Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - BRYTAN-ON-ek odgryzał sobie ogon. TERAZ MA DOM NA ZAWSZE!!!!

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
ależ puchy tu dzisiaj :(

no Asiorek , dopiero skończyłam rodzince PIT-y rozliczać :evil_lol::evil_lol: a w dodatku wiesz że ja nocny obchód zaczynam z reguły po 22 :diabloti::diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
No tak, tylko ja się pytam GDZIE reszta krakusek :(

A tu i ówdzie...:razz: po artykule zero odzewu?:roll: baaardzo mi się podoba jak on tak spontanicznie się rozkraczał i kładł :diabloti:

Posted

Asior napisał(a):
no właśnie też jestem w szoku, zę NIKT nie zadzwonił... a jak był w metrze to miałam z 6-7 telefonów o niego :roll:

To może warto ponowić.. tym bardziej po decyzji TOZu o karmie?:razz:

Posted

Asior napisał(a):
no warto, warto, tylko ja nie wiem kto je robił wtedy :oops:

Z tego co kojarzę, to do "Metra" się nie daje ogłoszeń - redaktorzy tej gazety sami wybierają pieski do zamieszczenia spośród ogłoszeń na cafeanimal.

Posted

Makrela napisał(a):
Z tego co kojarzę, to do "Metra" się nie daje ogłoszeń - redaktorzy tej gazety sami wybierają pieski do zamieszczenia spośród ogłoszeń na cafeanimal.

My to wiemy ;) tylko nie wiem, czy to moje ogłoszenie z cafeanimal trafiło do gazety, czy kogoś innego..:oops:

Posted

Asior napisał(a):
soemko, jeśli robiłaś to napewno Twoje :)
To ja poproszę bardzo bardzo o powtórkę :loveu:

Robiłam, nawet nie wiedziałam, że był.. :oops:
Dziś.. godzina 17 - stanie się :eviltong: będę próbowała do skutku ;)

Posted

Asior napisał(a):
Soemko, jesteś aniołkiem dla Brytanka :loveu:

On jest taki.. inny :loveu: rozjeżdża się jak pies Pluto :eviltong::loveu: oby się udało, domek jest najważniejszy..
KTOZ będzie sponsorował karmę? Dobrze by było umieścić tą informację, może zadzwoni ktoś, kto wtedy bał się takich kosztów...

Posted

Okey :) w takim razie puszczę takie jak ostatnio ;)
w sumie to racja.. Ale ta karma jest naprawdę... kosztowna :shake: zresztą jak wszystkie specjalistyczne.

Posted

nie umieszczaj tego w ogłoeszniu.. Zalezi mi na tym, zęby to był dobry domek, a jeśli ktoś woli iść na łatwizne to takich domków nie chcemy.... Ja wolę, zeby to była tylko dodatlowa opcja, jesli będzie fajny domek a będe widziała, zę kasa jest dla tego domku problemem nie do przejścia....

Posted

No to jeśli dziennikarze samodzielnie wybierają ogłoszenia to w jaki sposób można wpłynąć na ich decyzję? Jakąś opcję przy ogłoszeniu się zaznacza i już?

Posted

Asior napisał(a):
Miałam dziś bardzo fajny tel o Brytana...
Pani mieszka w Bohni ma swojego psiaka... Pani ma swiadomosć wszystkich jego chorób i dolegliwości i tej karmy... Jedyny minus to, zę Pani mieszka na 4-tym piętrze.... Ale jeśli w czwartek Brytuś nie pójdzie po programie to jedziemy tam z Izą w najbliższych dniach i sprawdzimy domek :loveu:

W końcu się doczekałam superowych wiadomości.
Tylko co z tymi schodami:shake: Brytan sobie poradzi?

Posted

Pani mieszka w Bohni ma swojego psiaka... Pani ma swiadomosć wszystkich jego chorób i dolegliwości i tej karmy... Jedyny minus to, zę Pani mieszka na 4-tym piętrze.... Ale jeśli w czwartek Brytuś nie pójdzie po programie to jedziemy tam z Izą w najbliższych dniach i sprawdzimy domek :loveu:

Posted

Asior napisał(a):

kurcze jak fajny domek to tak wysoko, a może tam jest winda :lol:

Posted

Asior napisał(a):
jutro Brytan pięknie zaprezentuje się w programie :)

będziesz nagrywać:lol: , bo ja pewnie będę w pracy jak Brytan będzie miał swoje 'pięć minut" :loveu: