Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja dzis Polske zwiedzalam. Jakies Swinki morskie w ilosciach zastraszajacych wiozlam i caly czas tylko myslalam co bedzie jak one sie przez te pudla przegryza jak zlapac 20 swinek w samochodzie :cool3:

A tu widze takie wiesci. No jak to sie ma tak konczyc to ja sie pisze na staly transport gryzoni jesli zawsze po powrocie zobacze, ze jakis piesio znajdzie domek :p

Czekamy teraz na wiesci takie o Scooterku i mojej Adzie!!!!!!!!!!

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany jak się cieszę :multi::multi::multi:
warsawmoo :buzi: :klacz: dla Ciebie za udaną akcję!!
Oby więcej takich zakończeń psich historii!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:cunao:

Posted

Cudownie, że Suńka znalazła tak szybko nowy domek, bo była w pilnej potrzebie:multi::multi::multi:
choć jedna dobra wiadomość w gąszczu tego psiego nieszczęścia:roll:

za szybką i skuteczną akcję i zaangażowanie w tej sprawie dziękujemy wszystkim cioteczkom:Rose::Rose::Rose::Rose:

nie pozostaje mi nic innego jak odtańczyć taniec radości lub zrobić z radości "falę":cool3::cool3::cool3:
:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
:smilecol:
:loveu::loveu::loveu:

PS - Cioteczki, nie zapominajmy o innych psiakach, "wiekami" czekających na nowy dom:-(

Posted

Bushido napisał(a):
Dzięki za tą stronke. Spodobał mi się Presto :) tylko że nie pisze gdzie przebywa.

trzeba sie skontaktowac i sie dowie czlowiek ;) ja tylko wrzucam na strone z tego co dostaje ;)

Posted

co za cudowna wiadomosc!!!! az niemozliwe w jak krotkim czasie Sunia znalazła domek!!! wspaniale!!!!:multi::multi::multi: :biggrina::biggrina::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::jumpie::jumpie::laugh2_2::laugh2_2::cunao::laola:

Posted

Heloooo kochane cioteczki! Suńka rainutko wybiegła z klatki w klinice i wpadła proto w ramiona nowej pańci :sweetCyb:To było niesamowite :loveu:. Wiem, że była już u swojego nowego weta na wizycie i uzyskała wszelkie zalecenia dotyczące żywienia i postępowania z pieskiem. Będzie również jutro miała robione badania. Nowa pańcia obiecała przysłać mi wieczorem wieści mailem. Czekamy....

Posted

[quote name='Bushido']To fajnie ze ma domek:) A gdzie jest ta reszta psów ?? Może macie jeszcze jednego jamniczka?;)

Zajrzyj tu: [url=http://naszejamniki.pl/viewforum.php?f=23]Nasze Jamniki Forum Mi

Posted

No i mamy wiadomości z nowego domu. Kretka (zapomniałam Wam wczoraj o tym powiedzieć) to już nie Kretka, tylko LUNA :loveu:. Imię było gotowe na wczoraj, tak jak i wszystko! cyt.:

"LUNA po przyjeździe do domu obleciała wszystkie kąty i obwąchała wszystkich obecnych domowników, radości było co nie miara tak ze strony Nikolki jak i samej LUNY. Na każdym kroku okazuje radość, merda ogonem oraz późnym popołudniem przekonała się do swojego koszyka - wtedy to po raz pierwszy się do niego położyła.
Co do zdrowia LUNY, byliśmy z nią dzisiaj u weterynarza ma: zapalenie
uszu, drażliwość w okolicy nerek przy dotyku. Jutro rano mamy donieść
mocz do zbadania, bo lekarz chciałby sprawdzić czy nie pojawiło się w
nim białko. Dostała antybiotyk oraz profilaktycznie tabletkę na robaki.
Poradził nam również czym najlepiej ją na razie karmić, a czego unikać,
by jej jeszcze bardziej nie zaszkodzić.
Jest bardzo przyjaznym pieskiem, ufnym ludziom, pomimo tego co ją
spotkało, myślę że nie będzie kłopotu z jej z zaklimatyzowaniem w naszym
domu, na obecną chwilę wszystko na to wskazuje".

Posted

Isadora7 napisał(a):
Będzie dobrze, ja uważam że nie jest tak źle na to co przeszła. Najważniejsze , że ma swój domek, koszyczek i Ludziów.

jessssu, dzięki Isadora :loveu:. Najważniejsze to myśleć pozytywnie!