Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Florentynko piękne sesje, Maks jest przekochany i nie moge się nadziwić jaki wielki i samodzielny :)

FF no to trzymamy mocno &&&&&

Właśnie zadzwonił nam telefon, naszemu kumplowi synuś się urodził , teraz kolej na Heńka!

Posted

Sznurówki super! :-D Maksio rewelacja, garnitur ząbków już jest! Tośka ma pięć, sypią jej się jeden za drugim, wszędzie łazi na czworaka i próbuje wstawać, czyli się przewraca i tłucze łepetynką gdzie popadnie. Ciągle trzeba pilnować. Na szczęście choróbska odeszły w niepamięć, pogoda co raz ładniejsza, sprzyja spacerom. Andzike szykuj się do Łowicza!!!!!!!

A u Ff na razie cisza, śpię na telefonie i wyczekuję wieści.

Posted

Nooo!!! witamy!!! Kope lat!:loveu:
Pięć zębów? elegancko :) u nas dwa wyrżnięte, jeden pod skórą, póki co bezobjawowo :)
Dziś za oknem wiosna, jak pogoda utrzyma tendencję wzrostową, to szykuj się na naszą wizytę w następny piątek :D

I też czekam na wieści od FF,co dostaje smsa to myslę, że to ona:p

Posted

Cześć Mamonabank, miło Cię znów widzieć. Jakbyś jeszcze Tośkę pokazała to by było super.
No właśnie, właśnie. Zobaczyłam w subskrypcjach że Andzike coś tu napisała i przyleciałam myśląc, że są wieści od FF i Heńka...

Posted

[quote name='Florentynka']I co tam słychać?[/QUOTE]

dziękujemy :evil_lol:
w porządku
uczymy się latac ;)

[url]http://img805.imageshack.us/img805/3485/20130413081504.jpg[/url]

Posted

[quote name='Florentynka']Jak dla mnie to to wygląda na naukę chodzenia po wodzie ;)[/QUOTE]

to juz umie
przetrenowal na wcześniejszej kałuży
tutaj próbował wzbić się do lotu
ale jak pisałam dopiero "uczymy sie" ;)
no ale jak wiemy tybcie sa wyjątkowe więc jak nie lataniem to czym innym nas na pewno zaskoczy ;)

Posted

No to się zaczyna... Maks łazi cały czas ( oczywiście polega to na ciąganiu kogoś ze sobą , do trzymania za łapkę) i wczoraj, za którymś tam kursem na zewnątrz i z powrotem ( bo to jest ulubiona trasa - przed drzwi, schodzimy ze stopnia, w tył zwrot, wchodzimy na stopień, przez drzwi, do środka, w tył zwrot...itd.) przyuważył Balbinę która coś jadła. Podszedł, złapał bardzo profesjonalnym chwytem za skórę za uszami, podniósł łeb Balbiny i sprzed pyska wygarnął jej skorupę orzecha - czy wyobrażacie sobie, że one dalej znajdują zeszłoroczne orzechy w ogrodzie? To było pierwsze co mnie zaskoczyło. A poza tym skuteczność i siła Maksiowego działania i spolegliwość Balbiny. Faktem jest, że ona ma wobec Maksa dług wdzięczności, bo praktycznie przy każdym posiłku jest dokarmiana, a potem jeszcze dostaje Maksiowe krzesełko do posprzątania.

Posted

No i przypomniałam sobie, czemu unikałam jak ognia dzieckowych bazarków... Przylazła ta co mam na nią alergię i dowodzi, że alergia w pełni uzasadniona. Andzike, a nie możesz zrobić pokątnego przetargu ograniczonego na śmieciarę?

Posted

Florentynka napisał(a):
No i przypomniałam sobie, czemu unikałam jak ognia dzieckowych bazarków... Przylazła ta co mam na nią alergię i dowodzi, że alergia w pełni uzasadniona. Andzike, a nie możesz zrobić pokątnego przetargu ograniczonego na śmieciarę?

Nie mogę... nie było Cię na poprzednim bazarku dzieciaczkowym, w ostatniej minucie przegrała licytację i posypały się inwektywy niemalże... :roll:
Już się boję co będzie na tym...

Posted

Z ciekawości tam zajrzałam o co chodzi z ta alergią no i ...wypatrzyłam nowe skarby dla Paćki :D ...nie no, ale alergia jest i sie pogłębia:shake:
Andzike, ta kuchnia ma być moja, tzn. chodzi o to, że ja jestem zamotana jak nie wiem co , po prostu mi daj znac jak sie bazarek będzie kończył ;)

Posted

Jakbym wiedziała, że śmieciarka i kuchnia wzbudzą w Was taką fascynację to faktycznie zrobiłabym przetarg ograniczony :D

Wieści z porodówki - dostałam smsa od mamynabank, że FF ma skurcze co 10 min :) czyli dziś, najpóźniej jutro Henio do nas zawita :)

Posted

o losie
nie bylo mnie nie było ale widac wiem kiedy wrócic ;)
widze, ze zabawa sie rozkręca ;)

a poza tym tyradycyjnie przyszłam popatrzec na zrównoważonego tybcia ;)

Posted

No właśnie ja wpadłam napisać o tych 4 cm, ale widzę, że już wiadomo :D :D :D
Dobra to ja smsem poproszę info kiedy mam przeć, bo zaraz jadę na działkę :)

He-niek! He-niek!!!