majuska Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ojejku,jakie słodkości!!! Nie mogę...jakie audiencje są u łóżeczka :D :D :D Quote
karolciasz28 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Słodki maluch.:lol: Jeszcze raz gratuluję. :) Widzę, że psy już straż pełnią.:lol: Quote
Becia66 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ale sie wzruszyłam, jejku...nie wiem co napisać. Cudny mały nieboraczek, a psiaki zaintrygowane przy łóżeczku chyba oceniają do kogo podobny, według mnie to cały Adam :razz:. Quote
halcia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Pilnowaczy fura....tylko czy odpowiedzialni?:cool3: Quote
Florentynka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Łucja oszalała... Trzeba było widzieć, jak prowadziła ciotkę Dziką_ Figę do sypialni, z dumą posiadaczki wyjątkowego skarbu. Pełni straż przy łóżeczku i upiera się być obecna przy karmieniu. Słowem - ma szczeniaczka. Reszta też nakręcona, jak się Maks rozdarł to w pół sekundy miałam wszystkie psy w sypialni, bardzo zaniepokojone. Quote
Becia66 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Moja Łucka kochana ma szczeniaczka :diabloti:. Nie zdziw się jak jej cycuchy nabrzmieją i mleko zacznie kapać... Quote
majuska Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Zawsze trochę Florkę odciąży w razie czego:evil_lol: Quote
Andzike Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ale słodziak!!! I taki ... maleńki w tym łóżeczku :D Straż rewelacyjna :) Aaaa!!! Już się nie mogę doczekać :D Jakby to głupio nie zabrzmiało, to urodziny Maksymiliana sprawiły, że Kacper stał się jakiś taki bardziej realny :razz: Quote
Figafiga Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Jaki piękny!!!!!!!!!!!!zacałowałabym :-) ale jazda się teraz zaczęła :-) cyc cyc cyc, ale za to jaki wygodny :-) A mój Antoni zajmuje prawie całe łóżeczko, a tu taka mała kruszynka, wzruszyłam się.....kiedy to było...niedawno...a tak daleko zarazem. Quote
Andzike Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Dla wszystkich mam obecnych i przyszłych :) http://www.youtube.com/watch?v=Uo7ePfyZQD0 Quote
Florentynka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ja szybciutko, bo nie mogę ochłonąć... Właśnie była u nas położna środowiskowa. Jeszcze dobrze nie weszła, właściwie to dopiero zaczęła wchodzić i już w bramie powiedziała " no, jak jest tyle psów to na pewno wszystko będzie w porządku. " Więc podczas całej wizyty ryje pchały się do łóżeczka z młodym, a położna się cieszyła, że takie przejęte... Quote
majuska Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 no bo to bardzo dobrze jak dziecko może oglądać i poznawać różne faktury :D Andzike super ta piosenka :) a u nas jest kudłatka Frotka z Boguchwały na strzyżeniu, a Patrycja po prostu kwiczy na jej widok z zafascynowania:crazyeye::evil_lol: Quote
Andzike Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Eee, to super położna, bo już się obawiałam, ze każe Ci zamknąć wszystkie futra w innym pokoju i pod żadnym pozorem nie zbliżać się do Maksia... ;) Piosenkę odkryłam na długo zanim zaszłam w ciążę i baaaardzo mi się spodobała :) Wcale się Patrycji nie dziwię, jak też mam ochotę kwiczeć na widok Frotki :loveu: Quote
Florentynka Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Andzike, a Ty jak się czujesz, tak w ogóle? A poza tym mam do oddania nie używaną koszulkę nocną do porodu/ karmienia. Ktoś reflektuje? Jest niby w rozmiarze L, ale to guzik prawda i jest brzydka, kremowa ( miała być szara). Max wstał lewą nogą od rana wrzask jeśli tylko cyc znika z pola widzenia...Auuuu!!!! Quote
Figafiga Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Skąd ja to znam...wiszenie na cycu :-) Antoś krótko, ale często jadł. Quote
Andzike Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Florentynka napisał(a):Andzike, a Ty jak się czujesz, tak w ogóle? Całkiem spoko, pod warunkiem, że nie ma upałów ;) Tymczasuję się chwilowo u aikowo, więc mam ogródek, świeży groszek prosto z krzaczka i czereśnie prosto z drzewa, pięć piesków i trzy kotki (co prawda kotki gdzieś się zabunkrowały jak zobaczyły Nelkę :roll:) - żyć nie umierać ;) Wczoraj byliśmy w "naszym" szpitalu na Dniu Otwartym z okazji Dnia Matki - bardzo fajny pomysł :) Porozmawialiśmy z położną, obejrzeliśmy sobie szpital, opracowaliśmy trasę (na szczęście blisko jest ;) ). Składniki do torby mam prawie wszystkie, aczkolwiek położna powiedziała, że połowa jest niepotrzebna, a jeśli czegoś zabraknie to partner może zawsze dowieźć albo dokupić w otwartym 24h sklepie w szpitalu ;) Aaaa i dostałam kwiatka od Kacperka na Dzień Matki, wręczonego co prawda od tatusia, ale i tak miło ;) Zaciskamy nogi i czekamy na połowę lipca :) Majuska - gdzieś mi ostatnio też wpadł ten obrazek w oko :D Świetny jest :D Quote
Florentynka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Maksymilian z ciotką Łucją i z Jego Wysokością. Quote
Andzike Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Łucja, jaką ma minę!!! "ciiii, bo dziecko obudzisz!" :D Quote
Recommended Posts