Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale sie wzruszyłam, jejku...nie wiem co napisać. Cudny mały nieboraczek, a psiaki zaintrygowane przy łóżeczku chyba oceniają do kogo podobny, według mnie to cały Adam :razz:.

Posted

Łucja oszalała... Trzeba było widzieć, jak prowadziła ciotkę Dziką_ Figę do sypialni, z dumą posiadaczki wyjątkowego skarbu. Pełni straż przy łóżeczku i upiera się być obecna przy karmieniu. Słowem - ma szczeniaczka. Reszta też nakręcona, jak się Maks rozdarł to w pół sekundy miałam wszystkie psy w sypialni, bardzo zaniepokojone.

Posted

Ale słodziak!!! I taki ... maleńki w tym łóżeczku :D

Straż rewelacyjna :)

Aaaa!!! Już się nie mogę doczekać :D Jakby to głupio nie zabrzmiało, to urodziny Maksymiliana sprawiły, że Kacper stał się jakiś taki bardziej realny :razz:

Posted

Jaki piękny!!!!!!!!!!!!zacałowałabym :-) ale jazda się teraz zaczęła :-) cyc cyc cyc, ale za to jaki wygodny :-)
A mój Antoni zajmuje prawie całe łóżeczko, a tu taka mała kruszynka, wzruszyłam się.....kiedy to było...niedawno...a tak daleko zarazem.

Posted

Ja szybciutko, bo nie mogę ochłonąć... Właśnie była u nas położna środowiskowa. Jeszcze dobrze nie weszła, właściwie to dopiero zaczęła wchodzić i już w bramie powiedziała " no, jak jest tyle psów to na pewno wszystko będzie w porządku. " Więc podczas całej wizyty ryje pchały się do łóżeczka z młodym, a położna się cieszyła, że takie przejęte...

Posted

no bo to bardzo dobrze jak dziecko może oglądać i poznawać różne faktury :D

Andzike super ta piosenka :)

a u nas jest kudłatka Frotka z Boguchwały na strzyżeniu, a Patrycja po prostu kwiczy na jej widok z zafascynowania:crazyeye::evil_lol:

Posted

Eee, to super położna, bo już się obawiałam, ze każe Ci zamknąć wszystkie futra w innym pokoju i pod żadnym pozorem nie zbliżać się do Maksia... ;)

Piosenkę odkryłam na długo zanim zaszłam w ciążę i baaaardzo mi się spodobała :)

Wcale się Patrycji nie dziwię, jak też mam ochotę kwiczeć na widok Frotki :loveu:

Posted

Andzike, a Ty jak się czujesz, tak w ogóle?

A poza tym mam do oddania nie używaną koszulkę nocną do porodu/ karmienia. Ktoś reflektuje? Jest niby w rozmiarze L, ale to guzik prawda i jest brzydka, kremowa ( miała być szara).
Max wstał lewą nogą od rana wrzask jeśli tylko cyc znika z pola widzenia...Auuuu!!!!

Posted

Florentynka napisał(a):
Andzike, a Ty jak się czujesz, tak w ogóle?

Całkiem spoko, pod warunkiem, że nie ma upałów ;) Tymczasuję się chwilowo u aikowo, więc mam ogródek, świeży groszek prosto z krzaczka i czereśnie prosto z drzewa, pięć piesków i trzy kotki (co prawda kotki gdzieś się zabunkrowały jak zobaczyły Nelkę :roll:) - żyć nie umierać ;)
Wczoraj byliśmy w "naszym" szpitalu na Dniu Otwartym z okazji Dnia Matki - bardzo fajny pomysł :) Porozmawialiśmy z położną, obejrzeliśmy sobie szpital, opracowaliśmy trasę (na szczęście blisko jest ;) ).
Składniki do torby mam prawie wszystkie, aczkolwiek położna powiedziała, że połowa jest niepotrzebna, a jeśli czegoś zabraknie to partner może zawsze dowieźć albo dokupić w otwartym 24h sklepie w szpitalu ;)
Aaaa i dostałam kwiatka od Kacperka na Dzień Matki, wręczonego co prawda od tatusia, ale i tak miło ;)

Zaciskamy nogi i czekamy na połowę lipca :)

Majuska - gdzieś mi ostatnio też wpadł ten obrazek w oko :D Świetny jest :D