Śnieżynka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='EFMAN']Pati ia wiem że to całkiem nie na temat,ale gdzie kupić taki łańcuszek? Poluje na niego ho ho ho a może i dużej!!!! Bocian :) Jeśłi chodzi o taki :) ŻMIJKA ZŁOTA 16'' BOCIAN Sklep z artykułami dla psów i kotów Quote
EFMAN Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Śnieżynka']Bocian :) Jeśłi chodzi o taki :) ŻMIJKA ZŁOTA 16'' BOCIAN Sklep z artykułami dla psów i kotów Taki,taki:multi::multi: Wielkie dzięki Śnieżynka;) Quote
lilix4 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 A chciałam się zapytać Pati czy ten łańcuszek nie wysrebrza?Bo Akira miała juz raz łańcuszeki i zaczęła robić się na karku srebrna. Przepreaszam że troszke nie w tym temacie Quote
aneta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Lila, te żmijki są tylko na wystawy na ring a nie do prowadzenia psa na spacery. Quote
Bura Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 pati napisał(a):ŻMIJKA!! :p przy ringówce mozna oszaleć W jakim sensie?? Quote
Gośka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 M.in dlatego że jak ją zakładasz to zawsze zburzysz grzywę, znaczy ja, bo nagminnie najpierw lakieruję a potem przypominam sobie że pies nie ma smyczy:evil_lol: Quote
Cheritka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Mam sklerozę, czy ktoś może mi pomóc, bo była jakaś zmiana i w katalogi jest kto inny BIS Weteranów. Quote
Recommended Posts