3 x Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 mop? https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/MaksioIMop#5854552811478017138 Quote
Figafiga Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='3 x']mop? https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/MaksioIMop#5854552811478017138 trzy mowy i jedno mopsiko :-) Quote
Andzike Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Florentynka, Twój talent mnie czasem powala... Zdjęcia przepiekne, Maks w pionie wygląda bosko! Widać, że super dogadywał się z kuzynem :) Quote
Florentynka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Z dumą donoszę, że mój potomek zacieśnia kontakty z psami. Na Gjalpona wrzeszczy: Gjaaaa!!!! I pokazuje gdzie Gjalpo ma nos ( łatwo trafić). Parówy klepie, co parówom bardzo odpowiada. Quote
majuska Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Odkąd buszujemy więcej na BB to tutaj ucichło.. A ja jestem bardzo ciekawa co słychac u naszej FF, jak się czuje??? A co u mamynabank???? Dla ożywienia wątku wkleję troszkę naszego domowego codziennego PATO [url]http://www.youtube.com/watch?v=V5V0T5iRfws[/url] Quote
Becia66 Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Patunia widzę zakatarkowana ale rośnie jak na drożdżach. Quote
Figafiga Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Hej, u mnie nadszedł czas wyczekiwania na skurcze porodowe, na razie same fałszywki są ehh, JA CHCĘ JUŻ URODZIĆ!!!!ociężała jestem i nieporadna, sprzątam i nic się nie dzieje. Po 5.obudził mnie straszny skurcz łydki mało Antosia nie obudziłam, ale się powstrzymałam od krzyku. Masowałam chyba z 10 minut uff. Dziś zaczęłam 39tc i wizyta ostatnia u gina, mam nadzieję, że chociaż szyjka się skróciła. Majuska jak tylko Antoś się obudzi pokażę Pati :-) W domu mam lokatora, Bąbel z podwórka trafił na salony, ale do dziś hi hi hi, zdjęcie szwów po kastracji i do Negry niech idzie, bo się męczy w mieszkaniu. U mojej siostry alergia na psa i futerkowce inne i ...... pojawił się PIPI chomik syryjski, ja to mam po prostu zbieraninę, na jednej ścianie pokoju ptasznik, akwarium 250L i chomik, no i ten burek do dziś. Ja chce urodzić!!!!!!!!!!!!!!! U mamanabank Tosie choróbsko wzięło, ale już lepiej, była na zastrzykach, ale jak wpadnie pewnie opisze. Buziaki!! Quote
Andzike Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 No 39tc to już ostatnia prosta :D Mam nadzieję, że jakoś dasz znać jak się zacznie akcja, żebyśmy mogły kolektywnie przeć? :cool3: O Tosi wiem od Anity, biedna maleńka, dobrze,że już lepiej :) Quote
Andzike Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Florentynka']Jak tam, FF - dalej w dwupaku? FF pojawia się na wątku bazarkowym (banerek:oops:) więc jeszcze się chyba nie rozpakowała... :) Mamanabank za to całkiem zgineła z dogo, ale na szczęście jesteśmy w kontakcie - Toska przegoniła chorobę, ma już trzy zęby, raczkuje i jest śliczna :loveu: Quote
Figafiga Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Florentynka']Jak tam, FF - dalej w dwupaku? Niestety jeszcze tak, dziś zakończyłam 39tc, czyli równy tydzień do terminu, w pon.miałam ktg i usg, dzidzi pasuje lokum i nie wyprowadza się na razie. W pon. kolejny kolejna wizyta w szpitalu i oględziny :-) a ja tak chcę urodzić, po 3. w nocy kładę się spać, pobudka Antosiowa o 7., ale daje radę. Sprzątam, myję okna, piję codziennie napar z liści malin i nic, widocznie ja ta poterminowa jak i wcześniej 4 dni po. Quote
majuska Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Andzike pozdrów zatem Mamęnabank A nasza FF to dzielna jest, nie? tak się krzątać w 39 tygodniu...spoko, spoko lada chwila Cię weźmie ;) Quote
Figafiga Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ile ja rzeczy robię inne by się rozsypały, a Heniek uparty jak kombajn z Aut :-) paznokietki u stóp na "roziowo" sobie zrobiłam, depilacja co drugi dzień, a nóż widelec chwycą skurcze, to trza się pokazać, a nie straszyć małpiatką :-)a od jutra zaczyna 40tc...ufff Quote
Andzike Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Figafiga, rozumiem, że stary dobry s e x też uskuteczniasz po tej depilacji? :evil_lol: Quote
