Kociabanda2 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 nie wiem co napisać... :-( bark mi słów :-( To wszystko jest straszne :placz: za dużo tych nieszczęść, a z a mało dobrych ludzi. Skąd wziąć domy dla tych wszystkich biedaków? Quote
mru Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 no właśnie, tych domów nie ma... popatrzcie ile ludzi chce mieć zwierzaki... mało... a ile z nich powinno je mieć (bo są tacy, co chcą a nie powinni... i jest ich masa!) co nam zostaje? ... okropne! Quote
madcat1981 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Masakra (masakryczny się w ogóle cały watek robi nie?). Na moją skrzynkę przyszedł e-mail z tytułem Jackal - już myślałam, że coś się ruszyło:cool3: a tu facet proponuje mi ogłaszanie się na swoim portalu ogłoszeniowym:angryy::angryy::angryy:. I tyle. Że to taki spam niby chyba miał być. Tak mnie zezłościł, że postanowiłam nie podawać nigdzie tego adresu i nie robić mu wejść na tą pożal się boże stronę. No... jak mi przejdzie to ogłoszę - w końcu to może być szansa dla psa...:oops: Quote
Kociabanda2 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 madcat1981 napisał(a):Masakra (masakryczny się w ogóle cały watek robi nie?). Na moją skrzynkę przyszedł e-mail z tytułem Jackal - już myślałam, że coś się ruszyło:cool3: a tu facet proponuje mi ogłaszanie się na swoim portalu ogłoszeniowym:angryy::angryy::angryy:. I tyle. Że to taki spam niby chyba miał być. Tak mnie zezłościł, że postanowiłam nie podawać nigdzie tego adresu i nie robić mu wejść na tą pożal się boże stronę. No... jak mi przejdzie to ogłoszę - w końcu to może być szansa dla psa...:oops: No ja też właśnie coś takiego znalazłam na mailu :roll: Quote
madcat1981 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No ale może facet chciał dobrze, a wyszło jak zwykle (jak to facet;). Już mi przeszedł foch i ogłoszę, tylko trochę czasu nie mam :/ Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 http://www.oglosili.pl/index.php?action=details&id=1942&method=jobs Ogłoszenia z maila zrobiłam. Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Odpowiedzi na maila od Metra do tej pory nie dostałam :shake: Mogliby się wysilić przynajmniej na "pocałuj nas w dupę" :angryy: Quote
madcat1981 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 To ten sam portal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 madcat1981 napisał(a):To ten sam portal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak też myślałam :lol: Quote
mru Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 bo z metrem tak jest trzeba tam dodawać psiaki i czekać i liczyć, że wylosują, wydrukują przynajmniej odzew jest spory potem Quote
madcat1981 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Losują? Jak podamy Jackala do metra z 10 tysięcy razy to jest większa szansa na wylosowanie :) :knuje: Quote
mru Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 no oni codziennie teoretycznie losuja kilka i drukują.. ale po 1 losują z najnowszych po 2 - jest tam masa psów i wiesz każdy chce do domku tak samo :( czasem w ogóle nie ma psiaków do adopcji w drukowanym metrze - bo im miejsca nie starcza po 4 - są jeszcze kotki... a miejsca mało :( po 5 czy któreś :P no ogólnie ciężko jest lista długa, trzeba niestety próbować i już. :roll: Quote
madcat1981 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ja to wszystko wiem i rozumiem, Mru:-( Jak obczaję jak wygląda "dodawanie" zwierzaków to zamierzam codziennie konsekwentnie "podrzucać" im Jackala. Może się w końcu ktoś ulituje. Ten pies ma tylko nas. Quote
mru Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 mi aż czasem głupio dodawać tam psa :shake: mimo, że każde psie życie tyle samo warte... ale najbardziej mnie wkurza jak wśród tych wszystkich bid widzę nagle ogłoszenie - sprzedam pseudopsa, tylko 300 zł... lub - szukam partnerki dla mojego Fafika, bo musi się sprawdzić, nie ma rodowodu, ale to tak fajnie, żeby chłopak się spełnił... rece opadają :( tylko kur...ić się chce... Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 mru napisał(a):mi aż czasem głupio dodawać tam psa :shake: mimo, że każde psie życie tyle samo warte... ale najbardziej mnie wkurza jak wśród tych wszystkich bid widzę nagle ogłoszenie - sprzedam pseudopsa, tylko 300 zł... lub - szukam partnerki dla mojego Fafika, bo musi się sprawdzić, nie ma rodowodu, ale to tak fajnie, żeby chłopak się spełnił... rece opadają :( tylko kur...ić się chce... Poważnie?! I taki s...t wypiera z kolejki zwierzaki do adopcji!:angryy: Krew mnie nagła zaleje!!! :angryy::angryy: Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja to wszystko wiem i rozumiem, Mru:-( Jak obczaję jak wygląda "dodawanie" zwierzaków to zamierzam codziennie konsekwentnie "podrzucać" im Jackala. Może się w końcu ktoś ulituje. Ten pies ma tylko nas. Niestety z tego co się zorientowałam to dodawanie ogłoszeń jeśli nie jest się schroniskiem, weterynarzem czy właścicielem zwierzaka, polega na wysyłaniu maila, czyli opcja czwarta: "Inne" :shake: Quote
mru Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 az tak źle nie jest :) trzeba mieć konto i można dodawać :) Jackal - Zwierzaki - cafeanimal.pl z moich ogłoszeń już kilka psiaków domki znalazło! :multi: Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Rozumiem, że ogłosiłaś jako właściciel? Quote
mru Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 no tak właściciel mru to nie ma znaczenie, oni w ogłoszeniu podają nr/email z Twojego ogłoszenia :) Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 może na tym polegał mój błąd, że próbowałam ogłaszać przez "inne" zakładając, że opcja dla włąścicieli to innego typu ogłoszenia :sad: Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 mru napisał(a):spoko :) ja go ta będę dodawać. dzięki mru :) Quote
madcat1981 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kolejny dzień z cyklu "głupie e-maile". Ogłaszam, że szukam domu dla psa, dostaje propozycję kupna dalmatyńczyka. Gdzie tu sens? :roll:O tym, że dalmatyńczyk nie miał i nie będzie miał łatwego życia, nie wątpię. Co to za pańcio, który obcym ludziom proponuje psia wierność za pieniądze?????Należałoby psa wykupić, odratować, wyadoptować. Ale przepraszam, po prostu zabrakło mi dziś sił.:shake: Quote
Kociabanda2 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ja za to dostałam niedawno propozycję matrymonailną dla mojej kotki :angryy: Baba napisała, że rzekomo znalazła moje ogłoeszenie na www.adopcje.miau.pl. Tyle, że ja nigdy żadnego ogłoszenia nie dawałam ani na miau ani nigdzie indziej :angryy::angryy: Chciała towarzystwa dla swojego kocurka! Posłałam ją do diabła! :pissed: Myślałam, że mnie biała gorączka weźmie jak czytałam tego maila! Quote
madcat1981 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Pusto. Mam nadzieję, że Jackal juz się jakos przyzwyczaił. Nieeeee, mam nadzieję, ze Jackal jest juz daleko poza schroniskiem, w DOMCIU. Spokojnej nocy psiaczku:-( Quote
Recommended Posts