Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, strasznie dziękuję za pomoc :D mad - wielkie dzięki, że tu wpadłaś :roll::loveu:

banerek jest :) w końcu zrobiłam (wybaczcie przez ostatnie 2 dni prawie mnie w domu nie było, z resztą dziś też mnie nie będzie :roll: ale wcześniej wstałam hihi)

trzeba więcej ludzi tu sprosić :)

Posted

dodałam ogłoszenia na pierwsza strone :) i czekam na imię

on taki hienowaty, ale ja bym go nazwała Jackal ;) bo co to za imie Hiena - znów babe z niego zrobimy ;)

Posted

Jakoś brak mi pomysłu na to imię :roll: Sunię mieliśmy przez miesiąc w domu i cały czas nazywaliśmy ją "Sunia" albo "Nowa" "Nówka". Nowym właścicielom na tyle spodobało się "imię" Nówka, że takie imię jej już zostało. Jak coś dla psiaka wymyślę to napiszę jakąś propozycję. Na razie jenak nic mi nie wpadło do głowy.

Bardziej niż nad imieniem zastanawiam się co o jego charakterze możnaby było napisać. Tamtego dnia wydawał się super łagodnym i przyjaznym psiakiem, ale sytuacja nie była codzienna :roll:

Posted

mru napisał(a):
dodałam ogłoszenia na pierwsza strone :) i czekam na imię

on taki hienowaty, ale ja bym go nazwała Jackal ;) bo co to za imie Hiena - znów babe z niego zrobimy ;)

Jackal brzmi fajnie :)

Posted

no właśnie trudno coś powiedzieć, ale młody jest więc pewnie energiczny :)
czy ma adhd nie wiadomo ;)

ojej banerek by sie przydało w podpisy wrzucić, słuchajcie
i sprosić tym ludzi
bo tylko my 3 tu jesteśmy :)

Posted

mru napisał(a):
no właśnie trudno coś powiedzieć, ale młody jest więc pewnie energiczny :)
czy ma adhd nie wiadomo ;)

ojej banerek by sie przydało w podpisy wrzucić, słuchajcie
i sprosić tym ludzi
bo tylko my 3 tu jesteśmy :)

z banerkami :) nie mam doświadczenia. Jak mi napiszecie instrukcję obsługi to wrzucę w podpis tylko nie wiem na ile to się zda, bo niestety nie mam czasu nigdzie łazić i zaglądam czasem tylko tu :sad: Nawet z ogłoszeniami idzie mi strasznie powoli, bo robię je dosłownie z doskoku :painting:

Posted

o to ja pomogę :)
oto jak wstawić sobie banerek

tu jest podlinkowany Jackal:

zaznaczasz go sobie tak, jakbyś zaznaczała tekst (podświetlasz trzymając lewy przycisk myszy)
potem klikasz go prawym i bierzesz kopiuj

idziesz w panel użytkownika
i tam po lewej na górze edytuj sygnaturę

i w białe okno edycji klikasz prawym i dajesz wklej :)

a na koniec niżej dajesz zapisz :) i już

Posted

mru napisał(a):
o to ja pomogę :)
oto jak wstawić sobie banerek

tu jest podlinkowany Jackal:

zaznaczasz go sobie tak, jakbyś zaznaczała tekst (podświetlasz trzymając lewy przycisk myszy)
potem klikasz go prawym i bierzesz kopiuj

idziesz w panel użytkownika
i tam po lewej na górze edytuj sygnaturę

i w białe okno edycji klikasz prawym i dajesz wklej :)

a na koniec niżej dajesz zapisz :) i już

Ślepa jakaś chyba jestem :cool1:. Gapię się i gapię w ten panel użytkownika i nie mogę znaleźć ani "edytuj sygnaturę" ani "dodaj sygnaturę" ani w ogóle nic o sygnaturach :sad: Ale nic to szukam dalej. Może w końcu coś trafię

Posted

Za drugie podejście do banerka zaraz się zabieram.

Wcześniej chcę was jednak zaprosić do obejrzenia filmu (drastyczny!! ja nie dałam rady patrzeć na to do końca)
Maxior :: Schronisko i niechciane psy (drastyczne)
i przyłączenia się do dyskusji na animali.pl : Animalia.pl :: Forum :: Off-topic :: Jak można zapobiec temu mordowaniu zwierząt????!!!!!!!!!!
Co możemy zrobić by zapobiegać takiemu bestialstwu??

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Ja mam chyba coś nie tak z profilem, bo u mnie to wszystko wygląda inaczej niż u Ciebie. W końcu trafiłam to "edytuj sygnaturę" ale jakoś z dupy strony do tego wlazłam. Panel użytkownika z tego co widzę mam jakiś ubogi w stosunku do tego co Ty tu pokazałaś. Tak samo zresztą przecież nie mogę sobie poradzić z tym wstawianiem zdjęć tutaj, no i w ogóle jak wchodzę na dogomanię to zawsze strasznie wolno mi ta strona chodzi (jako jedyna! stwarza tyle problemów i ciągle się zawiesza - kompa szczególnie w pracy, mam bardzo dobrego i szybki internet). Z odbieraniem i wysyłaniem prywatnych wiadomości na dogo też mam pod górę. Zastanawiam się czy nie mam jakiegoś uszkodzonego tego profilu albo czy antywir w moim kompie nie zawziął się jakoś na tę stronę. No ale nie ważne - najważniejsze, że się w końcu udało i chyba mam już banerek :)

to nie wina kompa, to chyba serwer dogo
mi też zamula - cały dzień wczoraj każda strona otwierała mi się 3 minuty
:/ dzis już nie, z domu wczoraj też nie
to chyba zależy od ilości osób na dogo... hmm nie wiem... ale tak jest :(

a profil nie wiem, czym się może różnić, bo ja mam zwykły niepłatny :)

ale banerek masz! i działa :D

Posted

Ja mam chyba coś nie tak z profilem, bo u mnie to wszystko wygląda inaczej niż u Ciebie. W końcu trafiłam to "edytuj sygnaturę" ale jakoś z dupy strony do tego wlazłam. Panel użytkownika z tego co widzę mam jakiś ubogi w stosunku do tego co Ty tu pokazałaś. Tak samo zresztą przecież nie mogę sobie poradzić z tym wstawianiem zdjęć tutaj, no i w ogóle jak wchodzę na dogomanię to zawsze strasznie wolno mi ta strona chodzi (jako jedyna! stwarza tyle problemów i ciągle się zawiesza - kompa szczególnie w pracy, mam bardzo dobrego i szybki internet). Z odbieraniem i wysyłaniem prywatnych wiadomości na dogo też mam pod górę. Zastanawiam się czy nie mam jakiegoś uszkodzonego tego profilu albo czy antywir w moim kompie nie zawziął się jakoś na tę stronę. No ale nie ważne - najważniejsze, że się w końcu udało i chyba mam już banerek :)