Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przeca :diabloti: Na uczucia jej najlepiej wjadę.... taka przejęta była Pixa i tymi sukami z wysypiska :mad:

Pixa cieknie...... na razie psy jej jeszcze nie czują. Kiedy suka ma te dni :razz: Moją to czuły od pierwszego.
Winda już nie ejst straszna :multi: ale za to klatka :shake: potfuuuur :roll:

Posted

Sadi ma koleżankę i jej się nie nudzi samej w domu :p

Psy zaczną się nią interesować za około 7-10 dni, przez jakieś 2 tygodnie :cool3:
Teoretycznie 4-21 dni. Ale sąsiad ma sukę w typie szpica, która ma cieczkę niezauważalną praktycznie, drugi sąsiad bokserowatą i podobnie bezstresowo. Może Pixa zmieści się w tej dolnej granicy zainteresowania psów.

Sterylizacja po cieczce za jakieś 3 m-ce pewnie.

Posted

Mam nadzieję, ze psy za nia tak nie będa latały.... Jakby co Sadie ich pogoni :diabloti:

Zanim one będą koleżanki to jeszcze troszku zleci :eviltong: a już się zaczynają bawić, co prawda na dworze, ale szleją :multi:

Posted

xmartix napisał(a):
a ona od zawsze tak wyła? od początku??

Nie, za pierwszym razem zajęła sie drzwiami :p
Przydałby mi się dyktafon aktywowany głosem :roll:

Byłyśmy u weta, suki odrobaczone, kupiłam jej coś na uspokojenie.

Ania - ona to jest energia w czystej postaci :p Ale jakby krótki spacer nie był, to pierwsza jest przy klatce - to domowy pieso :p

Posted

W niedziele sznaucerka mojej cioci (rówieśniczka Bennego) tak chłopaka wymęczyła zabawami że w ciągu 3 godziny pobytu tam u nich zasypial chyba ze 3 razy :D:cool3:

Aaa nie mówiłam Wam jaki z niego "odważniak" :D Dostał w piątek piszczącą zabawkę.....bał się jej :D ale po 20 minutach biegał z nią jak oszalały :D

Posted

Nel_a napisał(a):
A zrobić jakieś ogłoszenia ?

Nie zaszkodzi - w pierwszym poście zaktualizowałam gdzie ma ogłoszenia.

Ucałuj Benego :loveu: Jakies foto :cool3: Zostawiliscie mu imię??

Posted

zerduszko napisał(a):

Ucałuj Benego :loveu: Jakies foto :cool3: Zostawiliscie mu imię??

Miała być zmiana na Toudiego ale Benny tez fajne jest i można różnie odmieniać ;] Benny Benek, Benosław, Benio, Benula itp :)

Zdjęcia mówisz...zrobię coś nowego ;)

Posted

Ja go też Beniosław wołałam :eviltong: On też tak skacze po drzwiach?? Ta chole*a jedna to sobie musiała sama otwierać, bo to niemożliwe :mad: Ale ja ją nauczę szacunku do drzwi i okolicznych scian :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja go też Beniosław wołałam :eviltong: On też tak skacze po drzwiach?? Ta chole*a jedna to sobie musiała sama otwierać, bo to niemożliwe :mad: Ale ja ją nauczę szacunku do drzwi i okolicznych scian :diabloti:

Drapie troszke- na szczescie jeszcze moze sobie tak robic bo drzwi sa stare ;))
Strasznie boi sie kiedy Toff szczeka na sasiadow, bal sie tez jak pojechalismy z nim do ciotki (wspominalam wczesniej) bo tam obie suczki ujadaly jak glupie na dzwiek dzwonka. Oby on nie szczekal az tak :roll:

Posted

Nel_a napisał(a):
. Oby on nie szczekal az tak :roll:

Jak po mamusi, to nie bedzie :eviltong:
Jak Sadie pierwszy raz zaczęła ujadać przy nivch, to oba ogony na dół i za nogi TŻta :eviltong: Pixa po grodze zaliczyła murek :roll:
Wspominałaś cos o sznaucerce - to są zawodowi ujadacze, Benusia nie porównuj :p Wiem, bo mam i mam ochotę zabić za to :mad:

Posted

zerduszko napisał(a):
Jak po mamusi, to nie bedzie :eviltong:
Jak Sadie pierwszy raz zaczęła ujadać przy nivch, to oba ogony na dół i za nogi TŻta :eviltong: Pixa po grodze zaliczyła murek :roll:
Wspominałaś cos o sznaucerce - to są zawodowi ujadacze, Benusia nie porównuj :p Wiem, bo mam i mam ochotę zabić za to :mad:

jedna sznaucerka a druga jamniczka (a glupia jak %$&%^&!!!). Ta jamniczka potrafi nawet dotkliwie ugryźc wlasciciela :/ bleee sssstraszna!
aaa Benio sie naraża :mad::mad: co jakis czas paraduje z zawartoscia kociej kuwety w pysku :mad::mad:

Posted

Nel_a napisał(a):
jedna sznaucerka a druga jamniczka (a glupia jak %$&%^&!!!). Ta jamniczka potrafi nawet dotkliwie ugryźc wlasciciela :/ bleee sssstraszna!

Moja tez tak potrafiła :razz: Nie głupia, tylko niewychowana :evil_lol:

Nel_a napisał(a):
aaa Benio sie naraża :mad::mad: co jakis czas paraduje z zawartoscia kociej kuwety w pysku :mad::mad:

Witaminek mu żałujesz?? Ja tam się ciesze, bo mam kolejnego sprzątacza króliczych bobów :multi:

Posted

zerduszko napisał(a):

Witaminek mu żałujesz?? Ja tam się ciesze, bo mam kolejnego sprzątacza króliczych bobów :multi:

a feee witaminki to ja mu mogę kupic :cool3:

aaa no i generalnie na dworze bierze wszystko do pyska co znajdzie.

Posted

Pixa tez jest śmeiciojad - ale sie zdziwiła jak jej zabrałam i wyrzuciłam kosć :evil_lol: Moja to jak coś znajdzie, to udaje, ze nic nei ma i zjada w domu po cichu :angryy:

Pixa już po zabiegu - jest super :multi: Aniu dziękuję Ci, na Tobie można zawsze polegać :loveu:

W niedzielę przyjażdżają ją poznać :placz::placz: Chcą ją zabrać :placz: Moja niunia śliczna :placz: