Andzike Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Łucja, szczęsciaro, kolejnych stu lat we florentynkowym stadku! :) Quote
figa33 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 wszystkiego dobrego kochana psinko , szczęściaro po prostu , mieszkanko Florentynkowego domku Quote
Becia66 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 jakie piękne torcisko, ciekawe czy równie smaczne jak to z wisniami które robiłam. To już 3 lata minęło, ale ten czas leci... Łucjo kochana solenizantko nasza, życzę ci jeszcze wiele szczęsliwych rocznic w twoim wyjątkowym domku. :tort: Quote
majuska Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 no...w najbliższym czasie czeka ją ( zresztą całe stadko ) mała rewolucja..ale dadzą radę, kto jak nie oni ;) Łucjo zdrówka przede wszystkim!!!!! Quote
mamanabank Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Swoje muszę dodać: Balbina wzruszająca jest na tych zdjęciach, zwłaszcza na tym, gdzie przyrządza sobie potrawkę z kici w dużej misie. Po prostu superowa impreza, wdychałam cały czas oglądając zdjęcia, oczywiście z zachwytu. Quote
Florentynka Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Łucja głoduje dziś od południa w ramach przygotowań do jutrzejszego zabiegu. Jesteśmy umówieni na 13 u weterynarza. Będziecie trzymać kciuki? Quote
majuska Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Jasne, że będziemy i wszystko będie dobrze!!! Wiecie co moja sucz odwaliła....ukradła ze śmieci taki mały słoiczek Gerbera po mięsku z kurczaka, którego Paćka zjadła i leżała potem z nim w pokoju na dywanie i chciała mnie zagryźć, normalnie miała taką wściekłość w oczach, że hej, bałam się jej ten słoiczek odebrać, wariatka jakaś, w końcu Karol jej go zabrał i znów zmieniła się w potulnego baranka :) Quote
Andzike Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Florentynka']Łucja głoduje dziś od południa w ramach przygotowań do jutrzejszego zabiegu. Jesteśmy umówieni na 13 u weterynarza. Będziecie trzymać kciuki?[/QUOTE] Bardzo mocno będziemy trzymać! :) Quote
Figafiga Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Ja też trzymam z Antosiem i psie włochate śmierdzące łapki moich burków też trzymają kciuki!!! Majuska nie tylko Twojej sucz odwala, moja jak pisałam wcześniej z zębami na wetkę się rzucała :-) a przez 6,5 roku była potulna :diabloti: Quote
Becia66 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='majuska'] Wiecie co moja sucz odwaliła....ukradła ze śmieci taki mały słoiczek Gerbera po mięsku z kurczaka, którego Paćka zjadła i leżała potem z nim w pokoju na dywanie i chciała mnie zagryźć, normalnie miała taką wściekłość w oczach, że hej, bałam się jej ten słoiczek odebrać, wariatka jakaś, w końcu Karol jej go zabrał i znów zmieniła się w potulnego baranka :)[/QUOTE]no bo się wkurzyła w końcu że suchą musi żreć, a toto takie płaczące małe nie wiadomo skąd - słoiczki z mięskiem dostaje. Quote
Andzike Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Becia66']no bo się wkurzyła w końcu że suchą musi żreć, a toto takie płaczące małe nie wiadomo skąd - słoiczki z mięskiem dostaje.[/QUOTE] Jawna niesprawiedliwość! :) Potrzymajcie dziś też trochę za mnie kciuki, ok? :oops: Przełożyli mi usg z jutra, dziś chyba będzie wiadomo czy się szyjka nadal skraca, no i co dalej robimy ... :roll: Mam nadzieję, że mi Kacpra porządnie wymierzą, bo mam wrażenie, że znów sporo urósł ;) Quote
mamanabank Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Trzymam kciuki za Ciebie Andzike i za Lucię, dobrze, że mam dwa! Quote
Becia66 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 myślę o tobie Łucieńko intensywnie, a kciuki aż bolą. Quote
Figafiga Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Andziko - Łucjowe kciuki zaciśnięte!!Choć mi się już o uszy obiła waga Kacperka :-) Quote
Florentynka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Łucja już po zabiegu. Wszystko przebiegło pomyślnie, jest już obudzona acz mało przytomna, leży sobie owinięta w kocyk na legowisku. Quote
majuska Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 No Łucjo super babka z Ciebie :) Pewnie Ci będą teraz strasznie dogadzać w domu Andzike, trzymam mocno i za Ciebie i Kacpra!!! Wszystko będzie dobrze ;) Quote
Andzike Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Super, że Łucja już po! :) Bardzo się cieszę, musicie ją teraz porozpieszczać, jeszcze bardziej niż zwykle (o ile to możliwe ;) ) U nas też wszystko ok :multi: Szyjka stoi w miejscu, a Kacper waży prawie 2kg :) Quote
karolciasz28 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ja na trzymanie kciuków nie zdążyłam, ale bardzo się cieszę, że z Łucją i Kacperkiem wszystko dobrze! :) Quote
Florentynka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 No to możemy odetchnąć z ulgą w obu sprawach! Łucja odsypia. Andzike, cieszę się, że szyjka zachowuje się przyzwoicie. Uch, a ja tęsknię za stanem " prawie dwa kilo"... Mam wrażenie, ze młody rośnie z dnia na dzień, naciska mi na przeponę i dusi.... Quote
majuska Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 No to takie wieści lubię, w takim razie mogę spokojnie się położyć spać. A jak tam ciocia Dzika Figa?? Żyje? Quote
Florentynka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ciocia Dzika Figa żyje i ma się dobrze. Przez ostatnie dni gościła u nas nasza wspólna ciocia, która jest jak wielki, kolorowy czołg. Dzika Figa odsypia teraz wizytę cioci... Quote
Recommended Posts