aneta Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Irena - czy będzie jakaś rozpiska planu naszej wystawy ? Bo nie powiem, droga dla niektórych jest daleka .... i liczy się każde 30 minut Quote
Bura Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Nas niestety nie będzie, zmieniono nam sędziego na międzynarodówce i niestety do sędziego polaka taki szmat drogi jechać nie będziemy... Quote
Gośka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 A my dostaliśmy dzisiaj numerki. Na pudlówkę mamy 30:p Quote
IraKa Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Na razie ilościówka , jak będę wiedzieć coś więcej dam znać. Standard (ap,sr) Psy kl.otwarta -1 Suki kl.pośrednia -1 Standard (b,b,cz) Psy kl.młodzieży -2 kl.pośrednia -1 kl.otwarta -2 kl.championów -3 Suki kl.pośrednia -1 kl.otwarta -2 kl.championów -2 Średni (ap,sr) Psy kl.baby -1 kl.otwarta -1 Suki kl.championów -1 Średni (b,b,cz) Psy kl.baby -1 kl.młodzieży -1 kl.otwarta 1 kl.championów -1 Suki kl.baby -1 kl.weteranów -1 Miniatura (ap,sr) Psy kl.szczeniąt -1 kl.młodzieży -1 kl.pośrednia -1 kl.weteranów -2 Suki kl.młodzieży -1 kl.pośrednia -4 kl.otwarta -2 Miniatury (b,b,cz) Psy kl.młodzieży -2 kl.otwarta -3 kl.championów 2 Suki kl.baby -4 kl.szczeniąt -1 kl.młodzieży -2 kl.pośrednia -1 kl.weteranów -1 Toy Psy kl.szczeniąt -1 kl.pośrednia -1 kl.otwarta -1 Suki kl.młodzieży -1 kl.pośrednia -2 kl.championów -2 Quote
Eustachy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Gośka napisał(a):A my dostaliśmy dzisiaj numerki. Na pudlówkę mamy 30:p Ja też dostałam już kartę na pudlówkę - numerek 24 :eviltong: Quote
Gośka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Karolina a będziecie? Dojedziecie? Ja już się nie mogę doczekać wystawy. Policzyłam - zgłoszonych 60 pudli:crazyeye::multi: Gdzie te wszystkie pudle na "zwykłych" wystawach? Aparat naszykowany, akumulator naładowany, szykować się do obfocenia :cool3:;) Quote
Eustachy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Gośka napisał(a):Karolina a będziecie? Dojedziecie? Ja już się nie mogę doczekać wystawy. Policzyłam - zgłoszonych 60 pudli:crazyeye::multi: Gdzie te wszystkie pudle na "zwykłych" wystawach? Aparat naszykowany, akumulator naładowany, szykować się do obfocenia :cool3:;) Plan mam karkołomny :evil_lol: i mam nadzieję, że uda Nam się pokazać :) Sobota pokaże czy w Niedzielę też będę :p Quote
Gośka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 To prawie jak u mnie. Chociaż ja mam twarde postanowienie że będę w obydwa dni. Jednak Ala może mi plany pokrzyżować, bo to będzie pierwszy raz jak ją zosatwię i mam nadzieję że nie będę musiała w środku nocy pakować się i wracać na sygnale;) Quote
lilix4 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 A ja mam małe pytanko jeśli zgłoszenia nie dostane a mam dowód wpłaty to wejdziemy bez problemu. Quote
IraKa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Jeśli nie przyjdzie w poniedziałek zadzwoń do związku. A ja spróbuję też się czegoś dowiedzieć. Najważniejsze aby sunia była w katalogu. Quote
lilix4 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dziękuję bardzo Iraka zaczynam się martwić wszystko wysłałam i nic a tyle czekałam na tą wystawę jak nie pojadę to dosłownie popadnę w rospacz:placz: Quote
