Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Oni się wszyscy wydają odpowiedni, dopóki faktycznie nie zostają reproduktorami. Potem to jest już tylko jęk i lament, że "gdzie ja miałam oczy" :diabloti:

czekaj cwaniaczku , czekaj i na Ciebie przyjdzie pora:eviltong:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
czekaj cwaniaczku , czekaj i na Ciebie przyjdzie pora:eviltong:

Na razie przyjeżdżam do Polski sobie wyrobić pogląd na sprawę i się trochę pouczyć na cudzych błędach :evil_lol:
Poza tym z TŻ mamy ze sobą trzy koty i chwilowo nam to wystarczy ;)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Na razie przyjeżdżam do Polski sobie wyrobić pogląd na sprawę i się trochę pouczyć na cudzych błędach :evil_lol:
Poza tym z TŻ mamy ze sobą trzy koty i chwilowo nam to wystarczy ;)

I pamiętasz, że wpadasz do mnie w drodze powrotnej? ;)
Ja na razie mam piłke do siatkówki, nie do końca napompowaną, a już mi dość ciężkawo - dziś się zasapałam zapinając buty:roll:

Posted

Becia66 napisał(a):
Karolcia, a odpowiedniego reproduktora już masz ? :diabloti:

A żeby to jednego.:diabloti:;)

Dzika_Figa napisał(a):
Oni się wszyscy wydają odpowiedni, dopóki faktycznie nie zostają reproduktorami. Potem to jest już tylko jęk i lament, że "gdzie ja miałam oczy" :diabloti:

O to to dokładnie!:cool3:

Posted

Wczoraj byli u nas znajomi z dzieckiem. Chłopiec ma lat 5. Bardzo chciał wyleźć na taras na dachu, więc tam z nim poszłam, a on oczywiście wydarł w jedno jedyne miejsce gdzie nie ma barierki. No więc krzyknęłam "Szymon, cofnij się, proszę!" Szymon się cofnął, spojrzał na mnie i rzucił " nie jestem psem". Nie wiem, czy mu o ton chodziło, czy o co, ale chyba uznał że podobieństwo do poleceń wydawanych psom było zbyt duże. Ajajajaj - czyżby troskliwa koleżanka z macierzyńskiego wątku jednak miała rację, a ja mam skłonność do traktowania dzieci jak psów? Pocieszam się, że nawet jeśli to nie jest to najgorszy rodzaj traktowania....

Posted

majuska napisał(a):
U mnie to jest coś w tym, stylu: "rusz doopę grubasie":lol:

Hmm... a ja się grzecznie kładę obok, uważając, żeby nie przeszkodzić psom:evil_lol:

Posted

Oczywiście, że mówię "proszę"...
Pamiętam, że obie z moją siostrą szalałyśmy za numerem, który robiła stara Sonia ( ta co była przed Kangurem psem rodziców). Sonia miała zwyczaj leżeć w przejściu ( jak każdy pies, zresztą), różni ludzie na to różnie reagowali , były okrzyki " wstawaj" , "posuń się", " idź stąd"... A suka trwała jak kamień bez ruchu. Wystarczyło powiedzieć " przepraszam" - pies się zrywał i przepuszczał człowieka. Moją teściową to aż zatkało z oburzenia, jak zobaczyła ten numer.

Posted

Już niedługo dołączy tam trzeci mężczyzna i już wogóle nie będzie dla Ciebie miejsca:evil_lol: Strasznie jestem ciekawa jak stadko przyjmie małego :razz::lol:

Posted

Hihi, pamiętam, jaki wykład walnęłam kiedyś koleżance, która usiłując wejść do kuchni, powiedziała do psa "posuń się", od razu została poinformowana, ze w tym domu, do psa się odnosi z szacunkiem i powinna była powiedzieć "przepraszam"

Posted

Figafiga dobrze , że jesteś....bo ja tak chciałam wrócić do tematu;):eviltong: Ty już bardziej doświadczona jesteś , jaki krem z faktorem używasz dla Antosia, ja ogólnie lubię kremy Nivea, ale słyszałam, że Nivea na słońce jest niefajny, a dziś w Rossmanie przyglądałam się temu Rossmanowskiemu, ale pomyślałam, że jeszcze Ciebie zapytam?
Kupiłyśmy se dzisiaj w H&Mie nową czapkę na wiosnę: