Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, tych domów nie ma...
popatrzcie ile ludzi chce mieć zwierzaki... mało... a ile z nich powinno je mieć (bo są tacy, co chcą a nie powinni... i jest ich masa!)

co nam zostaje? ... okropne!

Posted

Masakra (masakryczny się w ogóle cały watek robi nie?). Na moją skrzynkę przyszedł e-mail z tytułem Jackal - już myślałam, że coś się ruszyło:cool3: a tu facet proponuje mi ogłaszanie się na swoim portalu ogłoszeniowym:angryy::angryy::angryy:. I tyle. Że to taki spam niby chyba miał być. Tak mnie zezłościł, że postanowiłam nie podawać nigdzie tego adresu i nie robić mu wejść na tą pożal się boże stronę. No... jak mi przejdzie to ogłoszę - w końcu to może być szansa dla psa...:oops:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Masakra (masakryczny się w ogóle cały watek robi nie?). Na moją skrzynkę przyszedł e-mail z tytułem Jackal - już myślałam, że coś się ruszyło:cool3: a tu facet proponuje mi ogłaszanie się na swoim portalu ogłoszeniowym:angryy::angryy::angryy:. I tyle. Że to taki spam niby chyba miał być. Tak mnie zezłościł, że postanowiłam nie podawać nigdzie tego adresu i nie robić mu wejść na tą pożal się boże stronę. No... jak mi przejdzie to ogłoszę - w końcu to może być szansa dla psa...:oops:

No ja też właśnie coś takiego znalazłam na mailu :roll:

Posted

bo z metrem tak jest

trzeba tam dodawać psiaki i czekać i liczyć, że wylosują, wydrukują
przynajmniej odzew jest spory potem

Posted

no oni codziennie teoretycznie losuja kilka i drukują..

ale po 1 losują z najnowszych
po 2 - jest tam masa psów i wiesz każdy chce do domku tak samo :(
czasem w ogóle nie ma psiaków do adopcji w drukowanym metrze - bo im miejsca nie starcza
po 4 - są jeszcze kotki... a miejsca mało :(
po 5 czy któreś :P no ogólnie ciężko jest
lista długa, trzeba niestety próbować i już. :roll:

Posted

Ja to wszystko wiem i rozumiem, Mru:-( Jak obczaję jak wygląda "dodawanie" zwierzaków to zamierzam codziennie konsekwentnie "podrzucać" im Jackala. Może się w końcu ktoś ulituje. Ten pies ma tylko nas.

Posted

mi aż czasem głupio dodawać tam psa :shake: mimo, że każde psie życie tyle samo warte...

ale najbardziej mnie wkurza jak wśród tych wszystkich bid widzę nagle ogłoszenie - sprzedam pseudopsa, tylko 300 zł... lub - szukam partnerki dla mojego Fafika, bo musi się sprawdzić, nie ma rodowodu, ale to tak fajnie, żeby chłopak się spełnił...

rece opadają :( tylko kur...ić się chce...

Posted

mru napisał(a):
mi aż czasem głupio dodawać tam psa :shake: mimo, że każde psie życie tyle samo warte...

ale najbardziej mnie wkurza jak wśród tych wszystkich bid widzę nagle ogłoszenie - sprzedam pseudopsa, tylko 300 zł... lub - szukam partnerki dla mojego Fafika, bo musi się sprawdzić, nie ma rodowodu, ale to tak fajnie, żeby chłopak się spełnił...

rece opadają :( tylko kur...ić się chce...

Poważnie?! I taki s...t wypiera z kolejki zwierzaki do adopcji!:angryy: Krew mnie nagła zaleje!!! :angryy::angryy:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja to wszystko wiem i rozumiem, Mru:-( Jak obczaję jak wygląda "dodawanie" zwierzaków to zamierzam codziennie konsekwentnie "podrzucać" im Jackala. Może się w końcu ktoś ulituje. Ten pies ma tylko nas.

Niestety z tego co się zorientowałam to dodawanie ogłoszeń jeśli nie jest się schroniskiem, weterynarzem czy właścicielem zwierzaka, polega na wysyłaniu maila, czyli opcja czwarta: "Inne" :shake:

Posted

Kolejny dzień z cyklu "głupie e-maile". Ogłaszam, że szukam domu dla psa, dostaje propozycję kupna dalmatyńczyka. Gdzie tu sens? :roll:O tym, że dalmatyńczyk nie miał i nie będzie miał łatwego życia, nie wątpię. Co to za pańcio, który obcym ludziom proponuje psia wierność za pieniądze?????Należałoby psa wykupić, odratować, wyadoptować. Ale przepraszam, po prostu zabrakło mi dziś sił.:shake:

Posted

Ja za to dostałam niedawno propozycję matrymonailną dla mojej kotki :angryy: Baba napisała, że rzekomo znalazła moje ogłoeszenie na www.adopcje.miau.pl. Tyle, że ja nigdy żadnego ogłoszenia nie dawałam ani na miau ani nigdzie indziej :angryy::angryy: Chciała towarzystwa dla swojego kocurka! Posłałam ją do diabła! :pissed: Myślałam, że mnie biała gorączka weźmie jak czytałam tego maila!