Eustachy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Gośka napisał(a):To prawie jak u mnie. Chociaż ja mam twarde postanowienie że będę w obydwa dni. Jednak Ala może mi plany pokrzyżować, bo to będzie pierwszy raz jak ją zosatwię i mam nadzieję że nie będę musiała w środku nocy pakować się i wracać na sygnale;) No właśnie też mam taką nadzieję, że Iga będzie grzeczna. Dziś od 10 nie mam mnie w domu i mąż mówi że Mała jest nawet znośna :evil_lol: Quote
Eustachy Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 lilix4 napisał(a):Dziękuję bardzo Iraka zaczynam się martwić wszystko wysłałam i nic a tyle czekałam na tą wystawę jak nie pojadę to dosłownie popadnę w rospacz:placz: Będzie dobrze. Ja w zeszłym roku, przed Łódzką wystawą, zgłoszenie dostałam raptem 3 dni wcześniej :p Quote
IraKa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 lilix4 napisał(a):Dziękuję bardzo Iraka zaczynam się martwić wszystko wysłałam i nic a tyle czekałam na tą wystawę jak nie pojadę to dosłownie popadnę w rospacz:placz: Twoja sunia jest przyjęta. Na zgłoszenia -proszę wszystkich - czekać cierpliwie bo ostatnia partia poszła w piątek. Proszę pamiętać : [SIZE="4"]bezwzględnie należy posiadać ze sobą dowód opłaty za wystawę, który będzie sprawdzany przy odbiorze katalogów. + szczepienia Wystawa zaczyna się o 10.00 Wydawanie katalogów od 8.00 Wstęp tylko dla psów ujętych w katalogu. Quote
IraKa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Jak masz w formie elektronicznej np jako .pdf to podeślij na maila wydrukuję Quote
Gośka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 IraKa napisał(a): Proszę pamiętać : bezwzględnie należy posiadać ze sobą dowód opłaty za wystawę, który będzie sprawdzany przy odbiorze katalogów. + szczepienia. O!!! To ja mam problem bo nie mam drukarki, jak mam zabrać dowód wpłaty buu:-( Quote
lilix4 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Bardzo Ci dziękuję Iraka kamień z serca.Czyli mam wydrukować to potwierdzenie zgłoszenia co przychodzi na poczte internetową. Jeszcze raz dziękuję Quote
IraKa Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Nie, masz poczekać na papierowe potwierdzenie z Łodzi a wydrukować dowód opłaty za wystawę!!! Quote
lilix4 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 A to dowód wpłaty mam.Jeszcze raz bardzo dziekuję Iraka Quote
Gośka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 IraKa napisał(a):Jak masz w formie elektronicznej np jako .pdf to podeślij na maila wydrukuję Super!! Dzięki:p:calus:Zaraz wyślę. Poszło Quote
lilix4 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Uff co za ulga mamy już zgłoszenie:multi: mamy nr.2 Quote
Equus Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Wstęp tylko dla psów ujętych w katalogu Buuu... a chciałam jechać jako obserwator tylko nie bardzo mam co z psem zrobić. Myślałam, że w tym roku będzie tak jak w zeszłym w Ostrowie Wpl, bardziej piknikowa atmosfera i bedzie można wejść z psem niezgłoszonym (nawet kundelek w zeszłym roku odwiedził klubówkę pudli;)). Szkoda... A będą bilety wstępu dla odwiedzających? I jak z parkowaniem pod wystawą? Quote
IraKa Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Mam nadzieję, że atmosfera piknikowa będzie nie mniej jednak wystawa organizowana jest przez oddział łódzki przy międzynarodówce więc dla wszystkich obowiązują zasady jak przy tego typu imprezach: szczepienia, bilety , parking płatny itp, itd Quote
Equus Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 a orientujesz się ile bilety i parking będą kosztować? Quote
ROOFI Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Tak prezentowały się w ringu pudle duże na dzisiejszej wystawie. Quote
Recommended Posts