Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja część zaktualizowałam wczoraj, przy okazji wprowadzania ogłoszeń innych psów. Jestem za robieniem nowych nawet na tych samych portalach. Wystarczy popatrzeć ile jest tych "psich" ogłoszeń - szansa na przykucie uwagi granicząca z cudem.

No dobra. Pomądrzyła się madcat, teraz niech czas znajdzie;)

edit: ja pierdziu, ale skaczę :stupid:

Posted

Myślę, że pora odnowić ogłoszenia Jackala. W tym tygodniu raczej nie dam rady się za to zabrać, ale postaram się zacząć po świętach ogłaszanie od nowa.
Mam nadzieję, że chłopak znajdzie jednak rodzinkę :-(

Posted

Wreszcie udało mi się dziś usiąść do nowego ogłaszania Jackala. Na razie przerobiłam punkty od 1 do 15 zw słupka "wymagana rejestracja":
1. pominięte (nie mam konta)
2. +
3. +
4. - (strona nie współpracuje :roll: - skracałam, zmiejszałam, kombinowałam wg ich wskazówek, ale nie udało się ogłosić)
5. +
6. +
7. +
8. - (forum - nie mogę aktywować nowego tematu :shake:)
9. - (czekam na aktywację konta i doczekać się nie mogę)
10. +
11. +
12. +
13. +
14. + (będzie zamieszczone po weryfikacji)
15. - (jakiś shit :angryy: - olewam)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kociabanda2 napisał(a):

... a co do zwierzolubnego męża to mi też się podoba :painting: he he:grins: Dobrze go ukierunkowałam przez te 7 lat przed ślubem :grins: Poza ostatnim slalomem ma już kilka innych spektakularnych akcji na koncie :B-fly: Np.brodzenie po pas w rowie melioracyjnym w jednej z nadmorskich miejscowości w celu złapania kociaka, który czwarty dzień miałaczał po drugiej stronie rowu za swoją mamą :-( i następnie marsz przez całe miasteczko w samych gatkach :megagrin: :scared:

Mimo że jestem nieufna - i to bardzo - wobec inżynierii genetycznej, w tej sytuacji zdecydowanie popieram klonowanie.

Posted

[quote name='Wiedźma']Mimo że jestem nieufna - i to bardzo - wobec inżynierii genetycznej, w tej sytuacji zdecydowanie popieram klonowanie.

Mąż się uśmieje jak mu to powiem :D

Ale wracając do Jackala... W końcu udało mi się przejść przez wszystkie ogłoszenia z listy "wymagana rejestracja". Z różnych powodów nie udało mi się zamieścić ogłoszeń na stronach nr 1, 8, 15, 24, 25, 32, 38, 44 z listy :( Poza tym wszystkie są.

[FONT=Verdana]1.[/FONT][FONT=Verdana] www.allegro.pl
[SIZE=1]/
[/FONT]
[SIZE=1][FONT=Verdana]Pamiętaj o zawarciu informacji, np. : [/FONT][FONT=Verdana]
Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. Licytacja nie jest równoznaczna z jego nabyciem.Zanim zalicytujesz, zadzwoń! Zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna oraz zakończenia aukcji przed czasem. Oferty złożone bez uprzedniego kontaktu będą usuwane. /

2. www.alegratka.pl /[/FONT]
[FONT=Verdana]1,22 zł za rok użytkowania – płatność sms[/FONT][FONT=Verdana]/
3. www.eoferty.com.pl
4. www.gieldaogloszen.pl
5. www.kupsprzedaj.pl
6. www.adopcje.org
7. www.4lapy.pl
8. www.krakvet.pl /na forum/
9. www.ogloszenia.szukanie.pl
10. www.kokosy.pl
11. www.kupiepsa.pl
12. www.mojpupil.pl
13. www.aaaby.pl /[/FONT]
[FONT=Verdana]min. 3,66 zł / ogłoszenie – płatność sms[/FONT][FONT=Verdana]/
14. www.karusek.com.pl
15. www.novacash.pl
16. www.ogloszenia.24polska.pl
17. www.ogloszenia.adverts.pl
18. www.ogloszenia.moje.pl
19. www.ogloszenia.webd.pl
20. www.polskastrefa.eu
21. www.psy.pl
22. www.zwierzaki.org
23. www.zwierzeta.low.pl
24. www.ofertka.pl
25. www.czworonogi.eu
26. www.ogloszenia.web-marketing.pl
27. www.allezoo.pl
28. www.afisze.pl
29. www.drobny.com.pl
30. www.przygarnijzwierzaka.pl
31. www.spacerek.net
32. www.przygarnij.pl
33. www.nasipupile.pl
34. www.zoonet.pl
35. www.dwukropek.pl
36. www.adin.pl
37. www.owi.pl
38. www.e-ogloszenia.pl
39. www.zwierzeta.5aleja.pl
40. www.ogloszenia-drobne.com.pl
41. www.drobne.pl
42. www.isu.pl
43. www.proequo.pl/forum
44. www.swistak.pl /[/FONT]
[FONT=Verdana]info jak w przypadku allegro[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]/
45. www.cafeanimal.pl [/FONT]

Posted

Boję się tylko, że cała ta praca na niewiele się zda :( Teraz dopiero widzę jak ogromna jest przewaga tymczasów nad schroniskami: jak mamy znaleźć Jackalowi dom jak nie ma osoby, która mogłaby powiedzieć o nim coś więcej niż tylko to, że jest ładny, ma fajne sterczące i wielkie uszy i jest bardzo sympatyczny oraz że podczas "aresztowania" ;) był bardzo łagodny i grzeczny. Nie wiemy o nim czy nauczony jest mieszkać w mieszkaniu i wszystkiego co się z tym wiąże czy też nadaje się raczej do pilnowania ogródka; czy umie chodzić na smyczy; czy lubi dzieci i inne zwierzaki; itp. No a w schronie jest tyle psiaków, że raczej nikt się z nami nie podzieli swoimi obserwacjami odnośnie Jackala :( Pewnie mogłabym powiedzieć coś więcej, gdybym tylko była w stanie odwiedzać go tam czasem i zabrać choć na spacer, ale niestety nie mam takiej możliwości :( Choćbym stanęła na rzęsach nie dam rady jeździć, nawet od czasu do czasu, na dokładnie drugi koniec warszawy, przy tylu zajęciach ile mam w tygodniu :(

Posted

Wszystkie robimy co możemy. Chyba po prostu przydałby się nam ktoś, kto mieszka na tyle blisko Palucha, że mógłby sobie od czasu do czasu dojść tam spacerkiem i dysponuje czasem, by poobserwować jaki jest Jackal. Może jeszcze ktoś taki nas tu odwiedzi... ? Można mieś tylko nadzieję...
Może we wrześniu będę miała trochę mniej zajęć przynajmniej w weekendy?
Na razie jedyne co mogę zrobić to ogłaszać dalej Jackala (teraz lista bez rejestracji).