mru Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Kociabanda2 napisał(a):A co to znaczy, że pawilon 9 boks E ???? Zabrzmiało jakby numer pawilonu/boksu miał jakieś znaczenie? Tylko tak zabrzmiało czy to robi jakąś różnicę, że Jackal mieszka właśnie w pawilonie 9 boks E ?? nie nie! absolutnie nie! tylko wiadomo, że to Paluch - chodziło mi o ogrom tego miejsca :( Quote
madcat1981 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pierwszy e-mail w sprawie Jackala.:multi: Ciotki, trzymajcie kciuki!!! Quote
mru Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :talker::shiny: Quote
Kociabanda2 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 madcat1981 napisał(a):Pierwszy e-mail w sprawie Jackala.:multi: Ciotki, trzymajcie kciuki!!! Tak!!!:multi: :cunao: Quote
haliza Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mogę przesłać 30 zł nie jest to dużo ale chociaż na jedno czy dwa ogłoszenia-trzymam kciuki Quote
madcat1981 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 O jejku, dziekuje w imieniu pieska!!! Konta Ci niestety nie podam bo nie znam... Ciotki, która może przyjąć kaske na allegro na przykład? Quote
Kociabanda2 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 madcat1981 napisał(a):O jejku, dziekuje w imieniu pieska!!! Konta Ci niestety nie podam bo nie znam... Ciotki, która może przyjąć kaske na allegro na przykład? Wielkie dzięki Haliza!!! :Rose: Mru? Charly? Quote
mru Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 o to ja podam :D tylko to już za nastepne allegro - teraz jest opłacone :D dzięki! :multi::multi::multi: Quote
Charly Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 o super wieści. allegro jeszcze ma. Jak się skonczy dam znac:) Quote
madcat1981 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Wyróżniłam alegratkę. A po Panu z e-maila słuch zaginął...:shake: Quote
grzenka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 madcat1981 napisał(a):A po Panu z e-maila słuch zaginął...:shake: Co za ludzie:shake: brak słów... Quote
Kociabanda2 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 mru napisał(a):eeeeeeh :shake: Fatalnie. U mnie na mailu dalej cisza :( Quote
Charly Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 biedny Jakalik szakalik. nikt go nie chce:placz: Quote
madcat1981 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mam nadzieje, że na tyle szybko by Jackala nam schronisko nie zniszczyło:shake::shake::shake: Quote
Kociabanda2 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 W piątek w radiu mówili, że liczba zwierzaków w schroniskach w stosunku do ubiegłego roku wzrosła dwukrotnie :placz: Podobno skończyła się moda na tzw. niebezbieczne rasy i zaczęła na husky. W schronach podobno jest mnóstwo rasowych ale nie modnych psów :placz::placz::placz: Co się z tymi ludźmi dzieje???? Nie mogę tego pojąć! Jak można w ogóle mówić o modzie w odniesieniu do żywych stworzeń?! Ten świat jest chory! Czemu ludzi nie wybije jakaś zaraza? Czasem myślę, że Hitler miał dobry plan tylko złe kryteria eliminacji zastosował :angryy: Quote
Kociabanda2 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Co będzie z naszym Jackalem i tymi wszystkimi zwierzakami jeśli nikt ich nie zechce?:placz::placz: Całe życie w boksie??:placz::placz: Quote
mru Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 dokładnie tak... w boksie, w lesie, zagłodzone, zagryzione... hura... :(:(:( słuchajcie jest jeszcze jeden pies na Paluchu (który mi na sercu zalega)... niedawno tam trafił - znalazł go jeden pan ale jego pies go nie akceptował nawet umówił się z Pawłem na zajęcia, żeby ich do siebie przyzwyczaić i żeby pies mógł zostać bo pan twierdził, że chce go zostawić no i jak już jechaliśmy to zadzwonił, że jednak odwołuje bo pies już na Paluchu... zaraz znajdę jego wątek... no mam oto cytat o nim: Szczeniak 8- miesięcy 07.01.2009 pewni panstwo znalezli psa,wklejam tu ich to co napisali : "7.01.2009 w Regułach ul. Bodycha znaleziono szczeniaczka ok 8-mcy, reaguje na imię MAX, beżowo-brązowy, długi ogon, sierść krótka. Nauczony czystości -prosi o spacer. Bardzo komunikatywny, prawdopodobnie z domu z dziećmi, garnie się do kobiet. Właściciel niestety jeszcze się nie odezwał - SZUKAMY DOMU Tel.501-090-163 " Panstwo najpierw zabrali psiaka do siebie ,ale niestety okazalo sie ze ich osobisty pies nie zdzierzy towarzystwa innego psa , chwilowo i warunkowo udalo im sie psa umiescic u mamy ,ale niestety okzalao sie ze młodziak niszczy w mieszkaniu i musza oddac psa do schroniska :shake: To nie to ze mam nie lubi zwierzat , jest starsza pania i opieka nad mlodym rozhasanym psiakiem jest dla niej problemem. Pan jest ze mna w kontakcie telefonicznym , bardzo zalezy m zeby psiak nie trafił do schroniska acha i WYNEGOCJOWAŁ Z MAMĄ CZAS DO NIEDZIELI. Niestety pies juz jest na Paluchu :placz::placz: ma nr.[SIZE=2][SIZE=5]210/09, został tam oddany w niedziele 18.01.2009 orpha ta próbowała pana przekonać, Paweł też... niestety. na koniec opadły nam wszystkim ręce :( wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wwa-2psy-zdziczaly-na-stc-shell-ul-ostrobramska-mlody-pies-oddany-na-paluch-129140/ on podobno na żywo świetny jest, tak mówiła Kora :) niestety mamy tylko takie zdjęcia... napisała Kora: Dziewczynki ten psiak z Regul to nie szczeniak ma na 100% rok moze tyc wiecej. Dzisiaj trafil Na Paluch, a ja jak kretynka stalam przed nim i pytalam skad ja cie synku znam :roll: no i znam z dogomanii. Powiem Wam tak:roll: jestem zakochana w tym psiaku:loveu: te zdjecia tu umieszczone sa beznadziejne ten psiak jest piekny (no i tymczas o niego bardzo dbal) mam jego zdjecia jutro wstawie. Ma piwne oczy i siersc jak Akita nie reaguje na inne psy malym schodzi z drogi. Ma numer 210/09 Synak z Regul teraz jedno reszta jak doladuje karte. Quote
mru Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Synek - Zwierzaki - cafeanimal.pl dodałam tego drugiego :roll: Quote
mru Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 madcat1981 napisał(a):Zaraz się poryczę normalnie.... no ja się popłakałam, wtedy w samochodzie jadąc do tego pana, który właśnie zadzwonił, że już nie trzeba... :(:(:( Quote
Recommended Posts