi sie udalo zalogowac ale nawet polskich znakow nie moge wstawiac bo mi sie zawiesza, takze musicie, cioteczki, poczekac do jutra. Ale moze to i lepiej bo jutro mam zamiar osobiscie sfocic malutka :multi:
Goraco pozdrawiam wszystkie kochane ciotki. I co? Pewnie wymiziac malutka od Was? Jasne! :loveu:
Do uslyszenia jutro. Na dzisiaj jestem OFF!

Posted

No tak cioteczka warsawmoo zamiast fotki wstawiać to sobie spać poszła i jeszcze na kompa zgania:eviltong::evil_lol:
Warsawmoo pewnie, że wymiziać i to proszę bardzo mocno:loveu::loveu:
I uprzejmie prosimy jutro o foteczki, bo się nie możemy doczekać, zrób jak najwięcej:p

Posted

[quote name='warsawmoo']A jakie cuda dostałam dzisiaj, ahhh! Napewno by Ci sie jeszcze bardziej spodobaly. Niestety, mam problemy z kompem i dzisiaj ledwo mi sie udalo zalogowac ale nawet polskich znakow nie moge wstawiac bo mi sie zawiesza, takze musicie, cioteczki, poczekac do jutra. Ale moze to i lepiej bo jutro mam zamiar osobiscie sfocic malutka :multi:
Goraco pozdrawiam wszystkie kochane ciotki. I co? Pewnie wymiziac malutka od Was? Jasne! :loveu:
Do uslyszenia jutro. Na dzisiaj jestem OFF!

a się droczysz z nami, dooobra czekamy :loveu::loveu::loveu::loveu: