IraKa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jest już informacja o obu wystawach. Serdecznie zapraszam!!! ZKwP Oddział Łódź KLUB PUDLA ZGŁOSZENIA ON-LINE Quote
martyna. Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hehe, było 80%, było 90% to ja powiem... Będe na 100% :evil_lol: Co roku jestem, wiec i w tym powinnam byc:diabloti: Quote
aneta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Termin jest fatalny :shake: jak zresztą co roku - jeżeli chodzi o wystawy w Łodzi. Święta majowe to jedna z nielicznych okazji żeby gdzieś wywieźć dziecko z miasta w góry :shake: Nas na 99% nie ma. Quote
Oleniek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 my na 100% bedziemy może tak listę zrobić:evil_lol::cool3: Quote
Gośka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 My się wybieramy, mam nadzieję że będziemy i nic nam nie wypadnie. Quote
Gośka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tak troszkę z innej beczki - czy ktoś jeżdżący na łódzkie wystawy ma w okolicy jakiś upatrzony nocleg? Chodzi mi o coś niedrogiego a przyzwoitego. Raczej nie dam rady objechać z Alą w obie strony jednego dnia:roll: Oczywiście podzwonię jeśli nikt nie ma niczego "swojego", ale najpierw wolę zapytać bo na zdjęciach i z opinii właścicieli czy recepcji hotel/motel/zajazd itp zawsze wyglądają idealnie. Quote
Eustachy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ja bym się z chęcią wybrała ale nie wiem czy dam rade znaleźć chętnego na opiekę nad moim ssakiem :evil_lol: Powiedzcie mi czy klubówka pokrywa się z wystawą międzynarodową? Jak to jest z ewentualnym wystąpieniem psiuna? Quote
Gośka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Eustachy krajówka pudli jest w sobotę a międzynarodowa w niedzielę. A my znaleźliśmy już nocleg (bardzo dziękuję wszytskim), pozostało nam tylko wysłać zgłoszenie ;) Quote
Gośka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 zawsze możesz zgłosić na jedną albo na drugą. Quote
Gośka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iraka widzę że "zmuszasz" mnie do działania:lol: Żartuję, ale ze swojej strony dzięki, zaraz zgłoszę, bo potem oczywiście zapomnę, albo co gorsza coś mi wypadnie, a tak jak już wypełnię, wyślę to i pojadę. Quote
Gośka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Hotel zarezerwowany, zgłoszenia wysłane, mam nadzieję że JEDZIEMY!:multi: Quote
lilix4 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :lol:Witam wszystkich pudlarzy.Mam nadzieję że będę miała okazję z moją pudlicą poznać Was i wasze pudelk na wystawie.Do zobaczenia pozdrawiam wszystkich Quote
IraKa Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Potwierdzajcie telefonicznie zgłoszenia na wystawę bo ostatnio problem był ze zgłoszeniami on-line. System jest generalnie trzystopniowy ale efekt końcowy powinien być taki że na maila przychodzi potwierdzenie zgłoszenia. Quote
Oleniek Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Hej Mnie przyszły dwa potwierdzenia. Jak teraz puścić "łaczny" przelew na obie?:oops: Quote
Bura Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Słuchajcie, a macie jakiś dobry hotel gdzie z psami przyjmują?? Wybieram się tam z koleżanką ale na niedzielną wystawę, a ja bym chciała zobaczyć i pudelsy... Może zdążyłabym nawet zrobić rozety na klubową... Quote
pati Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Bura ty to o rozetach nic nie pisz najpierw robisz smaka i guzik :diabloti: pozniej stoisz metr od nas na wystawie i ani jednego zdjęcia nie mamy :mad::lol: Quote
pati Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oleniek napisał(a):Hej Mnie przyszły dwa potwierdzenia. Jak teraz puścić "łaczny" przelew na obie?:oops: ja napisałam pierwszy pies ..smart opłata Cacib i krajowa pudli i wysłałam łaczna sume na to samo konto jakos tak Quote
Bura Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 pati napisał(a):Bura ty to o rozetach nic nie pisz najpierw robisz smaka i guzik :diabloti: pozniej stoisz metr od nas na wystawie i ani jednego zdjęcia nie mamy :mad::lol: Foty będeziesz mieć, jak sprawisz sobie dużego pudla :eviltong: I każdy, kto ma takiego to je ma, jeśli tylko mój aparat nie szaleje. Albo jak ktoś wyraźnie poprosi, nie każcie mi robić zdjęć każdemu, dla mnie wszystkie pudle są takie same. :diabloti: No, duże rozróżniam w miarę :evil_lol: Może następnym razem zamachasz mi przed oczyma, to się na foty załapiesz :evil_lol: A co do rozet, robię je dla dużych, od zawsze, maluchy dostają tylko za szczególne osiąnięcia. Albo jeśli w czymś mi się wyraźnie spodobają :eviltong: Raz tylko przez pomyłkę nie dopatrzyłam się jednego weterana, ale do niego rozeta poszła pocztą. A, jeśli dotrę na klubową, to rozety będą oczywiście, ale dla pudli dużych. Niestety, materiały trochę kosztują, a mam w perspektywie leczenie suki na Cushinga. Na tej niedzielnej wystawie w Łodzi też będą rozety (tu na bank bo jedziem z golden rotweilerem) i też dla dużych. Quote
pati Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ależ ja żartuje rozety mi niepotrzebne wystarczy BOB :p Quote
Recommended Posts