madcat1981 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Mru, dzięki za ten piękny gest. [SIZE="1"]Ja juz sie spłukałam do reszty. Pierwszy pies, do adopcji którego porządnie sie przyczyniłam, Timo... okazało się, że w schronisku źle go zdiagnozowano. Wyadoptowałam (nie sama oczywiście:roll:) psa z niedoczynnościa tarczycy... tak przynajmniej myślałam...A tu się okazuje, ze zamiast leków za 16 zł na kwartał nowa pani musi przygotowac się na nieuleczaną chorobę Tima lub w lepszym przypadku ok 400 zł miesięcznie na jego leki... :nerwy: Strasznie się z tym poczułam i zaoferowałam pomoc, choć jeszcze nie wiem skąd...:knuje::flaming::PROXY5: Quote
grzenka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 mru napisał(a):Rico jest "moim" psem, do Puszka i Bobiego tez nikt nie zagląda, do Banderasa też a to tragiczna historia i widmo Chrcynna :( no i staruszek... :placz: jejku... Brak słów po prostu:shake:... U mnie też w banerkach sami schroniskowi weterani:-( Quote
Charly Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 JACKAL WILKOWATY O NIESAMOWITEJ URODZIE W SCHRONIS (582311390) - Aukcje internetowe Allegro wybaczcie. ja moge tylko wystawic. nie potrafię graficznie nic zrobic i dlatego jest takie rozlazle:roll: Quote
madcat1981 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dobrze jest Charly, stokrotne dzięki!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 pięknie jest :D dziękujemy Charly! grzenka, no ja bidy Twoje kojarzę wszystkie od dawien dawna :shake::shake::shake: Quote
madcat1981 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja do Waszych dopiero pozaglądam. Mam nadzieję, ze Wy do moich też:D Quote
mru Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 ja do Twoich też zajrzę :) i do grzenkowych też! Quote
grzenka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Zrobiłam chłopakowi 3 ogłoszonka na: -4lapy.pl: Ogłoszenia - Adopcje - JACKAL-mix on/husky - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki -adopcjapsa.pl:JACKAL. Pojawił się nagle, na zapełnione / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa -kokosy.pl:JACKAL - SZUKAMY DOMU DLA ZAGUBIONEGO PSA - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Do Waszych banerkowych wątków już zaglądałam ale co można zrobić oprócz podnoszenia:shake:? Tak strasznie dużo tych bid:-( Quote
Kociabanda2 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 mru napisał(a):z fotami to może być wręcz niemożliwe :placz: ale pomeczę Korę... jak już go promować to na całego a z banerkiem to Jack bedzie u mnie następny ale na razie... Rico jest "moim" psem, do Puszka i Bobiego tez nikt nie zagląda, do Banderasa też a to tragiczna historia i widmo Chrcynna :( no i staruszek... :placz: jejku... Dziewczyny miejsce na banerki ja jeszcze mam! Wprawdzie mało bywam na dogomaniackich salonach :lol: ale zawsze może ktoś zobaczy, nie? Podpowiedzcie mi, które banerki wam się nie mieszczą, albo, które psiaki pilniejsze to wstawię w swój profil. Myślę, że conajmniej dwa banerki jeszcze mogę mieć, tak? Quote
madcat1981 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Pewnie niedługo coś Ci podrzuc€ :) A teraz dobrej, spokojnej nocy - przede wszystkim tobie zagubiony Jackalu... Quote
Kociabanda2 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 U mnie skrzynka w sprawie Jackala milczy... :placz: A jak u Was dziewczyny?? Redakcja Metra też nie odpowiada... Zdaje się, że oni tam ogłaszają tylko zwierzaki podane im przez organizacje takie jak schroniska. Jak na razie mi nawet nie odpowiedzieli na maila :shake: Może w końcu Paluch da u nich ogłoszenie o Jackalu...?:-( Quote
madcat1981 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 :wallbash::wallbash::wallbash: U mnie też cisza... Mam ochotę kląć na czym świat stoi po prostu. Quote
Charly Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 na allegro też nie ma oszałamiająco duzo wejsc ale co to znaczy. Nikus mój mial ponad 2000 i zero telefonu Quote
Kociabanda2 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kora napisał(a):Psiak dalej w Schronisku w paw.9 boks E :-(... nasze ogłoszenia na razie nie przynoszą skutku :shake: Quote
grzenka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Kociabanda2']Dziewczyny miejsce na banerki ja jeszcze mam! Podpowiedzcie mi, które banerki wam się nie mieszczą, albo, które psiaki pilniejsze to wstawię w swój profil. Może suni z tego wątku?: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziona-przez-sfore-owczarkow-sunia-z-dziurami-blaga-o-pomoc-130982/ Quote
madcat1981 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Za mało ludzi, bo za mało ogłoszeń, za mało ogłoszeń, bo za mało czasu... a czasu za mało, bo za dużo ludzi kręci mi się w pracy:diabloti::angryy::angryy::angryy: Quote
Kociabanda2 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='grzenka']Może suni z tego wątku?: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziona-przez-sfore-owczarkow-sunia-z-dziurami-blaga-o-pomoc-130982/ Jasne. A pamiętasz może na której stronie tego wątku jest banerek do pobrania? Quote
Kociabanda2 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 mru napisał(a):ale wlaśnie ogłoszeń ma sporo :( szczęścia nie ma nie wydrukowali go w metrze - będę próbowała dalej... fotki nowe by się przydały (albo tymczasowy dom, ale o czym ja marzę...) ale to pewnie nierealne i się wcale nie dziwie jak słyszę, że pawilon 9 boks E :( A co to znaczy, że pawilon 9 boks E ???? Zabrzmiało jakby numer pawilonu/boksu miał jakieś znaczenie? Tylko tak zabrzmiało czy to robi jakąś różnicę, że Jackal mieszka właśnie w pawilonie 9 boks E ?? Quote
mru Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 ale wlaśnie ogłoszeń ma sporo :( szczęścia nie ma nie wydrukowali go w metrze - będę próbowała dalej... fotki nowe by się przydały (albo tymczasowy dom, ale o czym ja marzę...) ale to pewnie nierealne i się wcale nie dziwie jak słyszę, że pawilon 9 boks E :( Quote
grzenka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kociabanda2 napisał(a):A co to znaczy, że pawilon 9 boks E ???? ?????:roll: Quote
grzenka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Kociabanda2']Jasne. A pamiętasz może na której stronie tego wątku jest banerek do pobrania? tutaj;), na czwartej: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziona-przez-sfore-owczarkow-sunia-z-dziurami-blaga-o-pomoc-130982/index4.html Quote
Kociabanda2 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 mru napisał(a):nie nie! absolutnie nie! tylko wiadomo, że to Paluch - chodziło mi o ogrom tego miejsca :( Aa...:roll: sorry za głupie pytanie :megagrin: Quote
Recommended Posts