Kario Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 No taki to może być chyba tylko mamutek :) Quote
zakla Posted November 28, 2004 Author Posted November 28, 2004 No raczej tylko :lol: Taki husky to bylby dopiero mutancik:P Quote
Etherlord Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Wprowadziłem troszkę Was w błąd :) Chyba był źle zmierzony, czy coś :D Teraz go zmierzyłem i ma 73 cm w kłębie :) Quote
Boas Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Boas- to ile ona w koncu ma bo ja juz nie wiem... :roll: Ale jezeli jest troszku wyrosnieta jak na mamuta, to ja to powiem moim chlopakom, pewnie sie ucieszą, ze jakas babka do nich choc ciut podobna :wink: :lol: Powiedz, powiedz ona niezła jest laska jak na pieska :D. Quote
Boas Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Przeczytalam po raz drugi i zalapalam :lol: To 20kg mniejsza od mojega grubcia i 15 od malego:) A ludzie nie chcą mi wierzyc, ze moje psy są masywniejsze od owczarkow niemieckich i ze dla mnie goldenki i labcie są sredniego wzrostu, bo w koncu malamutki sie do duzych zaliczają, a nie do ogromnych wedlug wzorca, to goldy itp przy moich "duzych" chyba są srednie;) No moja nie jest chyba mutantem, poprostu wiekszej suki jeszcze nie miałem okazji zobaczyć, na zawodach czy tam w spacerkach. Na wystawach pewnie by sie zdarzyły, ale to nie jest dla mnie żaden autorytet. Widziałem wiele już piesków niewyłancając z malamutów, które wygrywały rasę i nie tylko. Nie wiem gdzie Ci siedziowie maja oczy, ale ona najczęściej i to jest bardzo przykre są zapasione i to na maxa. A to, że malamut ma być masywny to wcale nie znaczy że tłuszczyk też sie do tego zalicza. To jest niestety polska i liczy się coś więcej niż piękny pies, wazne kto jest jego waścicielem jakie ma układy itp. Już nie bede smucił w każdym razie dziś przekazałem reszcie że mają pomirzyć swe pieski i niedlugo je opiszę więc. P.S. Dziekuję za odwiedzanie naszej strony, hehe, a szczególnie za rejestracje na forum, które dzieki wam tylko ma szanse ozyć :D, a jeszcze jedno zakla. To że twoje ważą ponad 50 to nie znaczy że są zapasione hehe masz racje, że sa małymi mutantkami. Słyszałem o malamutach, ktore mogą ważyć nawet 70 przy dobrej kondycji więc jeszcze masz margines dosyć spory. trzeba pamiętać że to są urodzone leniuchy i że im sie często chce tylok o tym zapominają :p Niestety słysząłem również o takich ktore waża 80 ale to juz nie tylko z powodu ze są duże. Narazie pozdrawiam wszystkich was :) Quote
TANANA Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 :D Hej! no to ja moze przedstawie swoje stado w wymiarach NORTON (7,5 roku) wys. 66~67 cm waga 42kg UNKAS (2 lata) wys.69~70 cm waga 52kg QUEENI (4,5 roku) wys.65 cm. waga 42kg. a jak wyglądają to zapraszam na naszą stronke!!! Quote
zakla Posted November 30, 2004 Author Posted November 30, 2004 Etherlord- na serio? To to bedzie na prawde duzy bydlaczek jak w tym wieku ma takie rozmiary:) Tanana- sliczne masz pieski :wink: Malamutki są slodziuchne :lol: Quote
Chippewa1 Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Dzisiaj zważę i zmierzę swoje pieski i podzielę się z Wami obserwacjami:) Między moimi psami jest różnica wiekowa tylko 3 miesięcy a wygladają jak ojciec z synem:) Ciekawe jak mi te pomiary wyjdą...:) Quote
Etherlord Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Mam nadzieję zakla ;) A przed chwilą zmierzyłem go w klacie, i ma 80 cm :) Quote
Chippewa1 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 No i mam...: Goyathlay: 9 miesięcy ( dzisiaj kończy :new-bday: ) , 65 cm w kłębie, 72 w klacie i 30 kg wagi:) Anouk: 6 miesięcy , 57 cm w kłębie , 66 w klacie i 22 kg:) I co Wy na to? Quote
zakla Posted December 1, 2004 Author Posted December 1, 2004 A ja na to jak na lato...:) Wszystkiego naj! Ja mam za miesiac...:) :new-bday: Quote
Daniel Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Moja sunia (syberian husky) jest drobniutka: mierzy 54 cm w kłębie i waży ok. 20 kg. Ma 3 lata. 8) Quote
Chippewa1 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Dziekuję w imieniu Goyathluszka zakla :) . Quote
banjo Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Wczoraj ważyłam Vanity i goni mnie z wagą :lol: :lol: :lol: ... ma 8,5 miesiaca i waży 35 kilo??? czy to dobrze? :wink: Goyathlay :BIG: Quote
zakla Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Jak malamut to raczej dobrze;) Tyle, ze bedzie duza pewnie :lol: Jak moje facety:D Quote
banjo Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Mojego skarba rodzice są duzi, więc ona też spora bedzie... już jest :wink: Quote
Hubert1988 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 foxi ma w kłębie 61 i waży 25 kg. to sunia husky syberyjski Quote
wiosna Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 łał... 4 strony pisania na temat :PP (moj pies od zawodow, czyli od 5 dni zjadl jedna porcje karmy..) Quote
zakla Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 Ma sie ten talent przekonujący do pisania na temat... :lol: Quote
Recommended Posts