Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye:ale diablica, ona nigdy w schronisku tak nie kombinowała, wogóle nie było prób forsownia w żaden sposób siatki, a z tym zabieraniem żarcia to też jakaś masakra, jej to by chyba dobrze zrobiło gdyby któryś z członków stadka ( futrzanego) doopkę przetrzepał, raz a dobrze :mad::mad:

Posted

[quote name='Florentynka']Pieski się bawią:

te zdjęcia to masz super....mój TZ siedzi nade mna i sie zachwyca że one powinny jakąś wystawę obskoczyć.....

Posted

uwielbiam ten zestaw......:loveu:....
Tak mnie ciekawi czy nasza parówka najbardziej polubiła Gialpo ?
bo widze że świetnie sie czuje w jego towarzystwie....:loveu:

Posted

becia66 napisał(a):
uwielbiam ten zestaw......:loveu:....
Tak mnie ciekawi czy nasza parówka najbardziej polubiła Gialpo ?
bo widze że świetnie sie czuje w jego towarzystwie....:loveu:

No, chyba go polubiła,Gjalpo jest taki , że wszyscy go lubią.
Z Florence też się lubią, tylko ciężko je razem sfotografować, bo obie szaleją i łażą przyklejone do mnie, albo jedna albo obie naraz. Najchętniej napadają na człowieka z obu stron i zależnie od nastroju albo szczypią w łydki albo liżą po gębie. Robią to razem w identyczny sposób. Zachowują się jak siostry. I nie są o siebie zazdrosne.
Łucja się naprawdę super wpasowała w stadko.

Posted

[quote name='Charly']hihihihi to jest dobre...stoi i kombinuje hahahah:evil_lol:

"zasieki zrobili
"
i to jest właśnie najbardziej niezrozumiałe - wyżarła dziursko w siatce i...przestała uciekać. Od wczoraj ani jednej próby.
O co tu chodzi? O świadomość że można?

Posted

A Państwo tego stadka co dzień rano zjadają na śniadanko małe wiadereczko Relanium.....
A może by tak zaprosić do Was telewizję Animal Planet i rzeczywiście nakręcić jakiś serial :hmmmm: tematów nie brakuje przecież.... i stanie się on hitem jesiennej ramówki:evil_lol:, a nasza paróweczka dostanie Oskara...?

Posted

[quote name='majuska']A Państwo tego stadka co dzień rano zjadają na śniadanko małe wiadereczko Relanium.....
A może by tak zaprosić do Was telewizję Animal Planet i rzeczywiście nakręcić jakiś serial :hmmmm: tematów nie brakuje przecież.... i stanie się on hitem jesiennej ramówki:evil_lol:, a nasza paróweczka dostanie Oskara...?
Wchodzimy w to!
Łucja ma ogromne zdolności aktorskie i potrafi wcielać się w wiele ról.
Oto parówa aktorka jako:

LEMUR:

ŚWINIA:

KOJOT:

FOKA:

WILK:

Florence z pewnością ma szansę na Oskara za dźwięk, a Gjalpo...chyba za efekty specjalne - zeżarł dziś kalosz, szczotkę do kibla, psie zgrzebło i rodzynki (0.5 kg) - to chyba można uznać za efekty specjalne?

Posted

Florentynka napisał(a):
A, właśnie wróciliśmy od weterynarza. Parówa waży 13 kilo!!!
I została oceniona na jakieś 5-6 lat.
Jeśli to prawda to parówka jest jeszcze całkiem świeża...:cool1:

a mówiłam że wygląd zębów psów orzechowskich nie ma z wiekiem nic wspólnego....:eviltong: