zerduszko Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 O sunie z wysypiska mi chodziło ;) Mnie tez nie odbiera. Napisze do niej jeszcze maila z podziękowaniami za narobienie jej nadziei :diabloti: Quote
xmartix Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 zerduszko ale delikatnie żeby nie robić wrogów, żeby nie poszła plota w świat że animalsi to nerwusy i w ogóle :p Quote
zerduszko Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 No przeca :diabloti: Na uczucia jej najlepiej wjadę.... taka przejęta była Pixa i tymi sukami z wysypiska :mad: Pixa cieknie...... na razie psy jej jeszcze nie czują. Kiedy suka ma te dni :razz: Moją to czuły od pierwszego. Winda już nie ejst straszna :multi: ale za to klatka :shake: potfuuuur :roll: Quote
zerduszko Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Może się nie kochamy, ale poleżec mozna razem :razz: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sadi ma koleżankę i jej się nie nudzi samej w domu :p Psy zaczną się nią interesować za około 7-10 dni, przez jakieś 2 tygodnie :cool3: Teoretycznie 4-21 dni. Ale sąsiad ma sukę w typie szpica, która ma cieczkę niezauważalną praktycznie, drugi sąsiad bokserowatą i podobnie bezstresowo. Może Pixa zmieści się w tej dolnej granicy zainteresowania psów. Sterylizacja po cieczce za jakieś 3 m-ce pewnie. Quote
zerduszko Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Mam nadzieję, ze psy za nia tak nie będa latały.... Jakby co Sadie ich pogoni :diabloti: Zanim one będą koleżanki to jeszcze troszku zleci :eviltong: a już się zaczynają bawić, co prawda na dworze, ale szleją :multi: Quote
zerduszko Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Teraz wyje... co ja mam z nią zrobic :-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 zerduszko napisał(a):Teraz wyje... co ja mam z nią zrobic :-( wyje? :-o Może z powodu cieczki jest niespokojna? Pamiętaj, że istnieje możliwość przerwania cieczki zastrzykiem, jeśli to będzie konieczne. Quote
zerduszko Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Cieczki chyba nie ma... slepa jestem czy co. Wyje jak zostaje sama.... Klatka juz opanowana w miarę ;) Ten pies mnei wykończy :shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 sądząc po zdjęciach to żywiołowe psie: pewnie ją energia rozpiera.:loveu: Czy ja już wspominałam że to bardzo ładna suka?:razz: Quote
zerduszko Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 xmartix napisał(a):a ona od zawsze tak wyła? od początku?? Nie, za pierwszym razem zajęła sie drzwiami :p Przydałby mi się dyktafon aktywowany głosem :roll: Byłyśmy u weta, suki odrobaczone, kupiłam jej coś na uspokojenie. Ania - ona to jest energia w czystej postaci :p Ale jakby krótki spacer nie był, to pierwsza jest przy klatce - to domowy pieso :p Quote
Nel_a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 W niedziele sznaucerka mojej cioci (rówieśniczka Bennego) tak chłopaka wymęczyła zabawami że w ciągu 3 godziny pobytu tam u nich zasypial chyba ze 3 razy :D:cool3: Aaa nie mówiłam Wam jaki z niego "odważniak" :D Dostał w piątek piszczącą zabawkę.....bał się jej :D ale po 20 minutach biegał z nią jak oszalały :D Quote
zerduszko Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Benuś to urocze stworzonko :loveu: Oby Pixa miała tyle szczęścia co on :cool3: Quote
zerduszko Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 I wszyscy o niej zapomnieli :placz: :diabloti: W piatek koło 17 trzymac kciuki, Pixa chyba będzie cięta. Quote
zerduszko Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Nel_a napisał(a):A zrobić jakieś ogłoszenia ? Nie zaszkodzi - w pierwszym poście zaktualizowałam gdzie ma ogłoszenia. Ucałuj Benego :loveu: Jakies foto :cool3: Zostawiliscie mu imię?? Quote
