Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Isadora 7, ale to już też czytałam. A tak w ogóle to pojawia mi się po wpisaniu adresu obrazka i próbie zatwierdzenia "invalid url" :angryy:

Kretka szuka domku:loveu:

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Energy']Dzięki Isadora 7, ale to już też czytałam. A tak w ogóle to pojawia mi się po wpisaniu adresu obrazka i próbie zatwierdzenia "invalid url" :angryy:

Kretka szuka domku:loveu:

A w ustawieniach masz tak?

Posted

Ale Ty nie musisz wpisywać adresu obrazka ;) robisz zwykłe kopiuj-> wklej i skopiowany obrazek od kogos z synatury ( nie adres http://... obrazka ! ) wklejasz w okienko z edycja sygnatury obrazek ( zwykłe kliknięcie prawym myszki -> i wklej ) , a nie wklejasz we "wstaw hiperłącze" czy "insert link" ;)

Posted

warsawmoo napisał(a):
Niestety nie ma :shake:. Ja nie umiem ich robić :oops:
Może ktoś pomoże ..... ????? :loveu:

Ja jej zrobię allegro, Danusia jak sie pojawi na pewno jej zrobi troche ogłoszeń na innych portalach.

Posted

Zabrałam się za ogłoszenia, lecz korzystam w aktualnej chwili z komputera, którego łączę pozostawia wiele do życzenia, więc gdyby ktoś mógł mi jeszcze pomóc to będę wdzięczna :)

Posted

No kto by pomyslal, ze ciotki jamniczkowate az takie aktywne. ONki moga tylko pozazdroscic. A Ty sie warsawmoo balas, ze Ci watek umrze i nkt go nie zauwazy!!!
Mala hop po domek :p

Posted

Lilmo napisał(a):
Zabrałam się za ogłoszenia, lecz korzystam w aktualnej chwili z komputera, którego łączę pozostawia wiele do życzenia, więc gdyby ktoś mógł mi jeszcze pomóc to będę wdzięczna :)

Lilmo ja tez zrobie jamnisi ogłoszenia tylko napisz gdzie juz zrobiłaś swoje byśmy nie dublowały na tych samych portalach,najlepiej wklej linki ogłoszeń które zrobiłaś tutaj na watku.

Posted

Nie mam czasu na przeglądanie całego wątku, ale czy sunia nadal poszukuje DT? Bo ja szukam na DT małej suczki, tak do 5 lat i 8 kg wagi, takiej żeby była w potrzebie. DT bezpłatne do sierpnia br. Konieczny tylko dowóz! Wprawdzie mam dwie kandydatki, ale jedna okazuje się za duża, a druga się nie odzywa, a ja czekam z utęsknieniem na tymczasowiczkę:) Konieczny tylko dowóz! Chyba, że od zgłoszonej mi suczki ktoś się odezwie, wtedy odpadam, dałam czas do tego piątku. Pozdrawiam Aga.

Posted

Lilmo napisał(a):
Czy jako numer tel. kontaktowy mam podawać ten podany w pierwszej wiadomości ?

Oczywiście. Ale trzeba się śpieszyć bo sunia ma branie :multi::multi::multi: Jutro dziewczynka jest umówiona na pierwszą wizytę chętnego do zaoferowania DS :multi::multi::multi:

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie mam czasu na przeglądanie całego wątku, ale czy sunia nadal poszukuje DT? Bo ja szukam na DT małej suczki, tak do 5 lat i 8 kg wagi, takiej żeby była w potrzebie. DT bezpłatne do sierpnia br. Konieczny tylko dowóz! Wprawdzie mam dwie kandydatki, ale jedna okazuje się za duża, a druga się nie odzywa, a ja czekam z utęsknieniem na tymczasowiczkę:) Konieczny tylko dowóz! Chyba, że od zgłoszonej mi suczki ktoś się odezwie, wtedy odpadam, dałam czas do tego piątku. Pozdrawiam Aga.

Dziękuję! Kochana jesteś, że bierzesz pieski na bezpłatne DT :loveu::loveu::loveu: Jeśli dałaś swojej potencjalnej tymczasowiczce czas do piątku to myślę, że ten termin i nam pasuje. Myślę, że do piątku sytuacja się wyklaruje. Zobacz co się dzieje na wątku, jak cioteczki pracują w pocie czoła :loveu::loveu::loveu: Nie ma innej możliwości! Bardzo dziękuję za pomoc!:loveu:

Posted

warsawmoo napisał(a):
Oczywiście. Ale trzeba się śpieszyć bo sunia ma branie :multi::multi::multi: Jutro dziewczynka jest umówiona na pierwszą wizytę chętnego do zaoferowania DS :multi::multi::multi:

ooo wspaniałe wiadomości! :) w takim razie czekamy na dalsze relacje już jutro :)

Posted

Widzę,że Kretka jest rozchwytywana :multi:

a co z naszą biedulą Isią ? :-( Jeżeli już znajdzie się domek dla Kretki to proszę informujcie chętnych o Isi, ta biedula tak bardzo potrzebuje domu :-(

Posted

Ja już nie mam siły z tym forum! Ciągle się coś kiełbasi. Odpowiadam dziewczynom na posty, a te się nie pojawiają :angryy: - nie zdziwcie się jak potem wskoczą wszystie na raz :diabloti: