3 x Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='majuska']a odsprzedać okazyjnie, żeby chociaż trochę kasy się zwróciło ?:diabloti: niestey, tak szeroko go juz 'zareklamowalismy' na wszystkich forach, że złamanego grosza nikt nam za niego nie da ;) no chyba, że jako prawie beArneńczyk pójdzie :evil_lol: a poza tym, jak ja bym go miała oddać? serce by mi pekło jakbym się Gagreńca mojego kochanego pozbyć miała :placz: ale o tym iiiii, bo nasz imidź na dogo ucierpi ;) Quote
mamanabank Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 ha ha ha "prawie beArneńczyk" :-D dobre, dobre! i tak sobie przy okazji na bazar zaproszę :-) Quote
3 x Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Florentynka napisał(a):Tak zaglądam, bo mnie tu dawno nie było ;) następnym razem zamiast zagladać wrzuc zdjęcia :eviltong: Quote
majuska Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Mam Łucję na 3 stronie w subskrypcjach, to całkiem nieźle :) Uprzejmie donoszę, iż nie tak dawno temu byłam na wizycie poadopcyjnej u Łucji, dziewczyna kwitnie..zaczęłyśmy z Flo główkować ile może mieć lat i wyszło nam , że jest starsza od Mojżesza :D natomiast trzyma się bosko, no i pieszczocha niesamowita cudowna jest parówa, reszta stada również niesamowita :) Quote
halcia Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 No właśnie z racji mojżeszowego wieku...aż sie bałam zaglądac jak zobaczyłam wpis...Tak Lućka trzymaj!Pozdrawiam Quote
Florentynka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 no i chciałam wrzucić zdjęcia Łucji, która nadal świetnie się trzyma a wczoraj uciekła i wróciła do domu z mrożonym sznyclem, ale nie wiem jak to zrobić - okazało się że imageshack nie działa :lookarou: Wszędzie jestem nie na czasie... okropność. Ale się nie poddaję, spróbuję jakoś to obejść i pokazać Łucję. Quote
halcia Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Pozdrowienia :)Dobrze ,ze psiaki mają świetną kondycje. Quote
Recommended Posts