Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - BRYTAN-ON-ek odgryzał sobie ogon. TERAZ MA DOM NA ZAWSZE!!!!

Recommended Posts

Posted

Napiszę do Kuba123- ona rozsyła przez Naszą Klasę psy,wtedy dużo ludzi się dowiaduje;)
Nie wiem jak to robi-specjalny link,czy coś takiego!

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie.. jest opcja.. Biafra wzięła by go do siebie.. wprawdzie do kojca, ale ona zawsze tam jest w domu... brała by go na spacery.... Co wWy na to??? Ona napewno się super psem zajmie......

Posted

Asior!
To bardzo dobra opcja!:lol: Myślałam wczoraj właśnie o niej,ale myślałam,że pomaga tylko tym "potwornym" psom,a mniejsze ją nie interesują:evil_lol:

Posted

No to jutro Brytan jedzie do Biafry na tymczas....Biorę go na siebie i szukamy mu domku JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!

Dziewczyny, mozę wyróżnimy allegro.... Niestety ja nie jestem w stanie dać więcej niz 4 zł.. wyróżnienie kosztuje 12.. dołożycie sie?????

Posted

ale wiadomość :multi:
Mam nadzieję że nie będzie jeszcze dla niego za późno i wszytsko się ładnie cofnie.
Co do kasy to ja jestem bez kasy wiecznie, no ale jakby mi się jakieś kasiątko trafiło przypadkiem ( drobne niestety zazwyczaj) to pomogę chociaż odrobinkę.Może coś Asiorowi na bazarki wynajdę.Postaram się zrobic wszystko co w mojej maleńkiej i marnej mocy.

Tak się cieszę z DT.
Kojec to tam pół biedy, ważne żeby miał ciepło i czlowieka, a jak to będzie miał to już super.
Oby było dobrze...

Posted

Rozmawiałam z Panią Magdą.....za tydzień jest szansa na udział Brytanka w programie :)
Tylko dziewczyny.... moze zmieńmy mu to okropne imię.....

Posted

Może Tobie zmieńmy bo mi się nie podoba? :evil_lol: Na Antonina :evil_lol:
Co Ci strzeliło. Dobre ma imię. Jakie mu chcesz niby nadać ? Koślawisław I ? :evil_lol:
Zreszta i tak ma już pies wodę w mózgu bo najpierw mu bylo Szczeniak , potem mu było inaczej, a teraz znouw mu Brytan jest.
I co gorsze jeszcze na niego Szczeniak wołają niektórzy co go pamietają z poprzedniego pobytu w schronisku. Na Brytan już ładnie reaguje to po co psu imię zmieniać?
Nowy pan go nazwie i mu starczy zmieniania.
Ja to wogóle nie jestem za zmienianiem imion w sytuacjach kiedy psiak jest kolejny raz w azylu, albo odprowadza go właściciel...

No a z programem dobry pomysł.
Oby coś dał. I oby szybko.

Posted

Brytan i Biafra- to tak dźwięcznie:lol:
Jestem za Brytan- byle by szybko domek znalazł!
Ja Krystianowi nie zmieniłam,a wielu facetów się oburza:evil_lol:gdy jestesmy na spacerze!
Pewnie imiennicy:evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
No to jutro Brytan jedzie do Biafry na tymczas....Biorę go na siebie i szukamy mu domku JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!

Dziewczyny, mozę wyróżnimy allegro.... Niestety ja nie jestem w stanie dać więcej niz 4 zł.. wyróżnienie kosztuje 12.. dołożycie sie?????

dawaj namiary kobieto :diabloti: zapłacę za całe allegro :loveu::loveu:
jak trzeba zrobie przelew jeszcze dzisiaj :cool3:

Posted

agamika napisał(a):
Marysiu, ja przygotowałam meila z tekstem majki i zdjęciami , taki co można po prostu do znajomych porozsyłać z prosbą o pomoc, choćby przez rozesłanie dalej , jak podasz mi adres meilowy to Ci prześlę

wysłałam ci adres mailowy na pw :p:p:p będę rozsyłać :cool1:

Posted

Asior napisał(a):
w tym tygodniu nie ma szans na program, ale w przyszłym raczej tak... najpóźniej za dwa tygodnie...

a tak sie zastanwiam ze może nawet lepiej jakby był za 2 tygodnie , a nie za tydzien ? wtedy chyba na 100% będzie wiadomo, jak poważne ma on zaburzenia ? (bo trzeba pamietac ze do schronika juz trafił z początkami tej choroby )
ogłoszenia w necie można edytować zmieniać aktualizować , a do programu to chyba lepiej dać mu czas na ustabilizowanie się ?

jak myslicie ?

Marysiu :loveu: juz wysłałam meila

Posted

Miałam dziś fajny telefon o Brytka.. Pani nie przeszkadza jego koślawość :)
Pytała tylko czy go to boli ( te łapy)
Ma dwójkę dzieci 3,5 i 5 lat
Od zawsze u nich były psy... Teraz mieszka jeszcze z rodzicami i mężem, ale w ciągu 2 tyg skończą remont mieszkania i wyprowadzają się na swoje... Rodzice im nie chcą oddać psa Którego pani dostała w prezencie od męża :)
Powiedziała, zę MUSI mieć psa i to psa ze schroniska ;)
Zawsze mieli znajdy....
Ja myśle, że trzeba by było sprawdzić ten domek, bo Pani bardzo sensownie mówi ;)