epe Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Napiszę do Kuba123- ona rozsyła przez Naszą Klasę psy,wtedy dużo ludzi się dowiaduje;) Nie wiem jak to robi-specjalny link,czy coś takiego! Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 epe, niech poda linka do allegro.... tam jest w miare opisana jego historia, Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 słuchajcie.. jest opcja.. Biafra wzięła by go do siebie.. wprawdzie do kojca, ale ona zawsze tam jest w domu... brała by go na spacery.... Co wWy na to??? Ona napewno się super psem zajmie...... Quote
epe Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Asior! To bardzo dobra opcja!:lol: Myślałam wczoraj właśnie o niej,ale myślałam,że pomaga tylko tym "potwornym" psom,a mniejsze ją nie interesują:evil_lol: Quote
Makrela Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jakby coś, to widzę, że jeszcze tutaj dziewczyny będą mieć od kwietnia jedno wolne miejsce: "Śląski duet" Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 No to jutro Brytan jedzie do Biafry na tymczas....Biorę go na siebie i szukamy mu domku JAK NAJSZYBCIEJ!!!!! Dziewczyny, mozę wyróżnimy allegro.... Niestety ja nie jestem w stanie dać więcej niz 4 zł.. wyróżnienie kosztuje 12.. dołożycie sie????? Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 tylko teraz musimy organizować jakąś zbiórkę... bo trzeba jakoś zasponsorować mu ten pobyt.,.. znaczy wspomóc Biafre..... Quote
karusiap Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Dzieki Bogu. U Biafry bedzie mial cudnie,juz bedzie bezpieczny:loveu::loveu: Quote
MajeczQa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ale wiadomość :multi: Mam nadzieję że nie będzie jeszcze dla niego za późno i wszytsko się ładnie cofnie. Co do kasy to ja jestem bez kasy wiecznie, no ale jakby mi się jakieś kasiątko trafiło przypadkiem ( drobne niestety zazwyczaj) to pomogę chociaż odrobinkę.Może coś Asiorowi na bazarki wynajdę.Postaram się zrobic wszystko co w mojej maleńkiej i marnej mocy. Tak się cieszę z DT. Kojec to tam pół biedy, ważne żeby miał ciepło i czlowieka, a jak to będzie miał to już super. Oby było dobrze... Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 O dobry kontakt z nim jestem spokojna.. Biafra wyciąga nie takie przypadki.... http://www.dogomania.pl/forum/f78/borys-za-tm-budujemy-kojec-szanse-dla-innych-starych-chorych-kaukazow-pomoz-128235/ Quote
agamika Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Majka będzie dobrze , MUSI i tyle domu intensywnie dalej szukamy biafra :loveu: DZIĘKUJĘĘĘĘĘĘĘ Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Rozmawiałam z Panią Magdą.....za tydzień jest szansa na udział Brytanka w programie :) Tylko dziewczyny.... moze zmieńmy mu to okropne imię..... Quote
agamika Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dziewczyno , ale on reaguje na to imię , jakby nie było okropne :eviltong:. zmieniać to mu w domu będą - oby szybko Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 reaguje :roll:?? no niewiem, skoro tak twierdzisz.... Quote
MajeczQa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Może Tobie zmieńmy bo mi się nie podoba? :evil_lol: Na Antonina :evil_lol: Co Ci strzeliło. Dobre ma imię. Jakie mu chcesz niby nadać ? Koślawisław I ? :evil_lol: Zreszta i tak ma już pies wodę w mózgu bo najpierw mu bylo Szczeniak , potem mu było inaczej, a teraz znouw mu Brytan jest. I co gorsze jeszcze na niego Szczeniak wołają niektórzy co go pamietają z poprzedniego pobytu w schronisku. Na Brytan już ładnie reaguje to po co psu imię zmieniać? Nowy pan go nazwie i mu starczy zmieniania. Ja to wogóle nie jestem za zmienianiem imion w sytuacjach kiedy psiak jest kolejny raz w azylu, albo odprowadza go właściciel... No a z programem dobry pomysł. Oby coś dał. I oby szybko. Quote
epe Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Brytan i Biafra- to tak dźwięcznie:lol: Jestem za Brytan- byle by szybko domek znalazł! Ja Krystianowi nie zmieniłam,a wielu facetów się oburza:evil_lol:gdy jestesmy na spacerze! Pewnie imiennicy:evil_lol: Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 w tym tygodniu nie ma szans na program, ale w przyszłym raczej tak... najpóźniej za dwa tygodnie... Quote
marysia55 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Asior napisał(a):No to jutro Brytan jedzie do Biafry na tymczas....Biorę go na siebie i szukamy mu domku JAK NAJSZYBCIEJ!!!!! Dziewczyny, mozę wyróżnimy allegro.... Niestety ja nie jestem w stanie dać więcej niz 4 zł.. wyróżnienie kosztuje 12.. dołożycie sie????? dawaj namiary kobieto :diabloti: zapłacę za całe allegro :loveu::loveu: jak trzeba zrobie przelew jeszcze dzisiaj :cool3: Quote
marysia55 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 agamika napisał(a):Marysiu, ja przygotowałam meila z tekstem majki i zdjęciami , taki co można po prostu do znajomych porozsyłać z prosbą o pomoc, choćby przez rozesłanie dalej , jak podasz mi adres meilowy to Ci prześlę wysłałam ci adres mailowy na pw :p:p:p będę rozsyłać :cool1: Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 hmmm no moze i tak :) Teraz musze wymyślić, co na bazarek można by było wystawić, coby było z czego przelać Biafrze ..... Quote
marysia55 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Asior napisał(a):dzięki Ci o złota kobieto!!!! ty mi tu od kruszców nie wyjeżdżaj :evil_lol::evil_lol: konto proszę ( grzecznie!!! ) :mad::mad: Quote
agamika Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Asior napisał(a):w tym tygodniu nie ma szans na program, ale w przyszłym raczej tak... najpóźniej za dwa tygodnie... a tak sie zastanwiam ze może nawet lepiej jakby był za 2 tygodnie , a nie za tydzien ? wtedy chyba na 100% będzie wiadomo, jak poważne ma on zaburzenia ? (bo trzeba pamietac ze do schronika juz trafił z początkami tej choroby ) ogłoszenia w necie można edytować zmieniać aktualizować , a do programu to chyba lepiej dać mu czas na ustabilizowanie się ? jak myslicie ? Marysiu :loveu: juz wysłałam meila Quote
Asior Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Miałam dziś fajny telefon o Brytka.. Pani nie przeszkadza jego koślawość :) Pytała tylko czy go to boli ( te łapy) Ma dwójkę dzieci 3,5 i 5 lat Od zawsze u nich były psy... Teraz mieszka jeszcze z rodzicami i mężem, ale w ciągu 2 tyg skończą remont mieszkania i wyprowadzają się na swoje... Rodzice im nie chcą oddać psa Którego pani dostała w prezencie od męża :) Powiedziała, zę MUSI mieć psa i to psa ze schroniska ;) Zawsze mieli znajdy.... Ja myśle, że trzeba by było sprawdzić ten domek, bo Pani bardzo sensownie mówi ;) Quote
Recommended Posts