Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
A co to znaczy, że pawilon 9 boks E ???? Zabrzmiało jakby numer pawilonu/boksu miał jakieś znaczenie? Tylko tak zabrzmiało czy to robi jakąś różnicę, że Jackal mieszka właśnie w pawilonie 9 boks E ??

nie nie! absolutnie nie!

tylko wiadomo, że to Paluch - chodziło mi o ogrom tego miejsca :(

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
O jejku, dziekuje w imieniu pieska!!! Konta Ci niestety nie podam bo nie znam... Ciotki, która może przyjąć kaske na allegro na przykład?

Wielkie dzięki Haliza!!! :Rose:

Mru? Charly?

Posted

W piątek w radiu mówili, że liczba zwierzaków w schroniskach w stosunku do ubiegłego roku wzrosła dwukrotnie :placz: Podobno skończyła się moda na tzw. niebezbieczne rasy i zaczęła na husky. W schronach podobno jest mnóstwo rasowych ale nie modnych psów :placz::placz::placz: Co się z tymi ludźmi dzieje???? Nie mogę tego pojąć! Jak można w ogóle mówić o modzie w odniesieniu do żywych stworzeń?! Ten świat jest chory! Czemu ludzi nie wybije jakaś zaraza?
Czasem myślę, że Hitler miał dobry plan tylko złe kryteria eliminacji zastosował :angryy:

Posted

dokładnie tak... w boksie, w lesie, zagłodzone, zagryzione... hura... :(:(:(

słuchajcie jest jeszcze jeden pies na Paluchu (który mi na sercu zalega)...
niedawno tam trafił - znalazł go jeden pan
ale jego pies go nie akceptował
nawet umówił się z Pawłem na zajęcia, żeby ich do siebie przyzwyczaić i żeby pies mógł zostać
bo pan twierdził, że chce go zostawić

no i jak już jechaliśmy to zadzwonił, że jednak odwołuje
bo pies już na Paluchu...

zaraz znajdę jego wątek...

no mam
oto cytat o nim:

Szczeniak 8- miesięcy
07.01.2009 pewni panstwo znalezli psa,wklejam tu ich to co napisali :

"7.01.2009 w Regułach ul. Bodycha znaleziono szczeniaczka ok 8-mcy, reaguje na imię MAX, beżowo-brązowy, długi ogon, sierść krótka.
Nauczony czystości -prosi o spacer. Bardzo komunikatywny, prawdopodobnie z domu z dziećmi, garnie się do kobiet.
Właściciel niestety jeszcze się nie odezwał - SZUKAMY DOMU
Tel.501-090-163 "

Panstwo najpierw zabrali psiaka do siebie ,ale niestety okazalo sie ze ich osobisty pies nie zdzierzy towarzystwa innego psa , chwilowo i warunkowo udalo im sie psa umiescic u mamy ,ale niestety okzalao sie ze młodziak niszczy w mieszkaniu i musza oddac psa do schroniska :shake:

To nie to ze mam nie lubi zwierzat , jest starsza pania i opieka nad mlodym rozhasanym psiakiem jest dla niej problemem.

Pan jest ze mna w kontakcie telefonicznym , bardzo zalezy m zeby psiak nie trafił do schroniska acha i WYNEGOCJOWAŁ Z MAMĄ CZAS DO NIEDZIELI.

Niestety pies juz jest na Paluchu :placz::placz:
ma nr.[SIZE=2][SIZE=5]210/09, został tam oddany w niedziele 18.01.2009
orpha ta próbowała pana przekonać, Paweł też... niestety. na koniec opadły nam wszystkim ręce :(

wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wwa-2psy-zdziczaly-na-stc-shell-ul-ostrobramska-mlody-pies-oddany-na-paluch-129140/

on podobno na żywo świetny jest, tak mówiła Kora :)

niestety mamy tylko takie zdjęcia...

napisała Kora:

Dziewczynki ten psiak z Regul to nie szczeniak ma na 100% rok moze tyc wiecej. Dzisiaj trafil Na Paluch, a ja jak kretynka stalam przed nim i pytalam skad ja cie synku znam :roll: no i znam z dogomanii.
Powiem Wam tak:roll: jestem zakochana w tym psiaku:loveu: te zdjecia tu umieszczone sa beznadziejne ten psiak jest piekny (no i tymczas o niego bardzo dbal) mam jego zdjecia jutro wstawie.
Ma piwne oczy i siersc jak Akita nie reaguje na inne psy malym schodzi z drogi.
Ma numer 210/09
Synak z Regul teraz jedno reszta jak doladuje karte.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Zaraz się poryczę normalnie....

no ja się popłakałam, wtedy w samochodzie jadąc do tego pana, który właśnie zadzwonił, że już nie trzeba... :(:(:(