Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynko, nie sądzę, aby Luć Was zdzierał o piątej, no nie ma takiej opcji, ona umie korzystać z życia w pełni , w co wchodzi też wysypianie się na maxa, ja tak przynajmniej uważam , to wydarzenie u Beci to tylko incydent...:eviltong:

Posted

majuska napisał(a):
Florentynko, nie sądzę, aby Luć Was zdzierał o piątej, no nie ma takiej opcji, ona umie korzystać z życia w pełni , w co wchodzi też wysypianie się na maxa, ja tak przynajmniej uważam , to wydarzenie u Beci to tylko incydent...:eviltong:

Ależ ja jestem przekonana, że takie incydenty będą miały miejsce tylko czasem...na przykład w dni wolne od pracy. Jest niedziela, jest 6 rano, a fakt , że ja nie śpię jest dowodem na to, że moje psy potrafią korzystać z kalendarza albo co najmniej liczyć do siedmiu...w tygodniu mi tego nie robią.
No, ale zaraz wyruszamy po Lucię.
Wieczorem będą zdjęcia Luci z nowego domu.:-)

Posted

Lućka właśnie przed chwilką pojechała do Krakowa...:multi:
Florentynko wraz z mężem jesteście wspaniałymi i bardzo ciepłymi ludżmi i wiem, że Lucia będzie miała u Was jak w niebie.....:loveu:
Bardzo, bardzo dziękuję.......:Rose::Rose:

Posted

No to dojechaliśmy. Po drodze było trochę zamieszania przez Rubika - erotomana, ale poradziliśmy sobie dzielnie. Łucja ( reaguje na to imię) w samochodzie była bardzo grzeczna. Przyjechała, zwiedziła dom, poznała resztę stada. Teraz leży plackiem i obgryza gnacik. Zaraz karmienie.
Łucja poznaje resztę stada:

Posted

Po pierwsze: Łucja jest psem stróżującym.
Po drugie: Łucja nie da sobie dmuchać w kaszę. Z resztą psów stosunki są poprawne, byle było 1:1. Jak podchodzą dwa naraz Łucja warczy.
Po trzecie: Łucja jest odważna, niezależna i pewna siebie. Zwiedza ogród i łazi sobie własnymi ścieżkami, a od czasu do czasu przybiega sprawdzić czy nie znikliśmy.
Po czwarte: Łucja jest najwspanialszą, kochaną, słodką roześmianą parówą!
PS.Łucji trudno zrobić zdjęcie, bo natychmiast wsadza nos w obiektyw.
A kotów się jednak trochę boi...Zobaczyła naszą perską kotkę i zerwała się na równe nogi. Fakt, że kotka ma paskudny wyraz mordy...

Posted

majuska napisał(a):
Florentynko, na pewno się to wszystko ułoży, dać im trzeba czas. Ale Łucja jest moim zdaniem niesamowita, tyle w ostatnim tygodniu miała wrażeń ( podróże, pomieszkiwanie u ciotek itp. ) a pychol wciąż roześmiany. A z tego co pamiętam , to Twój TZ sobie ją upatrzył i wybrał , czy rzeczywiście maja się ku sobie teraz?

Jasne, że się ułoży! Już się układa! Ja jej się wcale nie dziwię, że się dziewczyna denerwuje jak nad nią wiszą trzy ryje naraz. Bardzo dobrze, że sobie z tym radzi. Nawiasem mówiąc wystarczy powiedzieć "nie warcz" i Łucja milknie.
A z moim TZ niewątpliwie coś ich łączy. On jest zachwycony, Łucja się przed nim turla na wznak - to musi być miłość.

Posted

Florentynko, na pewno się to wszystko ułoży, dać im trzeba czas. Ale Łucja jest moim zdaniem niesamowita, tyle w ostatnim tygodniu miała wrażeń ( podróże, pomieszkiwanie u ciotek itp. ) a pychol wciąż roześmiany. A z tego co pamiętam , to Twój TZ sobie ją upatrzył i wybrał , czy rzeczywiście maja się ku sobie teraz?