madcat1981 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A ja bardzo bym chciała, żeby go juz nie było w schronisku... żeby był w fajnym domku oczywiście;) Quote
Kociabanda2 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Też bym chciała... W ogóle bym chciała by w schroniskach było znacznie mniej zwierzaków - by miały wspaniałe domki :-( Quote
mru Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 ja już ostatnio nawet w Azylu nie bywam mam prawie zawalone studia i nie mam licencjatu a powinnam więc ja nie obiecam, że go odwiedzę ale racja, nikt nam nic więcej o nim nie powie w sumie trudno w ogóle cos powiedzieć o psie ze schronu, kiedy ten jest w schronie :roll: ale niby kto da mu DT? :shake: Quote
Kociabanda2 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dorobiłam Jackalowi wątek na goldenline. Na razie tyle. Na dalsze ogłaszanie psiaka na razie nie nastarcza mi czasu :( Idzie powoli, ale liczę, że dam radę do końca przyszłego tygodnia zrobić mu ogłoszenia na wszystkich stronach www z listy. Quote
madcat1981 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kociabando2... ja też bywam na goldenline:) Popatrze ktoś ty , a i sama chętnie się tam przywitam;) Quote
Kociabanda2 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jasne :) Bardzo chętnie - tylko jak my się tam znajdziemy. Po nicku i adresie mail-owym już próbowałam i nic z tego :niewiem: Quote
grzenka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Właśnie zajrzałam:placz:: http://www.dogomania.pl/forum/f402/psy-koty-w-potrzebie-paluch-oboz-koncentracyjny-138865/index5.html#post12376498 :angryy::angryy::angryy: Quote
madcat1981 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kociabanda2 napisał(a):Jasne :) Bardzo chętnie - tylko jak my się tam znajdziemy. Po nicku i adresie mail-owym już próbowałam i nic z tego :niewiem: Odezwałam się na gl pod Twoim postem:) To ja :megagrin: Quote
Kociabanda2 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='grzenka']Właśnie zajrzałam:placz:: http://www.dogomania.pl/forum/f402/psy-koty-w-potrzebie-paluch-oboz-koncentracyjny-138865/index5.html#post12376498 :angryy::angryy::angryy: No nie!! :placz::placz: Tam też jest tak źle? :placz: Biedny Jackal!:placz::placz::placz:Ja już nie mogę :bigcry:Ta bezradność mnie wykończy :( W głowie mi się to wszystko nie mieści :( Quote
mru Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 nie może być dobrze, chyba nikt nie myslał, że jest....? Quote
madcat1981 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ............................................................................................................ Quote
mru Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 kto Cie pokocha? :(:(:(:( czy w ogóle ktoś? czy może4 tam umrzesz na tym Paluchu :( eh ajkie to beznadziejne.... Quote
grzenka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Może trzeba by porobić mu nowe ogłoszenia? No ale przydałyby się zdjęcia i jakieś nowe info o nim...:-( Quote
madcat1981 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ja coś odnowiłam, ale bez przekonania ...:sad: Quote
madcat1981 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Cześć Jackalku, mój ty wyrzucie sumienia :sad::shake: Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Widzę, że nadal nic nie wiemy :( Na ogłoszenia kompletnie nie ma reakcji - ani jednego maila - przynajmniej u mnie. Może do schroniska się ktoś odzywał. Ostatnie aktualizacje ogłoszeń skończyłam robić 12 maja. Pora więc zrobić nowe. Nie wiemy jednak nawet czy Jackal nadal jest w schronisku, czy nadal w tym samym boksie, że nie wspomnę o jakichkolwiek danych na temat jego charakteru czy świeższych fotkach :( Nie wiem co robić. Ogłaszać go na nowo tymi samymi ogłoszeniami. Nic nowego nie wiemy :flaming: Quote
mru Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 może go do hoteliku...? :shake: zabrać... co Wy na to? my teraz zbieramy na Tequile, jakoś idzie może poczekać aż ją złapiemy i co z nią będzie i ile czasu do adopcji będzie siedziała w kojcu i pomyśleć o nim? nie oszukujmy się, szansa że go ktoś wśród tylu psów wypatrzy... jest niewielka a ja też o nim myślę... często i o tym drugim małym takim... :(:(:( Quote
madcat1981 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja jestem za. Mam nadzieję, że nadal tam jest, a jeżeli go nie ma to z dobrego powodu:roll: Zadeklaruję na początek 20 zł/miesięcznie i inną możliwą pomoc... i pokaż tego drugiego jak masz jakieś foto... Quote
mru Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 dobra, to zaczynam o tym myśleć... :p i wysłałam jednej osobie z palucha zapytanie czy nie wie co z psiakiem może sprawdzi i nam powie :) Quote
Kociabanda2 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Bardzo mi przykro dziewczyny, ale naprawdę nie jestem teraz w stanie zadeklarować żadnej pomocy finansowej :( W firmie, w której pracuję jest coraz gorzej i przenieśli nas na 3/4 etatu, by zaoszczędzić, od dawna nie ma już premii, które stanowiły średnio drugą pensję miesięcznie, a my z mężem mamy wysokie raty kredytu mieszkaniowego do spłacania :/ Niestety z kasą w tym momencie z kasą jest u mnie bardzo cieńko nawet pomimo wszystkich dodatkowych fuch jakie biorę :/ Sorry :( Quote
Kociabanda2 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 mru napisał(a):dobra, to zaczynam o tym myśleć... :p i wysłałam jednej osobie z palucha zapytanie czy nie wie co z psiakiem może sprawdzi i nam powie :) Jeśli znajomy/znajoma z palucha powie Ci cokolwiek o Jackalu to napisz nam proszę w szczegółach. Z ogłoszeniami wstrzymam się trochę - może będzie można w nich coś więcej o nim napisać. Quote
madcat1981 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Kociabanda2 napisał(a):Niestety z kasą w tym momencie z kasą jest u mnie bardzo cieńko nawet pomimo wszystkich dodatkowych fuch jakie biorę :/ Sorry :( Hej, głowa do góry. Pomóc można wiele sposobów :) Quote
madcat1981 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No, to jesteśmy dwie :) Proszę Państwa, kto da więcej :cool3: Quote
Recommended Posts