marysia55 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Asior napisał(a):ależ puchy tu dzisiaj :( no Asiorek , dopiero skończyłam rodzince PIT-y rozliczać :evil_lol::evil_lol: a w dodatku wiesz że ja nocny obchód zaczynam z reguły po 22 :diabloti::diabloti: Quote
Asior Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 no właśnie też jestem w szoku, zę NIKT nie zadzwonił... a jak był w metrze to miałam z 6-7 telefonów o niego :roll: Quote
Soema Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Asior napisał(a):No tak, tylko ja się pytam GDZIE reszta krakusek :( A tu i ówdzie...:razz: po artykule zero odzewu?:roll: baaardzo mi się podoba jak on tak spontanicznie się rozkraczał i kładł :diabloti: Quote
Soema Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Asior napisał(a):no właśnie też jestem w szoku, zę NIKT nie zadzwonił... a jak był w metrze to miałam z 6-7 telefonów o niego :roll: To może warto ponowić.. tym bardziej po decyzji TOZu o karmie?:razz: Quote
Asior Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 no warto, warto, tylko ja nie wiem kto je robił wtedy :oops: A ja najzwyczajniej w świecie nie mam kiedy :( Quote
Makrela Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asior napisał(a):no warto, warto, tylko ja nie wiem kto je robił wtedy :oops: Z tego co kojarzę, to do "Metra" się nie daje ogłoszeń - redaktorzy tej gazety sami wybierają pieski do zamieszczenia spośród ogłoszeń na cafeanimal. Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Makrela napisał(a):Z tego co kojarzę, to do "Metra" się nie daje ogłoszeń - redaktorzy tej gazety sami wybierają pieski do zamieszczenia spośród ogłoszeń na cafeanimal. My to wiemy ;) tylko nie wiem, czy to moje ogłoszenie z cafeanimal trafiło do gazety, czy kogoś innego..:oops: Quote
Asior Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 soemko, jeśli robiłaś to napewno Twoje :) To ja poproszę bardzo bardzo o powtórkę :loveu: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asior napisał(a):soemko, jeśli robiłaś to napewno Twoje :) To ja poproszę bardzo bardzo o powtórkę :loveu: Robiłam, nawet nie wiedziałam, że był.. :oops: Dziś.. godzina 17 - stanie się :eviltong: będę próbowała do skutku ;) Quote
Asior Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Soemko, jesteś aniołkiem dla Brytanka :loveu: Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asior napisał(a):Soemko, jesteś aniołkiem dla Brytanka :loveu: On jest taki.. inny :loveu: rozjeżdża się jak pies Pluto :eviltong::loveu: oby się udało, domek jest najważniejszy.. KTOZ będzie sponsorował karmę? Dobrze by było umieścić tą informację, może zadzwoni ktoś, kto wtedy bał się takich kosztów... Quote
Soema Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Okey :) w takim razie puszczę takie jak ostatnio ;) w sumie to racja.. Ale ta karma jest naprawdę... kosztowna :shake: zresztą jak wszystkie specjalistyczne. Quote
Asior Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 nie umieszczaj tego w ogłoeszniu.. Zalezi mi na tym, zęby to był dobry domek, a jeśli ktoś woli iść na łatwizne to takich domków nie chcemy.... Ja wolę, zeby to była tylko dodatlowa opcja, jesli będzie fajny domek a będe widziała, zę kasa jest dla tego domku problemem nie do przejścia.... Quote
Makrela Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No to jeśli dziennikarze samodzielnie wybierają ogłoszenia to w jaki sposób można wpłynąć na ich decyzję? Jakąś opcję przy ogłoszeniu się zaznacza i już? Quote
irenaka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asior napisał(a):Miałam dziś bardzo fajny tel o Brytana... Pani mieszka w Bohni ma swojego psiaka... Pani ma swiadomosć wszystkich jego chorób i dolegliwości i tej karmy... Jedyny minus to, zę Pani mieszka na 4-tym piętrze.... Ale jeśli w czwartek Brytuś nie pójdzie po programie to jedziemy tam z Izą w najbliższych dniach i sprawdzimy domek :loveu: W końcu się doczekałam superowych wiadomości. Tylko co z tymi schodami:shake: Brytan sobie poradzi? Quote
Asior Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Miałam dziś bardzo fajny tel o Brytana... Pani mieszka w Bohni ma swojego psiaka... Pani ma swiadomosć wszystkich jego chorób i dolegliwości i tej karmy... Jedyny minus to, zę Pani mieszka na 4-tym piętrze.... Ale jeśli w czwartek Brytuś nie pójdzie po programie to jedziemy tam z Izą w najbliższych dniach i sprawdzimy domek :loveu: Quote
marysia55 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asior napisał(a):Miałam dziś bardzo fajny tel o Brytana... Pani mieszka w Bohni ma swojego psiaka... Pani ma swiadomosć wszystkich jego chorób i dolegliwości i tej karmy... Jedyny minus to, zę Pani mieszka na 4-tym piętrze.... Ale jeśli w czwartek Brytuś nie pójdzie po programie to jedziemy tam z Izą w najbliższych dniach i sprawdzimy domek :loveu: kurcze jak fajny domek to tak wysoko, a może tam jest winda :lol: Quote
Asior Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 jutro Brytan pięknie zaprezentuje się w programie :) Quote
marysia55 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Asior napisał(a):jutro Brytan pięknie zaprezentuje się w programie :) będziesz nagrywać:lol: , bo ja pewnie będę w pracy jak Brytan będzie miał swoje 'pięć minut" :loveu: Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Asior napisał(a):nieee, ale w necie będzie ;) to podrzuc chociaż link, ja jestem cienka w te klocki :evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 proszę :) Kundel Bury i Kocury mamy propozycję mieszkanka dla niego w Bochni ;) Jeśli się zgodzi z rezydentem to zostanie... Quote
Recommended Posts