Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']
poza tym to wiadomo że ja tutaj po zdjecie rozumnego i ułożenego Gjalpo przychodzę
żeby się podbudować, ze może kiedyś Gamoń mój mały tez taki będzie ;)

Rozumny i ułożony:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak można przystawić dziecko do wyraźnie oblizującego sie na jego widok i śliniącego potwora.
Strach się bać !!! To już kompletne pato !!! :diabloti:

Posted

[quote name='Becia66']Jak można przystawić dziecko do wyraźnie oblizującego sie na jego widok i śliniącego potwora.
Strach się bać !!! To już kompletne pato !!! :diabloti:[/QUOTE]

nie uważam aby tz Florentyki był potworem
na dodatek nie zauważyłam aby się ślinił ;)
bo przeciez nie miałas na myśli Gjalpona, prawda? ;)

Posted

[quote name='3 x']nie uważam aby tz Florentyki był potworem
na dodatek nie zauważyłam aby się ślinił ;)
bo przeciez nie miałas na myśli Gjalpona, prawda? ;)[/QUOTE]
Dziękuję za ujęcie się za moim mężem.No.... ślini się czasem, ale raczej nie publicznie.;)

Posted

[quote name='mamanabank']Wpadam z pozdrowieniami :loveu:[/QUOTE]

Ale się ucieszyłam jak zobaczyłam, że jesteś! no nie powiem, miałam nadzieję, że coś więcej napiszesz, tęsknimy!

Posted

[quote name='Figafiga']A wielkie nic!!!irytuje mnie to czekanie....Andzike daj mi swój nr tel. na PW[/QUOTE]

Spoko, doczekasz się ;) Teraz już nie ma odwrotu :evil_lol:
Telefon wysłany, czekam na wiesci :D

Posted

I co ? I co?
FF, będziesz teraz nękana trzecim ulubionym pytaniem ciężarnych po "Jak się czujesz?" i "Czego Ci jeszcze brakuje dla dziecka?"
czyli "To Ty jeszcze nie urodziłaś???" :D

Posted

[quote name='Andzike']I co ? I co?
FF, będziesz teraz nękana trzecim ulubionym pytaniem ciężarnych po "Jak się czujesz?" i "Czego Ci jeszcze brakuje dla dziecka?"
czyli "To Ty jeszcze nie urodziłaś???" :D[/QUOTE]

oj to pierwsze działa na mnie jak płachta na byka (w końcu zodiak mój), dziś teściowa napisała sms takiej treści, odpisałam OK, wiem wiem, że to z troski, ale normalnie ukatrupiłabym :-) co do drugiego pytania to troszkę ciężko coś powiedzieć, bo po Antosiu ma mnóstwo rzeczy.
Posłuchałam Cię Aniu i rano zastosowałam kolejne podejście do wywołania porodu, TZ był w siódmym niebie :-)
Właśnie wyszłam z wanny, świeżutka gotowa do szpitala, może tej nocy???:-)

Posted

Właśnie się wnerwiłam uff, patrzę na FB i kolejna pierworódka przed terminem urodziła, a ja czekam!!!
Takaa jestem zła, jak Heniek kombajn (kolejny ulubieniec mojego Antka) z AUT, goniący Zygzaka

Posted

FF, trzymamy kciuki, może tej nocy - poranna próba wywołania porodu na pewno nie zaszkodziła :evil_lol:
Co dostaję smsa, to myślę, że to Ty z wieściami :)

A pytania nr 1 nie znosiłam... :oops: a teraz sama się gryzę w język próbując nie atakować nim cieżarnych koleżanek :evil_lol:

Posted

Ciągle jestem w szoku jak Maks pięknie stoi :crazyeye: ale nam dzieciaki rosną, niesamowite...

FF jest w szpitalu, skoczyło jej ciśnienie i muszą monitorować, ale akcja się jeszcze nie zaczęła...
No nie śpieszy się Heniowi, żeby do nas dołączyć... :roll: