zerduszko Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Kolejna typowa sprawa: suka "przyzakładowa", cieczka, młode, zostaje jeden, w zakładzie zmiany i psy mają 2 tygodnie na zniknięcie. No głupie psy znikać nie umieją :angryy: Jej dotychczasowy opiekun załamany :roll: Sunia ma < 1,5 roku, ok. 35 cm wys., jest bardzo łagodna, wręcz lękliwa, wita się z obcymi psami i ludźmi kołami do góry, lubi poszczekać ;) ale straszny z niej miziak i łasuch. Podobno utrzymuje czystość. Młody ma 4 m-ce i jest typowym szczeniorem, ale o niebanalnej urodzie. Mniejszy jeszcze od mamy, kudłaty, przymilny, cichutki, czyściutki. HELP :-( Jutro jestem umówiona na sesję :cool3: Edit: Edit2: Kontakt: zerduszko@wp.pl gg 5191586 tel. 519 186 694 Pixa ma ogłoszenia: alegratka, eoferty, adopcje.org.pl, 4łapy cafeanimal adopcje.org allegro.pl gieldaogloszen.pl bonopolska ojej.pl pajęczyna pineska adopcjapsa.pl pupile.com kupsprzedaj.pl Quote
jolek68 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 czy to się kiedyś skończy :-( Czekamy na fotki :shake: Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial]Podnoszę temacik ....[/FONT] Quote
madzia828 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 czekam na fotki i zabieram się za ogłoszenia ;) Quote
zerduszko Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Fotki marne, bo to małe tajfuny :loveu: i swiatło nie takie :roll: Długo icjh nei umiałam znaleźc, a one sie rękawiczką przeciagały :cool3: Wygrał oczywiście: Beny: Quote
zerduszko Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Na psy był donos, że zaniedbane i głodne. A w schronisku to takie luksusy ich czekają :mad:Pewnie jakiejś paniusi przeszkadzały :mad: W weekend postaram sie o lepsze zdjecia, ale to im tylko tydzień zostanie. Pilny tymczas choć dla małego :-( Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial]Mały na 100% ma szanse, bo to szczylek i pewnie będzie sie garnął do ludzi ...a sunie koniecznie oswajać ... Zerduszko to firma gdzieś w dzielnicy Rybnika ??[/FONT] Quote
zerduszko Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Firma.... spółdzielnia :mad: Sunia garnie się do ludzi, zawołana przychodzi na głaski. Tylko ona na wszelki wypadek okazuje uległość. Quote
halbina Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 będę podrzucac... szczenior zaszczepiony?... a suczka? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 porozsyłałam link :roll: Zrobię ogłoszenia, ale na kogo namiary podać? Na Ciebie Kamilo? Quote
zerduszko Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 halbina napisał(a):będę podrzucac... szczenior zaszczepiony?... a suczka? Gdzie tam :shake: Ja ich obserwowałam i kręciłam się tam od jakiegoś czasu, żeby poznac opiekuna, chciałam ją wyciąć, młodemu spokojnie szukać domu i niech żyje w spokoju. A tu taka niespodzianka mnie spotkała. Ale głupiam :oops: Namiary na mnie, już edytuję 1 post. Potrzebny byłby tymczas choć dla 1... Quote
zerduszko Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Juz napisałam w spr. DT - do wszystkich z mapy dogo, ze ślaskiego, jutro inne woj. Ja bym sukę wzięła na DT, zeby tylko ktoś małego wziął :shake: Quote
Alicja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [FONT=Arial]podniosę dziś nic nie wymyśle ... [/FONT] [FONT=Arial]jutro małego albo mamuśke chociaż tą lepiej by było żeby była po sterylce ...wrzuce na rybnicki portal [/FONT] [FONT=Arial] Wiem ze DT miała dziewczyna w Cieszynie hersperi sie nazywa czy jakoś tak [/FONT] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 wstawiłam na: alegratka, eoferty, adopcje.org.pl, 4łapy (w wersji b.okrojonej, bez zdjęć - dziwne zmiany tam wprowadzili :shake:) cafeanimal Warto wstawić na adopcje.org - ja nie mogę, bo mnie uznano za rozmnażaczkę psów :evil_lol:, dyskusja z modem nic nie dała:roll: Quote
jolek68 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Alfa i Zuzia'] Warto wstawić na adopcje.org - ja nie mogę, bo mnie uznano za rozmnażaczkę psów :evil_lol:, dyskusja z modem nic nie dała:roll: muszę uważać bo jak mam plenną onkę to tyż mi może ktoś pojechać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: laska z Cieszyna to Herspri ;) strasznie miła osoba ;) Quote
madzia828 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 szczylek cudny :loveu::loveu: zaraz porobie ogłoszenia;) myślę,że znajdziemy mu domek , dałam małego na oxl.pl, drobne.centrumofert.pl, mojpupil.pl Quote
Nel_a Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 tak jak pisałam na pw mlodego moge na tymczas wziac, przy okazji zrobię mu zdjecia do ogloszen :))) dobrze by bylo uzbierac kaske na szczepienia i sterylke dla suni. Quote
zerduszko Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Nel_a :loveu: Pisze Pw i mam nadzieję, ze się jak najszybciej dogadamy co do szczegółów :cool3: Tak, kaska by się przydała :roll: Aniu - juz robie adopcje.org. Dzięki za ogłoszenia, ja cały czas przetrząsałam dogo w poszukiwa niu tymczasu. Quote
zerduszko Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Dziś zrobiłam suni próbę na smycz - chodzi lepiej od mojej :razz: Moja troszkę ją tłamsi :mad: więc nie wiem jak to będzie w domu wyglądać :shake: Ile po szczylach sunia ma cieczkę?? Quote
Nel_a Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 zerduszko napisał(a):Dziś zrobiłam suni próbę na smycz - chodzi lepiej od mojej :razz: Moja troszkę ją tłamsi :mad: więc nie wiem jak to będzie w domu wyglądać :shake: Ile po szczylach sunia ma cieczkę?? "Jakieś 4 miesiace po porodzie" 2 wypowiedz "bedzie miec cieczke tak jak zwykle miala przed pokryciem" no, cos takiego znalazlam :) Quote
BBeta Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 zerduszko, sunie bierzesz do siebie, tak? ;) Teraz zbieramy na sterylizacje? Szczeniaka trzeba jak najszybciej zaszczepić, zacząć socjalizacje i nadrobić wszystkie braki Quote
Recommended Posts