Florentynka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Z dnia na dzień Łucja robi się coraz słodsza, coraz bardziej przylepna, coraz milsza i rozkoszniejsza... Quote
majuska Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :crazyeye::crazyeye:ale diablica, ona nigdy w schronisku tak nie kombinowała, wogóle nie było prób forsownia w żaden sposób siatki, a z tym zabieraniem żarcia to też jakaś masakra, jej to by chyba dobrze zrobiło gdyby któryś z członków stadka ( futrzanego) doopkę przetrzepał, raz a dobrze :mad::mad: Quote
Florentynka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 dzisiejsze fotki: Picasa Web Albums - Aśka - jak zwykle - psy Quote
figa33 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 zadziorna Łucja?:cool3: paróweczka , nie rozrabiaj , tylko troszkę:cool3: Quote
Becia66 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Florentynka']Pieski się bawią: te zdjęcia to masz super....mój TZ siedzi nade mna i sie zachwyca że one powinny jakąś wystawę obskoczyć..... Quote
Becia66 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 uwielbiam ten zestaw......:loveu:.... Tak mnie ciekawi czy nasza parówka najbardziej polubiła Gialpo ? bo widze że świetnie sie czuje w jego towarzystwie....:loveu: Quote
Florentynka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 becia66 napisał(a):uwielbiam ten zestaw......:loveu:.... Tak mnie ciekawi czy nasza parówka najbardziej polubiła Gialpo ? bo widze że świetnie sie czuje w jego towarzystwie....:loveu: No, chyba go polubiła,Gjalpo jest taki , że wszyscy go lubią. Z Florence też się lubią, tylko ciężko je razem sfotografować, bo obie szaleją i łażą przyklejone do mnie, albo jedna albo obie naraz. Najchętniej napadają na człowieka z obu stron i zależnie od nastroju albo szczypią w łydki albo liżą po gębie. Robią to razem w identyczny sposób. Zachowują się jak siostry. I nie są o siebie zazdrosne. Łucja się naprawdę super wpasowała w stadko. Quote
Charly Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 hihihihi to jest dobre...stoi i kombinuje hahahah:evil_lol: "zasieki zrobili " Quote
Florentynka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Charly']hihihihi to jest dobre...stoi i kombinuje hahahah:evil_lol: "zasieki zrobili " i to jest właśnie najbardziej niezrozumiałe - wyżarła dziursko w siatce i...przestała uciekać. Od wczoraj ani jednej próby. O co tu chodzi? O świadomość że można? Quote
Florentynka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Tak, to jest Florence A oto skąd wzięło się jej imię;): YouTube - Florence Foster Jenkins - Queen of the Night by Mozart Quote
majuska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A Państwo tego stadka co dzień rano zjadają na śniadanko małe wiadereczko Relanium..... A może by tak zaprosić do Was telewizję Animal Planet i rzeczywiście nakręcić jakiś serial :hmmmm: tematów nie brakuje przecież.... i stanie się on hitem jesiennej ramówki:evil_lol:, a nasza paróweczka dostanie Oskara...? Quote
Becia66 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 figa33 napisał(a):jeny ,że niby zbieżność głosów?:cool3: to ja też się powinnam Florence nazywać.....:evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A, właśnie wróciliśmy od weterynarza. Parówa waży 13 kilo!!! I została oceniona na jakieś 5-6 lat. Jeśli to prawda to parówka jest jeszcze całkiem świeża...:cool1: Quote
Florentynka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='majuska']A Państwo tego stadka co dzień rano zjadają na śniadanko małe wiadereczko Relanium..... A może by tak zaprosić do Was telewizję Animal Planet i rzeczywiście nakręcić jakiś serial :hmmmm: tematów nie brakuje przecież.... i stanie się on hitem jesiennej ramówki:evil_lol:, a nasza paróweczka dostanie Oskara...? Wchodzimy w to! Łucja ma ogromne zdolności aktorskie i potrafi wcielać się w wiele ról. Oto parówa aktorka jako: LEMUR: ŚWINIA: KOJOT: FOKA: WILK: Florence z pewnością ma szansę na Oskara za dźwięk, a Gjalpo...chyba za efekty specjalne - zeżarł dziś kalosz, szczotkę do kibla, psie zgrzebło i rodzynki (0.5 kg) - to chyba można uznać za efekty specjalne? Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Rany, jaki boski LEMUR ! :crazyeye::loveu::loveu: Widzisz, jednak waży jak moja Luśka :eviltong: A i z wiekiem się sprawdziło ;) Quote
Becia66 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Florentynka napisał(a):A, właśnie wróciliśmy od weterynarza. Parówa waży 13 kilo!!! I została oceniona na jakieś 5-6 lat. Jeśli to prawda to parówka jest jeszcze całkiem świeża...:cool1: a mówiłam że wygląd zębów psów orzechowskich nie ma z wiekiem nic wspólnego....:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 http://img222.imageshack.us/img222/8917/lemur.jpg :roflt::roflt::roflt: Quote
majuska Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Zdjęcia są czadowe!!! Tarzam się ze śmiechu!!!:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Florentynka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 to teraz nie będzie śmiesznie, tylko smuuutno i wzruszająco. Łucja jako... BIEDNY STARY SZCZUR: Quote
Recommended Posts