Becia66 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 majuska napisał(a):Zdjęcia są czadowe!!! Tarzam się ze śmiechu!!!:megagrin::megagrin::megagrin: tylko nie przygnieć Poldka...:evil_lol: Quote
Becia66 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 co tu taka cisza na wątku dzisiaj ? :roll: Florentynko wszystko w porządku ? Quote
Florentynka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Wszystko w porządku. Strasznie wariacki dzień pod względem zawodowym był dzisiaj, więc sie nie miałam okazji odezwać. Hedonistyczna parówa leży w łóżku przed telewizorem i chyba ogląda jakieś głupoty... Czy ten pies aby na pewno jest biedactwem ze schroniska? Bo ona uważa za oczywistość spanie w łóżku, najchętniej z łbem na poduszce Siaduje też wyłącznie na kanapach i fotelach... Quote
majuska Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Parówa po prostu umie czerpać z życia garściami i śmiało bierze co jej się należy:lol: Uwielbiam ten wątek:loveu: Quote
Charly Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 hahahhahahhahahah. się popłakałam ze smiechu na dzień dobry. Foka i lemur są the best ahahhahahahahhaha:evil_lol::evil_lol: Quote
majka50 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No Luciak przechodzi sama siebie. Jest fenomenalna:loveu: Quote
Becia66 Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Florentynka napisał(a): Czy ten pies aby na pewno jest biedactwem ze schroniska? Bo ona uważa za oczywistość spanie w łóżku, najchętniej z łbem na poduszce.. ale sama przyznaj jaka przyjemnosc sie w nocy do niej przytulić....:loveu::loveu: Quote
figa33 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ale się uśmiałam , lemur , foka i szczur:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Florentynka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Zobaczymy co jeszcze Łucja pokaże - ona ma tyle twarzy... Quote
Miśka84 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 :mad:[quote name='Florentynka']Pieski się bawią: Ale czad!!!!!:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Łucja uznała nas już w pełni za swoich ludzi. Objawia sie to między innnymi tym, że nic się nie da zrobić bez udziału Łucji. Jaką ona ma minę, kiedy zły człowiek zamyka jej przed nosem drzwi od łazienki :placz:. Quote
Dzika_Figa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Florentynka napisał(a):Łucja uznała nas już w pełni za swoich ludzi. Objawia sie to między innnymi tym, że nic się nie da zrobić bez udziału Łucji. Jaką ona ma minę, kiedy zły człowiek zamyka jej przed nosem drzwi od łazienki :placz:. No to masz za swoje, siostro. Strasznie się cieszę, że toto się jak szybko wpasowało w stado, zupełnie bezboleśnie (no, poza tymi ucieczkami). Czy Łucja poznała już Luśkę? Quote
majuska Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 becia66 napisał(a):a ze mną bywała w łazience...:eviltong: ahhhh... rozmarzyła się ciocia Becia.... Quote
Florentynka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Łucja ani trochę nie boi się burzy. Był straszny wiatr, grzmoty i blyskawice, a ona leżała sobie na kanapie brzuchem do góry... Quote
Becia66 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Florentynka napisał(a):Łucja ani trochę nie boi się burzy. Był straszny wiatr, grzmoty i blyskawice, a ona leżała sobie na kanapie brzuchem do góry... i tak trzymać.....:happy1::evil_lol: Quote
Florentynka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 :placz::placz:zrobiłam filmik o Łucji, a nawet dwa... I nijak nie chce się dać załadować. Ani przez YouTube, ani przez Picasse, buuu! (będę jeszcze próbować). Suki się dziś pobiły - calkiem serio - o piłeczkę. Opieprzone najpierw obie przyszły przepraszać mnie, a potem siebie nawzajem, z lizaniem po pyskach i zażenowanymi uśmiechami. A poza tym Łucja się dziś bawiła z Gjalpem, "napadała" na niego z warczeniem, goniła go i uciekała i osiągała przy tym imponujące prędkości. Po tych paru dniach u nas na biedactwie zaczyna wisieć skóra. Quote
Becia66 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Florentynka napisał(a): Po tych paru dniach u nas na biedactwie zaczyna wisieć skóra. jaśniej proszę.....:crazyeye:....czyżby nasza Łucja kilogramy gubiła ? :eviltong: Quote
Florentynka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 na razie udało mi się cudem wrzucić dzisiejsze zdjęcia - straszny opór materii: Picasa Web Albums - Aśka - gry i zabawy ... a filmiki zaraz sprobuję... Tak Beciu, tak - chudnie biedactwo. Żre jak odkurzacz, ale widocznie po prostu ruchu jej brakowało. Chuda to ona nie będzie nigdy, ale porusza się coraz żwawiej. Quote
figa33 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 aaaa , biedactwo:placz: chudzinka będzie:evil_lol: a filmik z Łucją w roli głównej to bardzo , bardzo chętnie zobaczymy:lol: Quote
stokrotka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Zdjęcia cudne, a zwłaszcza zołza.:evil_lol::eviltong: Quote
Becia66 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 a popatrz ty się......u mnie zabawki walały sie po domu i ogrodzie i zołza nie czepiła się żadnej....:eviltong::evil_lol: Quote
figa33 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 szelma mała , a jakie zębiska , ale groźna jestem , Łucja jedna:evil_lol: Quote
Florentynka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 No, to zobaczymy co z tego będzie: YouTube - Łucja Jeśli film nie działa proszę o info - to mój pierwszy raz, więc nie wiem, czy wszystko właściwie zrobiłam... Quote
Recommended Posts