Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):

Bico czy Ty przypadkiem nie masz słabości do jamników;)

no pewnie, że mam, już moja fotka główna mnie zdradza:eviltong:

nawet pisałam o tym na 24 str. wątku Scooterka
"Ja sama nie mogę niestety dać domu Scooterowi, bo mam już swoje dwa psy - 3,5-letniego Czarnego labradora Małego(a on taki "mały", że...) i 9,5-letniego jamnika Kleksa, który jest despotą, terrorystą i nie toleruje innych psów:diabloti::evil_lol::roll:. Ledwo się Mały u nas w domu uchował, ale i tak zawsze i wszędzie rządzi niepodzielnie jamnior:diabloti::evil_lol::roll:"

i wszystko jasne!:razz::loveu:

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Energy napisał(a):
No ja mam trzy, nie masz ochoty mnie dogonić:evil_lol:

Kleksior terrorytsa robi czasem za 3 lub więcej:diabloti::evil_lol:;)
ja to bym chciała mieć w ogóle więcej psów, pomagać im, ale rodzina mnie wywali z nimi pod most:razz::evil_lol::roll:

Posted

majqa napisał(a):
Napiszcie proszę jaka jest ta sunia "w obsłudze". Spokojniaczek, biedne ale tornadko. Jak ją widzicie, o ile można coś stwierdzić w tak krótkim czasie.

Cóż, maleńka, pomimo swej krzywdy, radosna. Jak trzeba to szczeknie, a w boksie i zawyjcuje :evil_lol:, ale nie ma ADHD. To taka normalna wesoła jamnicza dziewczynka :loveu:. I jest śliczna:loveu: Ma cuuuudne oczyska :loveu:. Tylko brać! :lol:

Posted

bico napisał(a):
:splat::splat::splat:
a jednak to nie ja z przechrzceniem i mogłabym:siara::scared: ale nie zostawię Brysio samej:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

A mylcie się, mylcie, róbta co chceta, bylebyśta tu mi te dwie sierotki pod swymi skrzydłami kryły, co by im się już większa krzywda nie działa ...
Dla wszystkich naszych przecudnych cioteczek i jednego rodzynka wójeczka na dobranoc :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.

Hopaj sunieczko, na pierwszą! Może jutro będzie twój dzień :loveu:

Posted

Isadora 7 świetnie, bardzo ładny i z tymi oczami :loveu:
Tylko jeszcze jak byś mi mogła napisać ŁOPATOLOGICZNIE jak go sobie wstawić, bo Brysio próbowała, ale nie załapałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hop Kretka na poranny spacerek:loveu:

:Dog_run::Dog_run:

Posted

Energy napisał(a):
Isadora 7 świetnie, bardzo ładny i z tymi oczami :loveu:
Tylko jeszcze jak byś mi mogła napisać ŁOPATOLOGICZNIE jak go sobie wstawić, bo Brysio próbowała, ale nie załapałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hop Kretka na poranny spacerek:loveu:

:Dog_run::Dog_run:

Ja polecam prostą metodę. Zapewne umiesz zaznaczyć np wyraz w wordzie, który powiedzmy chcesz skopiować w inne miejsce. Robisz dokłanie tak samo tylko zaznaczasz banerek i > CTRL+C masz już w buforze, teraz w oknie edycji podpisu wkopiowujesz > CTRL+V i robiasz ZAPISZ

:)

Posted

o niee, tylkko nie schron!!! musimy znalesc Dt!! wiem, ze Herspri oferowała kiedys Dt, było płatne ale moze bysmy uzbierały gdyby było wolne miejsce, ona nie moze trafic do schronu, jest taka sliczna, szybko znajdzie dom. Zrobie jej ogłoszenia. Skontaktujcie się proszę z Herspri moze jakos sie uda, ja musze zaraz wychodzic do biblioteki. Trzymam kciuki

Posted

daaga napisał(a):
A u mnie nie działa banerek. Ktoś wie co z tym zrobić?

Zrób tak jak napisałam w poscie 36. Jeżeli to nie zadziałało to znaczy ze coś źle zaznaczyłaś (za dużo albo za mało).

Posted

Jaka cudowna Kretka! :loveu: Nie mam naprawdę pojęcia, jakim trzeba byćpotworem i co trzeba mieć zamiast serca, żeby doprowadzić do takiego stanu, tak urocze stworzenie :shake: Naprawdę nie rozumiem tego i chyba nie chcę zrozumieć :shake:

Koniecznie trzeba znaleźć dom maleństwu!