Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Było to w zestawie, to chyba mam, moskitiery nigdy nie używałam więc nówka sztuka czeka :D

Przypominam iż nie mam ogrodzone i na pewno nie będe mieć w najbliższej dziesięciolatce :D , więc brać kundle które nie uciekają :D

czyli nareszcie Atoś pozna Patrycję na żywo ?? :)

Edited by majuska
Posted

Spoko, moje nie zwiewają, gdzie im będzie lepiej, hehe, jedyne co to pewnie Nelka będzie bardzo chciała ukochać kotecka, ale zapanuję nad tym ... :roll:

FF - zmobilizowałaś mnie tym samochodem, wczoraj odbyłam rozmowę motywującą z Pawłem, że nie ma na co czekać tylko następcy żuczka szukać już teraz :D

Posted (edited)

W następnym tygodniu dajemy naszego lwa i wstawiamy gaz, bo ceny benzyny straszą :-)
Negra nie uciekająca jest :-)
Flo jakie psy bierzesz??a i tak sobie myślę, że prawie same suki będą:-)
a wiecie, że ja z Łukaszem przyjadę, bo sama z dzieciakami w taką podróż się nie wybiorę :-)
co do moskitiery to my tez nie używaliśmy, bo Antoni zimowiec był, ale teraz nasza to prawie w strzępach, chyba się postarzała:-)

Edited by Figafiga
Posted

Figafiga - piękne chłopaki! Super!
Psy... czy ja biorę jakieś psy...zastanowię się nad tym głęboko. Gjalpona nie - uciekliwy jest...Flo nie - zakała straszna...Kangura nie - jeszcze gorsza zakała... no parówy zostają, ewentualnie, ale nie wiem.

Posted

Majuska - luz. Ogarniemy razem, będzie dobrze! A, jakby co to mam namiot... i dymany materac. A psów żadnych nie biorę, bo ten na O też by musiał jechać z nami, skoro Łucja się drze przez całą drogę. A dla Balbiny to by był za duży stres, ona nawet spacery źle znosi biedna i tylko patrzy jak tu uciec do domu.

Posted

[quote name='majuska']Oj tam, jak któres ucieknie to go odłowią i z przytuliska odbierzem :D

A tak na serio...juz tego zlotu nie ogarniam :D Pomożecie?[/QUOTE]
Pomożemy!!!my łóżeczko turystyczne weźniemy dla Henia, Antek z nami wśród śpiworków :-)da się radę!!!tylko daj znać co trza wziąść??nad Negrą się właśnie zastanawiam :-)może niech z Bąblem siedzi w Łowiczu.

Posted

Majuska, spoko pomożemy :D :D :D
Materac mam, śpiwór też, namiot też mogę skombinować :)
Sucze muszę wziać, bo obiecałam już Pawłowi, że ma całkiem wolny weekend i na zmianę żyje tą myślę (motor!!! ryby!!! grzebanie w ogrodzie u aikowo!!! wyspanie się !!! itp itd ;) ) i mędzi (mendzi?), że chce jechać z nami ;)
Dawaj znać co trzeba wziąć to weźmiemy :D

Posted

Andzike koniecznie weź Pawła , bo mi strasznie potrzeba kogoś grzebiącego w ogrodzie, na ryby jak chce to mam taki ściek obok chałupy, może "kija pomoczyć " :D jedynie co, to chyba się nie wyśpi :D

Nie wiem w końcu ile nas będzie, 4 łóżka mam, więc może sie bez materacy obejdzie ;)

Posted

[quote name='Florentynka']Figafiga - piękne chłopaki! Super!
Psy... czy ja biorę jakieś psy...zastanowię się nad tym głęboko. Gjalpona nie - uciekliwy jest...Flo nie - zakała straszna...Kangura nie - jeszcze gorsza zakała... no parówy zostają, ewentualnie, ale nie wiem.

jaki przepraszam jest?
to one uciekają?
ja myślalam, że one ida się rozejrzeeć i sprawdzić czy wsio ok w terenie
co i rusz nowych rzeczy się dowiaduję o tybciach
i co jedna to "lepsz"
że tec Ci hodowcy się zmówili i tak kłamią, że to takie porządne ułożone psy i wogole
ech ;)

Posted

Majuska - przekaże Pawłowi :evil_lol:
a materac wezmę, bez problemu :)

Jakby ktoś nie wiedział, to my dziś zwiedziliśmy zoo z Florentynkową rodzinką :D Było super!

Posted

[quote name='majuska']Andzike najprawdopodobniej bez materaca się obejdziemy , spoko, spoko...no chyba, że azula przyjedzie :D

Wypluj te słowa!!! :shake:

:evil_lol: