Asior Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 no ba.... Brytan jest przegrzeczny, usłuchany i cały czas zapatrzony w swoją młodą panią :loveu: acha i zaczyna się już czuć jak u siebie w domu, bo szczeka jak ktoś puka do drzwi ;) Quote
Makrela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 I co tam słychać u Brytanka? Jak się miewa w nowym domu? Radzi sobie? Może zmienić tytuł wątku na bardziej radosny? :p Quote
Asior Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 wieści od brytka.. przyszły kilka dni temu, ale oczywiście nie miałam czasu ich wrzucić :roll: Brytan ma się bardzo dobrze. Ogon kończymy mu leczyć. Dostał leki na wzmocnienie. Suchej karmy nie chcę jeść, tylko gotowane jedzenie. Ale proszę się nie martwić ma leki od weterynarza na wzmocnienie chrząstek, kości i na przyrost tkanki tłuszczowej. Po tygodniu przybrał na wasze pół kilograma. Zapomniał już o ogonie. Jest wesoły i coraz bardziej czuję się jak u siebie w domu. W załączniku kilka zdjęć ogona i jego. Quote
marysia55 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 cudwnie jest widzieć Brytanka takiego szczęśliwego łobuza i ten ogon taki juz ładny > Widzisz Brytan w zyciu nie jest zawsze pod górkę, ty bidoku cos o tym juz wiesz :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Cieszę się, że u Brytana wszystko dobrze się układa :loveu: Quote
Vlk Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 czyli on jest już w stałym domku? Bo nie mam czasu prześledzić wszystkiego :) tyle postów i emocji Quote
marysia55 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Asior napisał(a): styl pływacki na "żabkę" w wykonaniu Brytanka. Narazie tzw, sucha zaprawa :evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 chętnie popatrzyłabym na jakieś nowe fotki z radosnym pycholem Brytanka :loveu: Quote
Makrela Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ano, ja też, ja też! Fotki i jakieś niusy :cool3: Quote
Asior Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 mam niusy i fotki ale to później, bo odcięta byłam od netu kilka dni i teraz mam 87 wątków do sprawdzenia :roll: powiem tylko tyle, że nie poznacie Brytanka :) Quote
Asior Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 moja kochana rozjechana bestyja :evil_lol: Quote
irenaka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Asior:loveu: Ty oszustko:evil_lol: Dawaj zdjęcia Brytana:mad:;), to nie Brytan;) Quote
Makrela Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Asior'] Uuuu, strach się bać! :evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 irenaka napisał(a):Asior:loveu: Ty oszustko:evil_lol: Dawaj zdjęcia Brytana:mad:;), to nie Brytan;) Irenka ma rację :lol: nie oszukuj nas tutaj tylko wklejaj zdjęcia Brytanka:mad: Quote
Makrela Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tak se zajrzałam, bo dawno nie byłam :lol: Jakieś niusy co tam u Brytanka? Radzi sobie chłopaczek? :loveu: Quote
Asior Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 wykrakałaś chyba.. Dziś do mnie Pani wysłała zdjęcia z wczasów :) Brytan szaleje na działeczce.... wrzucę za chwile foty :) Quote
Asior Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 niestety Pańcia za bardzo pofolgowała pieskowi i utył 5 kg ( w przeciągu 2-m-cy) Wet kazał zbastować.. ma przytyć, ale nie w tak szybkim czasie :p Quote
Makrela Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Świetnie, że tak im się dobrze układa :multi: A co do utycia - będę chyba musiała iść na korepetycje do Pańci Brytanka bo też mam w domu strasznego chudzielca, ale on coś tyć nie chce wcale... a tak ze dwa, trzy kilo by się przydało... Quote
marysia55 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Asior'] i w dodatku widać jaki ma piekny zarośnięty ogonek :p:p:p Quote
Recommended Posts