Nel_a Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A zrobić jakieś ogłoszenia ? Benny to niezly rozrabiaka :] przed chwilą musiałam go myć bo utaplał się cały w błocie :evil_lol: Quote
Nel_a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zerduszko napisał(a): Ucałuj Benego :loveu: Jakies foto :cool3: Zostawiliscie mu imię?? Miała być zmiana na Toudiego ale Benny tez fajne jest i można różnie odmieniać ;] Benny Benek, Benosław, Benio, Benula itp :) Zdjęcia mówisz...zrobię coś nowego ;) Quote
zerduszko Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Ja go też Beniosław wołałam :eviltong: On też tak skacze po drzwiach?? Ta chole*a jedna to sobie musiała sama otwierać, bo to niemożliwe :mad: Ale ja ją nauczę szacunku do drzwi i okolicznych scian :diabloti: Quote
Nel_a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zerduszko napisał(a):Ja go też Beniosław wołałam :eviltong: On też tak skacze po drzwiach?? Ta chole*a jedna to sobie musiała sama otwierać, bo to niemożliwe :mad: Ale ja ją nauczę szacunku do drzwi i okolicznych scian :diabloti: Drapie troszke- na szczescie jeszcze moze sobie tak robic bo drzwi sa stare ;)) Strasznie boi sie kiedy Toff szczeka na sasiadow, bal sie tez jak pojechalismy z nim do ciotki (wspominalam wczesniej) bo tam obie suczki ujadaly jak glupie na dzwiek dzwonka. Oby on nie szczekal az tak :roll: Quote
zerduszko Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Nel_a napisał(a):. Oby on nie szczekal az tak :roll: Jak po mamusi, to nie bedzie :eviltong: Jak Sadie pierwszy raz zaczęła ujadać przy nivch, to oba ogony na dół i za nogi TŻta :eviltong: Pixa po grodze zaliczyła murek :roll: Wspominałaś cos o sznaucerce - to są zawodowi ujadacze, Benusia nie porównuj :p Wiem, bo mam i mam ochotę zabić za to :mad: Quote
Nel_a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zerduszko napisał(a):Jak po mamusi, to nie bedzie :eviltong: Jak Sadie pierwszy raz zaczęła ujadać przy nivch, to oba ogony na dół i za nogi TŻta :eviltong: Pixa po grodze zaliczyła murek :roll: Wspominałaś cos o sznaucerce - to są zawodowi ujadacze, Benusia nie porównuj :p Wiem, bo mam i mam ochotę zabić za to :mad: jedna sznaucerka a druga jamniczka (a glupia jak %$&%^&!!!). Ta jamniczka potrafi nawet dotkliwie ugryźc wlasciciela :/ bleee sssstraszna! aaa Benio sie naraża :mad::mad: co jakis czas paraduje z zawartoscia kociej kuwety w pysku :mad::mad: Quote
zerduszko Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Nel_a napisał(a):jedna sznaucerka a druga jamniczka (a glupia jak %$&%^&!!!). Ta jamniczka potrafi nawet dotkliwie ugryźc wlasciciela :/ bleee sssstraszna! Moja tez tak potrafiła :razz: Nie głupia, tylko niewychowana :evil_lol: Nel_a napisał(a):aaa Benio sie naraża :mad::mad: co jakis czas paraduje z zawartoscia kociej kuwety w pysku :mad::mad: Witaminek mu żałujesz?? Ja tam się ciesze, bo mam kolejnego sprzątacza króliczych bobów :multi: Quote
Nel_a Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 zerduszko napisał(a): Witaminek mu żałujesz?? Ja tam się ciesze, bo mam kolejnego sprzątacza króliczych bobów :multi: a feee witaminki to ja mu mogę kupic :cool3: aaa no i generalnie na dworze bierze wszystko do pyska co znajdzie. Quote
zerduszko Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Pixa tez jest śmeiciojad - ale sie zdziwiła jak jej zabrałam i wyrzuciłam kosć :evil_lol: Moja to jak coś znajdzie, to udaje, ze nic nei ma i zjada w domu po cichu :angryy: Pixa już po zabiegu - jest super :multi: Aniu dziękuję Ci, na Tobie można zawsze polegać :loveu: W niedzielę przyjażdżają ją poznać :placz::placz: Chcą ją zabrać :placz: Moja niunia śliczna :placz: Quote
Recommended Posts