Florentynka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 FF - no gratuluję zakupu! To teraz się zmieścicie wszyscy, z psami i gondolką, nie? Quote
Figafiga Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Zmieścimy się wszyscy, ale jeśli chodzi o czworonogi to tylko Negra. Quote
Andzike Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Nooooo :) Bardzo porządny kawał samochodu :D Super :) To rozumiem, że teraz wyprawa do Majuski jest niezagrożona? :cool3: Quote
majuska Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 No piękna fura :) Przypominam, że gondolki to nie musicie brać :D Quote
Figafiga Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 gondolki nie będziemy brali :-) wszystko zależy od tego czy Łukasz będzie mógł wziąść wolne :-) postara się na pewno. Majuska adaptery i moskitierę masz?? Quote
majuska Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) Było to w zestawie, to chyba mam, moskitiery nigdy nie używałam więc nówka sztuka czeka :D Przypominam iż nie mam ogrodzone i na pewno nie będe mieć w najbliższej dziesięciolatce :D , więc brać kundle które nie uciekają :D czyli nareszcie Atoś pozna Patrycję na żywo ?? :) Edited June 11, 2013 by majuska Quote
Andzike Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Spoko, moje nie zwiewają, gdzie im będzie lepiej, hehe, jedyne co to pewnie Nelka będzie bardzo chciała ukochać kotecka, ale zapanuję nad tym ... :roll: FF - zmobilizowałaś mnie tym samochodem, wczoraj odbyłam rozmowę motywującą z Pawłem, że nie ma na co czekać tylko następcy żuczka szukać już teraz :D Quote
Figafiga Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) W następnym tygodniu dajemy naszego lwa i wstawiamy gaz, bo ceny benzyny straszą :-) Negra nie uciekająca jest :-) Flo jakie psy bierzesz??a i tak sobie myślę, że prawie same suki będą:-) a wiecie, że ja z Łukaszem przyjadę, bo sama z dzieciakami w taką podróż się nie wybiorę :-) co do moskitiery to my tez nie używaliśmy, bo Antoni zimowiec był, ale teraz nasza to prawie w strzępach, chyba się postarzała:-) Edited June 13, 2013 by Figafiga Quote
majuska Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Heniek jaki luzik :D :D :D ...wybieram Heńka :D ..taka dorosła buźka już :), wszystkie chłopaki wspaniałe :) Quote
Florentynka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Figafiga - piękne chłopaki! Super! Psy... czy ja biorę jakieś psy...zastanowię się nad tym głęboko. Gjalpona nie - uciekliwy jest...Flo nie - zakała straszna...Kangura nie - jeszcze gorsza zakała... no parówy zostają, ewentualnie, ale nie wiem. Quote
majuska Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Oj tam, jak któres ucieknie to go odłowią i z przytuliska odbierzem :D A tak na serio...juz tego zlotu nie ogarniam :D Pomożecie? Quote
Florentynka Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Majuska - luz. Ogarniemy razem, będzie dobrze! A, jakby co to mam namiot... i dymany materac. A psów żadnych nie biorę, bo ten na O też by musiał jechać z nami, skoro Łucja się drze przez całą drogę. A dla Balbiny to by był za duży stres, ona nawet spacery źle znosi biedna i tylko patrzy jak tu uciec do domu. Quote
majuska Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ten na O mieszka u mnie od dawna , nie musicie go brac :D Quote
Figafiga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='majuska']Oj tam, jak któres ucieknie to go odłowią i z przytuliska odbierzem :D A tak na serio...juz tego zlotu nie ogarniam :D Pomożecie?[/QUOTE] Pomożemy!!!my łóżeczko turystyczne weźniemy dla Henia, Antek z nami wśród śpiworków :-)da się radę!!!tylko daj znać co trza wziąść??nad Negrą się właśnie zastanawiam :-)może niech z Bąblem siedzi w Łowiczu. Quote
Andzike Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Majuska, spoko pomożemy :D :D :D Materac mam, śpiwór też, namiot też mogę skombinować :) Sucze muszę wziać, bo obiecałam już Pawłowi, że ma całkiem wolny weekend i na zmianę żyje tą myślę (motor!!! ryby!!! grzebanie w ogrodzie u aikowo!!! wyspanie się !!! itp itd ;) ) i mędzi (mendzi?), że chce jechać z nami ;) Dawaj znać co trzeba wziąć to weźmiemy :D Quote
majuska Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Andzike koniecznie weź Pawła , bo mi strasznie potrzeba kogoś grzebiącego w ogrodzie, na ryby jak chce to mam taki ściek obok chałupy, może "kija pomoczyć " :D jedynie co, to chyba się nie wyśpi :D Nie wiem w końcu ile nas będzie, 4 łóżka mam, więc może sie bez materacy obejdzie ;) Quote
3 x Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Florentynka']Figafiga - piękne chłopaki! Super! Psy... czy ja biorę jakieś psy...zastanowię się nad tym głęboko. Gjalpona nie - uciekliwy jest...Flo nie - zakała straszna...Kangura nie - jeszcze gorsza zakała... no parówy zostają, ewentualnie, ale nie wiem. jaki przepraszam jest? to one uciekają? ja myślalam, że one ida się rozejrzeeć i sprawdzić czy wsio ok w terenie co i rusz nowych rzeczy się dowiaduję o tybciach i co jedna to "lepsz" że tec Ci hodowcy się zmówili i tak kłamią, że to takie porządne ułożone psy i wogole ech ;) Quote
Andzike Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Majuska - przekaże Pawłowi :evil_lol: a materac wezmę, bez problemu :) Jakby ktoś nie wiedział, to my dziś zwiedziliśmy zoo z Florentynkową rodzinką :D Było super! Quote
majuska Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Andzike najprawdopodobniej bez materaca się obejdziemy , spoko, spoko...no chyba, że azula przyjedzie :D Quote
Andzike Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='majuska']Andzike najprawdopodobniej bez materaca się obejdziemy , spoko, spoko...no chyba, że azula przyjedzie :D Wypluj te słowa!!! :shake: :evil_lol: Quote
majuska Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Jakby co to mam dla niej pościel w Hell-o-kitty:eviltong: Quote
Andzike Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='majuska']Jakby co to mam dla niej pościel w Hell-o-kitty:eviltong:[/QUOTE] Połóż ją w pokoju Kaśki i zamknij drzwi na klucz :D Quote
Andzike Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='majuska']wredne jesteśmy :D[/QUOTE] okropne...:evil_lol: Quote
Recommended Posts