grzenka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 madcat1981 napisał(a): Proszę Państwa, kto da więcej :cool3: :cool3:???? Quote
grzenka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Jackalku, tak mi cię żal, nikt się tobą nie interesuje, tutaj też prawie nikt nie zagląda:shake:? Jak odczarować twojego pecha? Quote
mru Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 kurde piesku co tu robić :( ja mam 2 nowe na oku na cito :( i tak Twoj tymczas sie oddala :( to nie fair... :( Quote
Kociabanda2 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Biedny Jackal :( Pojęcia nie mam już co robić :( Quote
mru Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 hotel. koniecznie go trzeba wyciągnąć cholera jasna no :( ustawiam się gdzieś w kolejce nie wiem gdzie ;) co polecacie? mad, Ty jesteś obeznana:cool3: doradź nie musi być konkretna lokalizacja, ale mazowieckie najlepiej... bo blisko - odchodzi koszt benzyny chodzi tylko o to, żeby go wyciągnąć i żeby domu szukał nie zapomnimy o Tobie, mały... kasę zbierzemy nie obiecuję, ale przecież szkolenia nasze trwają i jak na razie są chętni na nie, więc i kasa być powinna możemy to zrobić naprawdę, razem możemy! Quote
madcat1981 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 ja słaba z geografii jestem;) Miałam do czynienia z wiosną, murką, morią, Anią &Ulver (pewie coś przekręciłam), jamorem - wszędzie ok, choć nie wiem gdzie Jackalowi byłoby najbliżej. Muszę mapy poszukać;) Wyróżniłam dziś alegratkę, wielkie mi co:roll: Quote
mru Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 jamor blisko ale mnie ostatnio olał z Trampem nie wiedział w końcu czy jest miejsce czy nie a pies w drodze... generalnie... murka daleko, ale za to solidnie :D pomyślę... hmmm Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Wykupię mu na bazarku pakiet 10 ogłoszeń. Na razie tylko tyle:oops: Quote
LadyS Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ogłoszenia psiaka: Prev Jackal, młody i wdzięczny pies szuka domu - Warszawa - Zwierzęta Jackal, młody i piękny pies szuka domu Warszawa - Adin.pl Jackal to 2 letni pies, mieszaniec husky / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Jackal, młody, piękny pies szuka domu Jackal, młody pies szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Jackal, piękny, młody pies szuka domu (731238591) - Aukcje internetowe Allegro Czekają na moderację i zatwierdzenie: sprzedasz.pl, ojej.pl, adopcje.org Quote
grzenka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Co u ciebie, biedny, zapomniany Jackalku?:-( Quote
madcat1981 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Spam, który mnie dziś wbił w podłogę :scream7: Jackal, młody pies szuka domu * Podziel się * | * drukuj * | * Zgłoś ogłoszenie ROLAND ESHMAN do mnie pokaż szczegóły 19.09 (1 dzień temu) Jestem zainteresowany natychmiastowego zakupu tej pozycji, ale zanim postępować według tej transakcji i będzie zadać jakieś pytanie, jak śledzić. 1.Do zaakceptowania wyboru jako sposób płatności?. 2.What jest ostateczna cena pytania można przejść w końcu?. 3. Czy masz więcej zdjęć tego ?..... pozycji, jeśli tak wysłać je do mnie. 4. Jesteś wysłać NAZWA, ADRES, TEL # pocztę na jutro płatności. 5.Will pozwolisz nasze przedsiębiorstwo żeglugowe przyszedł podnieść z pozycji cos nie chcą Państwo martwić się o wysyłki przedmiotu. Pozdrowienia ROLAND Quote
Kociabanda2 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Co to jest??!! Koleś po polski to nie zna chyba ;), ale dla psa raczej nie ma to znaczenia. Tylko czemu on chce Jackala kupić nic o nim nie wiedząc. Dlaczego nie ma żadnych pytań o jego charakter i czemu nie chce go najpierw zobaczyć? Quote
madcat1981 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bo to spam. Jakiś automat pyta o każdy przedmiot ogłaszany na tym portalu. A jak "przedmiot" jest przypadkowo zwierzęciem do adopcji to wychodzą takie kwiatki. Wiecie, ja za kazdym razem jak dostaje maila z tytułem jackal to aż....:razz::razz::razz::razz::razz: a potem takie coś.... ech:-(. najlepsze jest to: What jest ostateczna cena pytania można przejść w końcu? Aj don't chcę money za tego pies. ;) i to: Will pozwolisz nasze przedsiębiorstwo żeglugowe przyszedł podnieść z pozycji cos nie chcą Państwo martwić się o wysyłki przedmiotu. I will not pozwolić bo wysyłki niet. :p Żeglugowe heh.:roll: Quote
Recommended Posts