irenaka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 mysza 1 napisał(a):Rana Brytanka wygląda ładnie, nie ma infekcji, moze dla osób, które nie są przyzwyczajone to jakiś koszmar ale jesli chodzi o proces gojenia jest super. Nie wiem, czy opatrunki kosmiczne :evil_lol: ale na pewno skuteczne. Tak, powinno się je zwilżyć solą fizjologiczną, bo rana nie sączy obficie. Mam nadzieję, ze uda się je rozpracować i pomogą. Iwonko!:loveu: Jeszcze raz pięknie dziękuję Ci za pomoc. Brytan pewnie też by Ci podziękował liżąc zabójczym jęzorem:evil_lol:. Quote
Asior Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Już w niedziele zobaczę mojego misiaczka :):multi: Quote
Asior Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Brytuś był na aukcji wczoraj,a le niestety nie było już wtedy ludzi dużo.. Najwięcej było między 11-12:30.... jednak z reguły szukali szczeniaków... biedak straszny z niego, taki smutny był....leżał sobie grzecznie... zaczepiał chwilę inne psiaki :) ON kocha wszystkie zwierzaki :loveu: zdjęć mam mnóstwo jego, wieczorkiem wstawie :) ale mam wazną wiadomość.... NASZE KOCHANE PANI PREZES na które zawsze mozna liczyć :loveu: obiecały, że jeśli sam koszt karmy moze być problemem w ewentualnej adopcji psa, to KTOZ zobowiązuje się na zakup takowej karmy co miesiąc... Quote
kluska z lublina Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 słodziutki jest życzę mu domku przepełnionego miłością :buzi: Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Asior']NASZE KOCHANE PANI PREZES na które zawsze mozna liczyć :loveu: obiecały, że jeśli sam koszt karmy moze być problemem w ewentualnej adopcji psa, to KTOZ zobowiązuje się na zakup takowej karmy co miesiąc... :crazyeye: o kurczę ale żeś sie dobrze spisał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... inspektorku :diabloti: a tak bardziej poważnie, bardzo dobra wiadomość, może faktycznie ułatwi adopcje :loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Iziu ,Brytan jest dzisiaj w krakowskiej ,daj znac czy byl jakis odzew bo telefon jest podany na Ciebie ,podany jest tez nr. konta fundacji i mam nadzieje ze wplynie troche kasy na jego leczenie.;) Quote
Asior Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 buuuu, ze ja wcześniej nie weszłam na wątek :( nie kupiłam gazety :( ktoś kupił???? Quote
Asior Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Możesz pomóc psu po przejściach :) :) :) Quote
Biafra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Asior']Możesz pomóc psu po przejściach :) :) :) Ani pół telefonu :placz: Zero odzewu. Quote
Asior Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 a po ogłoszeniu w metrze miałam tyyyle telefonów :( jednak wszyscy się wycofywali z powodu żarełka drogiego , albo chcieli do budy :( Quote
Biafra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Może w czwartek w programie pójdzie lepiej :roll: Quote
Asior Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 IZA, jeśli masz na zbyciu tych opatrunków hydrożelowych to w schronisku PILNIE POTRZEBNE !!!!!!! Quote
mysza 1 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Asior napisał(a):IZA, jeśli masz na zbyciu tych opatrunków hydrożelowych to w schronisku PILNIE POTRZEBNE !!!!!!! Jeśli chcecie to ja mam, mogę wysłać. Na jakieś konkretne rany czy ogólnie wysłać? Podaj mi tylko adres na pw. Quote
Asior Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Mysza... chodzi o psiaka, który ma problem z łapką i zamiast sawiać ją na spodzie "stopy" to stawia ją na wierzchu i łapka cały czas krwawi dość mocno bo jest cała rozcharatana.... Sunia jest bardzo młoda i zywiołowa i zapomina o tym że nie chodzi się na wierzchu łapy.... chodzi o ta sunie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-1-5-r-pistacja-piekny-bez-czucia-w-lapce-dt-pilnie-potrzebny-136199/ Quote
marysia55 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Izunia , jesli są takie potrzeby to moge juz wpłacic na brytanka za m-c maj swoje deklarowane 50,- tylko daj mi daj znać, że są potrzebne :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ależ on ma pychol piękny :loveu: Tylko smutny... I te jego łapinki... Quote
Asior Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Makrelko, no właśnie... on jest takim jakby smutnym psem..... Quote
marysia55 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='Asior'] [SIZE="3"]taka troche "rozjechana foczka" ale za to jaka kochana :loveu::loveu: Quote
Gosia70 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Cudo kochane:loveu:. Buzialki w mokry nosek. Quote
Asior Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 No tak, tylko ja się pytam GDZIE reszta krakusek :( Quote
Recommended Posts