Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mru, dzięki za ten piękny gest.

[SIZE="1"]Ja juz sie spłukałam do reszty. Pierwszy pies, do adopcji którego porządnie sie przyczyniłam, Timo... okazało się, że w schronisku źle go zdiagnozowano. Wyadoptowałam (nie sama oczywiście:roll:) psa z niedoczynnościa tarczycy... tak przynajmniej myślałam...A tu się okazuje, ze zamiast leków za 16 zł na kwartał nowa pani musi przygotowac się na nieuleczaną chorobę Tima lub w lepszym przypadku ok 400 zł miesięcznie na jego leki... :nerwy: Strasznie się z tym poczułam i zaoferowałam pomoc, choć jeszcze nie wiem skąd...:knuje::flaming::PROXY5:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
Rico jest "moim" psem, do Puszka i Bobiego tez nikt nie zagląda, do Banderasa też a to tragiczna historia i widmo Chrcynna :( no i staruszek... :placz: jejku...

Brak słów po prostu:shake:...
U mnie też w banerkach sami schroniskowi weterani:-(

Posted

Zrobiłam chłopakowi 3 ogłoszonka na:
-4lapy.pl: Ogłoszenia - Adopcje - JACKAL-mix on/husky - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki
-adopcjapsa.pl:JACKAL. Pojawił się nagle, na zapełnione / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
-kokosy.pl:JACKAL - SZUKAMY DOMU DLA ZAGUBIONEGO PSA - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Do Waszych banerkowych wątków już zaglądałam ale co można zrobić oprócz podnoszenia:shake:?
Tak strasznie dużo tych bid:-(

Posted

mru napisał(a):
z fotami to może być wręcz niemożliwe :placz: ale pomeczę Korę... jak już go promować to na całego

a z banerkiem to Jack bedzie u mnie następny
ale na razie... Rico jest "moim" psem, do Puszka i Bobiego tez nikt nie zagląda, do Banderasa też a to tragiczna historia i widmo Chrcynna :( no i staruszek... :placz: jejku...

Dziewczyny miejsce na banerki ja jeszcze mam! Wprawdzie mało bywam na dogomaniackich salonach :lol: ale zawsze może ktoś zobaczy, nie? Podpowiedzcie mi, które banerki wam się nie mieszczą, albo, które psiaki pilniejsze to wstawię w swój profil. Myślę, że conajmniej dwa banerki jeszcze mogę mieć, tak?

Posted

U mnie skrzynka w sprawie Jackala milczy... :placz: A jak u Was dziewczyny??

Redakcja Metra też nie odpowiada... Zdaje się, że oni tam ogłaszają tylko zwierzaki podane im przez organizacje takie jak schroniska. Jak na razie mi nawet nie odpowiedzieli na maila :shake: Może w końcu Paluch da u nich ogłoszenie o Jackalu...?:-(

Posted

mru napisał(a):
ale wlaśnie ogłoszeń ma sporo :( szczęścia nie ma
nie wydrukowali go w metrze - będę próbowała dalej...

fotki nowe by się przydały (albo tymczasowy dom, ale o czym ja marzę...)
ale to pewnie nierealne i się wcale nie dziwie jak słyszę, że pawilon 9 boks E :(

A co to znaczy, że pawilon 9 boks E ???? Zabrzmiało jakby numer pawilonu/boksu miał jakieś znaczenie? Tylko tak zabrzmiało czy to robi jakąś różnicę, że Jackal mieszka właśnie w pawilonie 9 boks E ??

Posted

ale wlaśnie ogłoszeń ma sporo :( szczęścia nie ma
nie wydrukowali go w metrze - będę próbowała dalej...

fotki nowe by się przydały (albo tymczasowy dom, ale o czym ja marzę...)
ale to pewnie nierealne i się wcale nie dziwie jak słyszę, że pawilon 9 boks E :(