Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Florentynka']
Nikt nas chyba nie przebije...[/QUOTE]

oj tam , oj tam
moje też gustują w kupach , i to niestety ludzkie są najsmaczniejsze :ekmm:
mam szczęście jak w porę przyłapię :x:evil_lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Flo..mogłabym chyba przebić, ale publicznie nie będę się chwalić do czego u nas doszło, najwyżej kiedyś na żywo :D[/QUOTE]

Zaintrygowałaś mnie bardzo, przypomnę Ci o tym na zlocie... ;)

Posted

[quote name='majuska']Andzike Tobie to chyba kiedys na FB opowiadałam ( wydaje mi sie obrzydliwsze niż jedzenie kupy przez psa :D ), a Flo nie pamietam czy wie?[/QUOTE]

ja wiem i sama nie wiem co gorsze. :diabloti:.

Posted

[quote name='majuska']Andzike Tobie to chyba kiedys na FB opowiadałam ( wydaje mi sie obrzydliwsze niż jedzenie kupy przez psa :D ), a Flo nie pamietam czy wie?[/QUOTE]

Aaaa.... Już wiem :D :D :D Faktycznie, hardkor :evil_lol:

Posted

[quote name='Florentynka']A dziś będzie o psio dzieckowej patologii. Na ostro, a co. Wrażliwi mogą nie czytać.
Scenka 1 - moje dziecię dzielne zostało posadzone na nocniku. I zrobiło kupę. Więc fanfary, oklaski, ochy i achy. Dziecię zabrałam, żeby ubrać i takie tam, a Pani Matka powiedziała, że opróżni nocnik...ale już nie było z czego, bo zastała tam tylko oblizującą się Balbinę!
Scenka 2 - inauguracja dmuchanego basenu Maksiowego. Basenik na trawniku stoi, woda nalana, dziecię gołe chlapie się w tej wodzie i nagle nadciąga tybetaniszcze - morda do basenu i pije i pije i pije...siorbiąc i śliniąc się koszmarnie.
Nikt nas chyba nie przebije...[/QUOTE]

cieszy mnie to co czytam
czy to znaczy ze jak mamy tybetana to z czasem będziemy mieć dom z ogrodem i basenem? :evil_lol:

btw
tez chce wiedziec hociaz kompletnie nie wiem o czym gadacie i byc może nawet jak napiszecie to nie załapie
ale będę podjerana samą świadomścia, że też wiem chociaż nie wiem co ;)

Posted

Pamparampampam :) a my dziś po długiej (zdecydowanie za dłuuuugiej:roll:) przerwie zimowej odwiedziliśmy Łowicz i spotkaliśmy się z Tosią i Heniem i ich mamami :D Super było się w końcu zobaczyć :D

Psy się specjalnie dziś nie popisały - na spacerze Nelka zgubiła obrożę i wytarzała się w rybie, a mamabankowy Hyziek w czymś znacznie gorszym:roll: teraz suczyny padły. Kacper też, bo przez cały dzień przespał godzinę - taka była impreza, że szkoda czasu na sen!

Posted

Hej!

Dziwnym trafem tutaj wogole nic nie napomykałyśmy:shake:..., że 13 - 15 lipca ( weekend) jest u mnie zlot :D
Flo i Andzike zgłosiły swoją obecność, czekamy na potwierdzenioe łowickich matek:evil_lol:
Becia podejrzewam, też zaglądnie na jakiegoś browarka, kto chce jeszcze????

Posted

Jak ja bym chciała, bym chciała... pojechać sobie na wycieczkę i jeszcze spotkać się z Wami. Ale tak cienko to widzę... Trafiło mi się najgorsze z możliwych dziecko do jazdy samochodem, a nawet wózkiem. Fotelik samochodowy i wózek to są tortury, operacja żywcem. Zwłaszcza chyba dla mnie. Nigdzie ruszyć się nie można, ledwie zakupy udaje mi się zrobić i już wracam z dzieciakiem na rękach, wyrywającym się z resztą. Tośka chce łazikować i koniec. Miałyście też taki etap? Nie mówię o Kacperku, bo to jest najgrzeczniejsze dziecko świata!

A przy okazji zapraszam na bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244016-Kolorowy-wycinankowy-dzieci%C4%99cy-psi-i-koci-dla-Fary-do-19-06-g-21-00

Posted

Może sie jej odmieni, może na noc wyjedziecie ??? nie miałam aż tak :D, aczkolwiek u nas nie ma mowy o prowadzeniu za rączkę, tak więc musimy spacerowac tylko tam gdzie nie ma ulic i innych niebezpieczeństw

Posted

[quote name='mamanabank'] Nie mówię o Kacperku, bo to jest najgrzeczniejsze dziecko świata![/QUOTE]

Najgrzeczniejsze dziecko świata zrobiło dziś lekką rozpierduchę w knajpie domagając się ciasta czekoladowego, które wtarło sobie w łapki i twarz... :cool3:Poza tym też chce się wspinać, stawać, chodzić, tylko jeszcze nie za bardzo umie :cool3:
Ale fakt - jadący wózek, a fotelik samochodowy już w ogóle to jest to co Kacper lubi, on generalnie lubi jak coś się dzieje :evil_lol:

Posted

U nas auto szwankuje, i jesteśmy na etapie zakupu kolejnego. Nasz stary poczciwy seacik staje w Łowiczu, aż strach pomyśleć co by było na trasie z dwójką dzieci do Majuski. Rozglądamy się za używanym peugeotem 307sw. Na dzień dzisiejszy nie mieścimy się z gondolą i dwojgiem dzieci, a co dopiero z tobołami jeszcze i suką :-)

Posted

Wiecie co? Jak będziecie stawiać opór to po prostu następny zlot zrobimy w Łowiczu, zwalając się Wam na głowę z milionem psów i kupą dzieci, ot co!
Andzike - to dziecięciu się przetkało z jedzeniem?

Posted (edited)

Florentynka - i to jest dobra myśl :diabloti:
Dziecię bardziej było zainteresowane konsystencją ciastka niż jego konsumpcją ...

A swoją drogą to ja też nie wiem jak mój auto-żuczek zniesie taką podróż :cool3:

Edited by Andzike
Posted

[quote name='Florentynka']Wiecie co? Jak będziecie stawiać opór to po prostu następny zlot zrobimy w Łowiczu, zwalając się Wam na głowę z milionem psów i kupą dzieci, ot co!
Andzike - to dziecięciu się przetkało z jedzeniem?[/QUOTE]

Flo a skąd weźmiemy milion psów, pierdzielę, ja już nie dobieram :D

Posted

[quote name='majuska']Flo a skąd weźmiemy milion psów, pierdzielę, ja już nie dobieram :D[/QUOTE]

Ja wezmę Czaputka, mamusiną Szibę, babcine jamniki, Lakiego i Goldena i Pixela od aikowo, ale do miliona nadal nam trochę brakuje :D

Posted

Ciekawe gdzie My Was ulokujemy hi hi hi :-) zdjęcie poglądowe, ten sam kolor i marka i model, teraz kupa formalnośći, dzis zarejestrowaliśmy, recykling opłacony, przy okazji zmieniamy prawko, jeszcze założenie gazu opłacenie OC, finansowa masakra, na którą pożyczyliśmy pieniążki od mojej kochanej mamy.

kupiliśmy wczoraj z Łukaszem :-)