Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już ostatnio nawet w Azylu nie bywam
mam prawie zawalone studia i nie mam licencjatu a powinnam
więc ja nie obiecam, że go odwiedzę

ale racja, nikt nam nic więcej o nim nie powie
w sumie trudno w ogóle cos powiedzieć o psie ze schronu, kiedy ten jest w schronie :roll:

ale niby kto da mu DT? :shake:

Posted

Dorobiłam Jackalowi wątek na goldenline. Na razie tyle. Na dalsze ogłaszanie psiaka na razie nie nastarcza mi czasu :( Idzie powoli, ale liczę, że dam radę do końca przyszłego tygodnia zrobić mu ogłoszenia na wszystkich stronach www z listy.

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Jasne :) Bardzo chętnie - tylko jak my się tam znajdziemy. Po nicku i adresie mail-owym już próbowałam i nic z tego :niewiem:

Odezwałam się na gl pod Twoim postem:) To ja :megagrin:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Widzę, że nadal nic nie wiemy :(
Na ogłoszenia kompletnie nie ma reakcji - ani jednego maila - przynajmniej u mnie. Może do schroniska się ktoś odzywał.
Ostatnie aktualizacje ogłoszeń skończyłam robić 12 maja. Pora więc zrobić nowe. Nie wiemy jednak nawet czy Jackal nadal jest w schronisku, czy nadal w tym samym boksie, że nie wspomnę o jakichkolwiek danych na temat jego charakteru czy świeższych fotkach :(
Nie wiem co robić. Ogłaszać go na nowo tymi samymi ogłoszeniami. Nic nowego nie wiemy :flaming:

Posted

może go do hoteliku...? :shake: zabrać...

co Wy na to?

my teraz zbieramy na Tequile, jakoś idzie
może poczekać aż ją złapiemy i co z nią będzie
i ile czasu do adopcji będzie siedziała w kojcu
i pomyśleć o nim?

nie oszukujmy się, szansa że go ktoś wśród tylu psów wypatrzy... jest niewielka
a ja też o nim myślę... często i o tym drugim małym takim... :(:(:(

Posted

Ja jestem za. Mam nadzieję, że nadal tam jest, a jeżeli go nie ma to z dobrego powodu:roll: Zadeklaruję na początek 20 zł/miesięcznie i inną możliwą pomoc...

i pokaż tego drugiego jak masz jakieś foto...

Posted

dobra, to zaczynam o tym myśleć... :p

i wysłałam jednej osobie z palucha zapytanie czy nie wie co z psiakiem
może sprawdzi i nam powie :)

Posted

Bardzo mi przykro dziewczyny, ale naprawdę nie jestem teraz w stanie zadeklarować żadnej pomocy finansowej :( W firmie, w której pracuję jest coraz gorzej i przenieśli nas na 3/4 etatu, by zaoszczędzić, od dawna nie ma już premii, które stanowiły średnio drugą pensję miesięcznie, a my z mężem mamy wysokie raty kredytu mieszkaniowego do spłacania :/ Niestety z kasą w tym momencie z kasą jest u mnie bardzo cieńko nawet pomimo wszystkich dodatkowych fuch jakie biorę :/ Sorry :(

Posted

mru napisał(a):
dobra, to zaczynam o tym myśleć... :p

i wysłałam jednej osobie z palucha zapytanie czy nie wie co z psiakiem
może sprawdzi i nam powie :)

Jeśli znajomy/znajoma z palucha powie Ci cokolwiek o Jackalu to napisz nam proszę w szczegółach. Z ogłoszeniami wstrzymam się trochę - może będzie można w nich coś więcej o nim napisać.

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Niestety z kasą w tym momencie z kasą jest u mnie bardzo cieńko nawet pomimo wszystkich dodatkowych fuch jakie biorę :/ Sorry :(

Hej, głowa do góry. Pomóc można wiele sposobów :)