bico Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Energy napisał(a): Bico czy Ty przypadkiem nie masz słabości do jamników;) no pewnie, że mam, już moja fotka główna mnie zdradza:eviltong: nawet pisałam o tym na 24 str. wątku Scooterka "Ja sama nie mogę niestety dać domu Scooterowi, bo mam już swoje dwa psy - 3,5-letniego Czarnego labradora Małego(a on taki "mały", że...) i 9,5-letniego jamnika Kleksa, który jest despotą, terrorystą i nie toleruje innych psów:diabloti::evil_lol::roll:. Ledwo się Mały u nas w domu uchował, ale i tak zawsze i wszędzie rządzi niepodzielnie jamnior:diabloti::evil_lol::roll:" i wszystko jasne!:razz::loveu: Quote
Energy Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No ja mam trzy, nie masz ochoty mnie dogonić:evil_lol: Quote
bico Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Energy napisał(a):No ja mam trzy, nie masz ochoty mnie dogonić:evil_lol: Kleksior terrorytsa robi czasem za 3 lub więcej:diabloti::evil_lol:;) ja to bym chciała mieć w ogóle więcej psów, pomagać im, ale rodzina mnie wywali z nimi pod most:razz::evil_lol::roll: Quote
warsawmoo Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 majqa napisał(a):Napiszcie proszę jaka jest ta sunia "w obsłudze". Spokojniaczek, biedne ale tornadko. Jak ją widzicie, o ile można coś stwierdzić w tak krótkim czasie. Cóż, maleńka, pomimo swej krzywdy, radosna. Jak trzeba to szczeknie, a w boksie i zawyjcuje :evil_lol:, ale nie ma ADHD. To taka normalna wesoła jamnicza dziewczynka :loveu:. I jest śliczna:loveu: Ma cuuuudne oczyska :loveu:. Tylko brać! :lol: Quote
warsawmoo Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 bico napisał(a)::splat::splat::splat: a jednak to nie ja z przechrzceniem i mogłabym:siara::scared: ale nie zostawię Brysio samej:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: A mylcie się, mylcie, róbta co chceta, bylebyśta tu mi te dwie sierotki pod swymi skrzydłami kryły, co by im się już większa krzywda nie działa ... Dla wszystkich naszych przecudnych cioteczek i jednego rodzynka wójeczka na dobranoc :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Hopaj sunieczko, na pierwszą! Może jutro będzie twój dzień :loveu: Quote
Energy Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Bico mnie też tak straszyli, ale się ostałam w domu:evil_lol: Warsawmoo oczy to mała ma superaśne, takie do zakochania:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oczyska ma rzeczywiście niesamowite. Wstawiłam ją na jamniki w potrzebie. Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Super:loveu::loveu::loveu: Może tam ją ktoś wypatrzy, oby. Ostatni spacerek Kreteczko bo jutro nie wstanę do pracy :Dog_run::Dog_run: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jeszcze banerek wyrzeźbiłam ślicznocie. Podlinkowany. :cool1: Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Isadora 7 świetnie, bardzo ładny i z tymi oczami :loveu: Tylko jeszcze jak byś mi mogła napisać ŁOPATOLOGICZNIE jak go sobie wstawić, bo Brysio próbowała, ale nie załapałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hop Kretka na poranny spacerek:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Energy napisał(a):Isadora 7 świetnie, bardzo ładny i z tymi oczami :loveu: Tylko jeszcze jak byś mi mogła napisać ŁOPATOLOGICZNIE jak go sobie wstawić, bo Brysio próbowała, ale nie załapałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hop Kretka na poranny spacerek:loveu: :Dog_run::Dog_run: Ja polecam prostą metodę. Zapewne umiesz zaznaczyć np wyraz w wordzie, który powiedzmy chcesz skopiować w inne miejsce. Robisz dokłanie tak samo tylko zaznaczasz banerek i > CTRL+C masz już w buforze, teraz w oknie edycji podpisu wkopiowujesz > CTRL+V i robiasz ZAPISZ :) Quote
Brysio Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 o niee, tylkko nie schron!!! musimy znalesc Dt!! wiem, ze Herspri oferowała kiedys Dt, było płatne ale moze bysmy uzbierały gdyby było wolne miejsce, ona nie moze trafic do schronu, jest taka sliczna, szybko znajdzie dom. Zrobie jej ogłoszenia. Skontaktujcie się proszę z Herspri moze jakos sie uda, ja musze zaraz wychodzic do biblioteki. Trzymam kciuki Quote
danka1234 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 jaka bidulka,szczescie ze pomoc przyszła w pore. Quote
daaga Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A u mnie nie działa banerek. Ktoś wie co z tym zrobić? Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 daaga napisał(a):A u mnie nie działa banerek. Ktoś wie co z tym zrobić? Zrób tak jak napisałam w poscie 36. Jeżeli to nie zadziałało to znaczy ze coś źle zaznaczyłaś (za dużo albo za mało). Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Do góry Kretka, hop :Dog_run::Dog_run: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Proponuję "udramatycznić" tytuł. No moze zeby było też coś na kształt "Pilny tymczas/dom stały potrzebny dla zagłodzonej jamniczki" Quote
warsawmoo Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Isadora7']Jeszcze banerek wyrzeźbiłam ślicznocie. Podlinkowany. :cool1: Witam nową cioteczkę! Bardzo dziękuję za wspieranie niuni :loveu::loveu::loveu: Quote
daaga Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Isadora7, już mi banerek działa, dzięki!!! :) Quote
warsawmoo Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 daaga napisał(a):Isadora7, już mi banerek działa, dzięki!!! :) A mi się Scooter zniknął .... buuuuuuuu :placz: Quote
danka1234 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 czy jamnisia ma juz zrobione jakies ogłoszenia? Quote
Lilmo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jaka cudowna Kretka! :loveu: Nie mam naprawdę pojęcia, jakim trzeba byćpotworem i co trzeba mieć zamiast serca, żeby doprowadzić do takiego stanu, tak urocze stworzenie :shake: Naprawdę nie rozumiem tego i chyba nie chcę zrozumieć :shake: Koniecznie trzeba znaleźć dom maleństwu! Quote
Lilmo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ponawiam pytanie Danki ... co z ogłoszeniami ? Quote
Energy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Hej hej mimo instrukcji dalej nie umiem wstawić banerka:oops: No to jakieś dziwne jest :crazyeye: Do góry Kretka hop szukamy domku:loveu: :Dog_run::Dog_run: Quote
Isadora7 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Energy']Hej hej mimo instrukcji dalej nie umiem wstawić banerka:oops: No to jakieś dziwne jest :crazyeye: Do góry Kretka hop szukamy domku:loveu: :Dog_run::Dog_run: To może to ci pomoże: http://www.dogomania.pl/forum/f36/instrukcja-edycji-podpisu-dla-laikow-poczatkujacych-111821/ :cool1: Quote
Recommended Posts