Neczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Witaj Lućku maleńki... może i Ty dasz się zaprosić na spacerek, przy najbliższej mojej wizycie u Was ? :razz: Zabierzemy Digerka, Corę i wiooo w Orzechowskie pola :roll: Quote
Becia66 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 przynajmniej w fajnym boksie siedzi.....:roll: Quote
Becia66 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Cześć słoneczko ty moje - pokazujemy się.....:lol: Quote
majka50 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Oj smutna,smutna ta psinka.Ale teżnie ma sięz czego cieszyć jak nie ma się swojego ludzia.życzę ci sunieczko dobrego domu,który cioteczki pomogą ci znależć. Już one napewno nie odpuszczą dopóki go nie znajdą.:lol: Quote
Neczka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 figa33 napisał(a):naprawdę? :loveu: oj to dobrze.. Spotkaliśmy na spacerku kolegę Amora i zakochana w nim Lućka pobiegłaaa w siną dal wracając za jakieś 20 minut :D Quote
figa33 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Smutna , na pewno , robimy jej allegro. Pobiegała 20 min?:-o super !!:loveu: tekst do cenzury;) LUCIA - BUDZI UŚMIECH I KOI NERWY Kto lubi kundelki? Prawdziwie mądre , oddane, rozumiejące nas do głębi? Kochające człowieka ponad wszystko. Nawet wtedy gdy są bite , głodzone , maltretowane. Nawet wtedy potrafią polizać swojego oprawcę po ręku.... Taka jest Lucia. Zostawiona w schronisku. Ma tylko boks , beton , kraty. Musi walczyć o przetrwanie . A miała kiedyś siostrzyczkę.Razem się wspierały.Siostrzyczka znalazła domek i Lucia została sama , w rozpaczy , smutku , z łapkami opartymi o kraty boksu.Czekała długo ,wiele dni. Bez przyszłości. Bardzo dużo jest psów w schronisku. Ale Lucia jest wyjątkowa. Ten kto ją weźmie będzie miał przyjaciela jakiego może nigdy nie miał i nie będzie mieć. To pies na dobre i złe . Budzi uśmiech i koi nerwy swoim spokojem. Cudowna psinka dla każdego , starszego i dziecka. Pięknie chodzi na smyczy. Na zawsze będzie tylko Twoja. Kto kocha kundelki? Dałam ją do alegratki wyróżnionej na próbę , zobaczymy jaką będzie mieć oglądalność i w ogóle .....ech mogliby dzwonić...:shake: Quote
Becia66 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 No Figuniu przeszłas samą siebie.....:crazyeye::loveu: Świetny tekst - skopiuj go to będziemy miec dla nastepnego jak znalazł...:eviltong: Bardzo ci dziekuję....:calus: Quote
figa33 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 cieszę się ,że tekst się Wam podoba:lol: zrobię małej w niedzielę allegro , a to dlatego dopiero w niedzielę , ponieważ zauważyłam ,że największa oglądalność jest na koniec aukcji , wtedy gdy wypada w weekend , ot i tyle , samo życie... Quote
Becia66 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Lucko kochana jak zwykle mówie ci dobranoc....:sleep2: Quote
Becia66 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Lucieńko witaj słonko moje.......:lol: Quote
figa33 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jaka smutna kluseczka...:shake: a w Orzechowcach jeszcze taki śnieg.. Quote
Becia66 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 figa33 napisał(a): a w Orzechowcach jeszcze taki śnieg.. to zadupie straszne gdzie diabeł mówi dobranoc.....a wiater jaki hula....:shake: nie na darmo te wiatraki obok postawili.... Quote
Becia66 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Lućka strasznie chce do człowieka...i tak patrzy madrze tymi oczyskami..:shake: Quote
Neczka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 I znów deszcz... Lucia pewnie od rana w budzie :shake: Quote
Recommended Posts