Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie piękne torcisko, ciekawe czy równie smaczne jak to z wisniami które robiłam. To już 3 lata minęło, ale ten czas leci...
Łucjo kochana solenizantko nasza, życzę ci jeszcze wiele szczęsliwych rocznic w twoim wyjątkowym domku. :tort:

Posted

Swoje muszę dodać: Balbina wzruszająca jest na tych zdjęciach, zwłaszcza na tym, gdzie przyrządza sobie potrawkę z kici w dużej misie. Po prostu superowa impreza, wdychałam cały czas oglądając zdjęcia, oczywiście z zachwytu.

Posted

Jasne, że będziemy i wszystko będie dobrze!!!

Wiecie co moja sucz odwaliła....ukradła ze śmieci taki mały słoiczek Gerbera po mięsku z kurczaka, którego Paćka zjadła i leżała potem z nim w pokoju na dywanie i chciała mnie zagryźć, normalnie miała taką wściekłość w oczach, że hej, bałam się jej ten słoiczek odebrać, wariatka jakaś, w końcu Karol jej go zabrał i znów zmieniła się w potulnego baranka :)

Posted

[quote name='Florentynka']Łucja głoduje dziś od południa w ramach przygotowań do jutrzejszego zabiegu. Jesteśmy umówieni na 13 u weterynarza. Będziecie trzymać kciuki?[/QUOTE]

Bardzo mocno będziemy trzymać! :)

Posted

Ja też trzymam z Antosiem i psie włochate śmierdzące łapki moich burków też trzymają kciuki!!!

Majuska nie tylko Twojej sucz odwala, moja jak pisałam wcześniej z zębami na wetkę się rzucała :-) a przez 6,5 roku była potulna :diabloti:

Posted

[quote name='majuska']
Wiecie co moja sucz odwaliła....ukradła ze śmieci taki mały słoiczek Gerbera po mięsku z kurczaka, którego Paćka zjadła i leżała potem z nim w pokoju na dywanie i chciała mnie zagryźć, normalnie miała taką wściekłość w oczach, że hej, bałam się jej ten słoiczek odebrać, wariatka jakaś, w końcu Karol jej go zabrał i znów zmieniła się w potulnego baranka :)[/QUOTE]no bo się wkurzyła w końcu że suchą musi żreć, a toto takie płaczące małe nie wiadomo skąd - słoiczki z mięskiem dostaje.

Posted

[quote name='Becia66']no bo się wkurzyła w końcu że suchą musi żreć, a toto takie płaczące małe nie wiadomo skąd - słoiczki z mięskiem dostaje.[/QUOTE]

Jawna niesprawiedliwość! :)

Potrzymajcie dziś też trochę za mnie kciuki, ok? :oops:
Przełożyli mi usg z jutra, dziś chyba będzie wiadomo czy się szyjka nadal skraca, no i co dalej robimy ... :roll:
Mam nadzieję, że mi Kacpra porządnie wymierzą, bo mam wrażenie, że znów sporo urósł ;)

Posted

Super, że Łucja już po! :) Bardzo się cieszę, musicie ją teraz porozpieszczać, jeszcze bardziej niż zwykle (o ile to możliwe ;) )

U nas też wszystko ok :multi: Szyjka stoi w miejscu, a Kacper waży prawie 2kg :)

Posted

No to możemy odetchnąć z ulgą w obu sprawach! Łucja odsypia.
Andzike, cieszę się, że szyjka zachowuje się przyzwoicie. Uch, a ja tęsknię za stanem " prawie dwa kilo"... Mam wrażenie, ze młody rośnie z dnia na dzień, naciska mi na przeponę i dusi....