Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - BRYTAN-ON-ek odgryzał sobie ogon. TERAZ MA DOM NA ZAWSZE!!!!

Recommended Posts

Posted

mysza 1 napisał(a):
Rana Brytanka wygląda ładnie, nie ma infekcji, moze dla osób, które nie są przyzwyczajone to jakiś koszmar ale jesli chodzi o proces gojenia jest super.
Nie wiem, czy opatrunki kosmiczne :evil_lol: ale na pewno skuteczne. Tak, powinno się je zwilżyć solą fizjologiczną, bo rana nie sączy obficie.

Mam nadzieję, ze uda się je rozpracować i pomogą.

Iwonko!:loveu:
Jeszcze raz pięknie dziękuję Ci za pomoc.
Brytan pewnie też by Ci podziękował liżąc zabójczym jęzorem:evil_lol:.

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brytuś był na aukcji wczoraj,a le niestety nie było już wtedy ludzi dużo.. Najwięcej było między 11-12:30.... jednak z reguły szukali szczeniaków... biedak straszny z niego, taki smutny był....leżał sobie grzecznie... zaczepiał chwilę inne psiaki :) ON kocha wszystkie zwierzaki :loveu:
zdjęć mam mnóstwo jego, wieczorkiem wstawie :)

ale mam wazną wiadomość....

NASZE KOCHANE PANI PREZES na które zawsze mozna liczyć :loveu: obiecały, że jeśli sam koszt karmy moze być problemem w ewentualnej adopcji psa, to KTOZ zobowiązuje się na zakup takowej karmy co miesiąc...

Posted

[quote name='Asior']NASZE KOCHANE PANI PREZES na które zawsze mozna liczyć :loveu: obiecały, że jeśli sam koszt karmy moze być problemem w ewentualnej adopcji psa, to KTOZ zobowiązuje się na zakup takowej karmy co miesiąc...

:crazyeye: o kurczę ale żeś sie dobrze spisał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... inspektorku :diabloti: a tak bardziej poważnie, bardzo dobra wiadomość, może faktycznie ułatwi adopcje :loveu::loveu:

Posted

Asior napisał(a):
IZA, jeśli masz na zbyciu tych opatrunków hydrożelowych to w schronisku PILNIE POTRZEBNE !!!!!!!

Jeśli chcecie to ja mam, mogę wysłać. Na jakieś konkretne rany czy ogólnie wysłać? Podaj mi tylko adres na pw.

Posted

Mysza... chodzi o psiaka, który ma problem z łapką i zamiast sawiać ją na spodzie "stopy" to stawia ją na wierzchu i łapka cały czas krwawi dość mocno bo jest cała rozcharatana.... Sunia jest bardzo młoda i zywiołowa i zapomina o tym że nie chodzi się na wierzchu łapy....
chodzi o ta sunie:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-1-5-r-pistacja-piekny-bez-czucia-w-lapce-dt-pilnie-potrzebny-136199/