warsawmoo Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 No to ja już sobie idę spać. Już nie wyrabiam. Na wątku jamników napisałam szczegóły jutrzejszego dnia: cyt. " Chyba muszę co nieco wyprostować. Pewna pani z Lublina zaoferowała Kretce dom. Z racji tego, że jest na miejscu, będzie miała pierwszeństwo -dzięki temu Kretka będzie pod stałą naszą kontrolą. Jutro samym wieczorem jedziemy na wizytę przedadopcyjną - wtedy wszystko sie wyjaśni. Trzymajcie kciuki! Jeśli wszystko pójdzie dobrze jutro Kretka będzie miała wspaniały dom!!!" :lol: Quote
graynew Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No to jak ciotka mowi tak zrobimy :thumbs: No i tuptamy z niecierpliwosci w miejscu nozkami czekajac na jutrzejsze wiesci!!! Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A jasne czekamy, tuptamy, paznokietki ogryzamy i z niecierpliwością na dobre wieści czekamy. Quote
Hogat Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kciuki zaciśnięte, oby się udało i Kretka trafiła w dobre ręce :iloveyou: Quote
bico Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hogat napisał(a):Kciuki zaciśnięte, oby się udało i Kretka trafiła w dobre ręce :iloveyou: będzie dobrze!:thumbs::thumbs::thumbs: o której ta wizyta przedadopcyjna?:razz: Quote
basia0607 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja już wychodzę do pracy a jak wrócę ma być napisane, że Kredka ma super domek !!!! Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hopaj Kretka na spacer:loveu: Kciuki trzymamy, a pewnie:thumbs::thumbs::thumbs: za super domek. Czekamy z niecierpliwością na informacje tylko dobre!!! Quote
AMIŚKA Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 basia0607 napisał(a):Ja już wychodzę do pracy a jak wrócę ma być napisane, że Kredka ma super domek !!!! BASIU wizyta wieczorkiem dopiero;);) ale kciuki trzymamy:thumbs::thumbs: Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 bico napisał(a):będzie dobrze!:thumbs::thumbs::thumbs: o której ta wizyta przedadopcyjna?:razz: Po 20.00. Jak wszystko będzie dobrze to może odrazu pojedziemy do kliniki po małą - dlatego proszę o cierpliwość, może nam zejść i do północy :roll: Trzymać kciuki!!! Quote
Isadora7 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 warsawmoo napisał(a):Po 20.00. Jak wszystko będzie dobrze to może odrazu pojedziemy do kliniki po małą - dlatego proszę o cierpliwość, może nam zejść i do północy :roll: Trzymać kciuki!!! Trzymamy i czekamy. Quote
graynew Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ale wszyscy zwarci i gotowi :p No my tez trzymamy i czekamy. Quote
Isadora7 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No i mam nadzieję o czym pisałam na "naszychjamnikach", ze adoptująca osoba ma świadomość, ze jest to zagłodzony psiak. Naprawde przez tygodnie jest bardzo wazny sposób żywienia jakby powiedzieć również technicznie czyli częstotliwość, dawki. Taki psiak moze dostać skretu kiszek przy niewłaściwym podejściu. Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No i my oczywiście:thumbs::thumbs::thumbs: i czekamy na wiadomości, ale no może jakieś informacje jednak przed północą;) Quote
Lilmo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 to ja się przyłączam do osób oczekujących na wieści w sprawie tej wizyty przedadopcyjnej ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 :thumbs: Też trzymam kciuki za domek ! Quote
Bushido Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja bym była zainteresowana tą sunią:) Możesz powiedzieć gdzie dokładnie ona jest w jakim mieście? Ta pani sie zdecydowała czy nie? Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Sunia jest w Lublinie, ale na informacje czy ma już domek cały czas czekamy i trzymamy kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Jestem po już po wizycie. Domek wymarzony!!!!!!!!!!!!! Na Kretkę czeka piękny koszyczek wyściełany białym (!) milusim kocykiem, gromadka przecudownych dzieci i caaaaaała (!) rodzina. Nowa Pańcia, pomimo, że psa jeszcze nie widziała na oczy, była już u swojego weta by skonsultować sytuację i ... umówiła suńkę już jutro na wizytę! Jestem przecudownie szczęśliwa!!!!!!!! Jutro raniutko o 8.00 sunia będzie już w nowym domku. Nowa pańcia obiecała robić zdjęcia. Ja natomiast wprosiłam się odrazu na kolejną wizytę. Teraz wzdycham do Scooterka .... tak bardzo chciałbym mu znależć taki właśnie domek. Kolejna wspaniała wiadomość to to, że jedna przecudowna pani zaoferowała się opłacić pobyt suńki w klinice !!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Teraz tylko przydałyby się pieniądze na sterylizację. Sunia w tym momencie nie może jeszcze być poddana zabiegowi - musi dojść do siebie. Ale już wkrótce trzeba będzie o tym pomyśleć.... Jak myślicie cioteczki? Quote
Energy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Warsawmoo ty nie każ mi teraz myśleć tylko daj się nacieszyć taką wiadomością:bigcool::bigcool::bigcool: Czy ta pani ma już jednego psiaczka, że ma swojego weta? Quote
AMIŚKA Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Tak to dobra wiadomość:lol::lol::lol: Dobrze że KRETKA ma juz domek:lol::lol: Quote
Lilmo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Jak cudownie czyta się takie radosne wieści !!! :cunao::cunao::cunao: To pozostaje nam teraz czekać na foty z nowego domku :) Czyli usuwać ogłoszenia ? :) Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Energy napisał(a):Warsawmoo ty nie każ mi teraz myśleć tylko daj się nacieszyć taką wiadomością:bigcool::bigcool::bigcool: Czy ta pani ma już jednego psiaczka, że ma swojego weta? No już dobrze, dobrze - tylko tysiące myśli mi sie przewalają po głowie! A Tobie to nic nie umknie :evil_lol:. No właśnie ma piesia jajnika starowinkę. I specjalnie pojechałam by go zobaczyć jak jest utrzymany. I poza siwizną na pysku nic nie wskazuje na jego wiek! Pies w świetnej kondycji! no ale to pies i dlatego o sterylizacji odrazu myślę. A rodzina nie zamożna i bardzo liczna, więc warto by im pomóc za okazanie wielkiego serca suni .... ??? Quote
warsawmoo Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Lilmo napisał(a):Jak cudownie czyta się takie radosne wieści !!! :cunao::cunao::cunao: To pozostaje nam teraz czekać na foty z nowego domku :) Czyli usuwać ogłoszenia ? :) Usuwać! :lol: Quote
Recommended Posts