Figafiga Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Andzike']Figafiga, rozumiem, że stary dobry s e x też uskuteczniasz po tej depilacji? :evil_lol:[/QUOTE] akurat do tych spraw nie czuję umiłowania, za Antosia spróbowałam i nie podziałało, więc zmuszać się nie będę, mam tak rozwalone kości krocza, ze ledwo się przekręcam z boku na bok, więc dziękuję, poszaleję później :-) Quote
Becia66 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 (edited) [quote name='Figafiga']depilacja co drugi dzień, a nóż widelec chwycą skurcze, to trza się pokazać, a nie straszyć małpiatką :-)[/QUOTE] za moich czasów to byś straszyła wygoloną, małpiatka była trendy i taka...normalna i wszechobecna. Teraz to pewnie ewenement, chociaż z drugiej strony na pewno jest też sporo kobit nadal mocno zarośniętych ale chyba ich golą na miejscu. Edited April 5, 2013 by Becia66 Quote
Andzike Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 U mnie jak skurcze zaczęły się robic coraz silniejsze i Paweł poszedł po samochód, żebym nie musiała daleko od bloku odchodzić, to usiadłam i zaczęłam zmywać moje piękne bordowe paznokcie u stóp i rąk (u nas w szpitalu był raki wymóg :) ) Paweł do tej pory się śmieje, że starając się nie panikować wchodzi do mieszkania, a ja spokojnie zmywam paznokcie :D Quote
3 x Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Andzike']U mnie jak skurcze zaczęły się robic coraz silniejsze i Paweł poszedł po samochód, żebym nie musiała daleko od bloku odchodzić, to usiadłam i zaczęłam zmywać moje piękne bordowe paznokcie u stóp i rąk (u nas w szpitalu był raki wymóg :) ) Paweł do tej pory się śmieje, że starając się nie panikować wchodzi do mieszkania, a ja spokojnie zmywam paznokcie :D[/QUOTE] przy operacjach na palcach mierzy sie saturace i przy niedotlenieniu organizmu paznokcie sinieją także to ni jest jakiśtam wymysł szpitala bo pielęgniarki sa zazdrosne o kolory ;) a li jedynie dbanie o pacjenta uświadom tz'ta ;) poza tym to wiadomo że ja tutaj po zdjecie rozumnego i ułożenego Gjalpo przychodzę żeby się podbudować, ze może kiedyś Gamoń mój mały tez taki będzie ;) Quote
Andzike Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 TZ chodził do Szkoły Rodzenia i razem byliśmy na Dniu Otwartym w szpitalu, w którym później rodziliśmy, więc uświadomiony był nie mniej niż ja ;) Zdziwiło go tylko, że w takiej chwili o tym pamiętałam, bo spodziewał się raczej nerwowego biegania po mieszkaniu i dopakowywania rzeczy do torby (Kacper zdecydował się przyjść na świat dwa tygodnie przed terminem ;) ) Quote
Figafiga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Paznokcie to, że sinieją wiem i dlatego u palców u rąk mam przeźroczysty, u nóg nie trzeba. A ja od zawsze depiluję całe okolice, nie cierpię siebie jako małpiatki, tylko w ciaży zaawansowanej to wielki wysiłek :-) Quote
majuska Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 ja Was podziwiam jak Wy se te rzeczy robiłyście w ciąży, ja taki balon miałam, że chyba od połowy ciąży już zero lakieru na paznokciach , nie mówiąc o małpiatce :)...ba nawet przy kuwecie kociej , żeby wyczyścić stękałam z 20 minut, a do porodu tatuś ogarniał małpiatkę :D , nie wiem jak to wyglądało, ale pytałam położnej ( bo miałam ekstra babki przy porodzie ) to mówiła, że git :D No i jak tam FF, nic Ci się nie kurczy, nie rozwiera? Quote
Figafiga Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Szyjka jest skrócona, ale nic poza tym, czekam i czekam, majuska ja też mam ogromniasty brzuch, ale nie wiem jak mi się to udaje ;-) Quote
majuska Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 A bo Ty młoda jesteś, sprawna, elastyczna i rozciągliwa :) Quote
Florentynka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ja mam teorię, że Henio czeka na wiosnę. No bo komu by się chciało na taki ziąb wychodzić? Ech, w ciąży to ja też miałam pazurki zrobione, u stóp to sobie nawet w paski malowałam, pod kolor spodni worowatych ciążowych, a teraz... Jak już wyglądam jak pół doopy zza krzaka to makijaż nakładam w samochodzie, bo wtedy mam czas. Quote
majuska Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Flo, Ty to też elastyczna, joga i te sprawy :) Fakt, teraz to ja się cieszę jak zdąże wziąć prysznic i łeb wymyć i dobrze wysuszyć :D Quote
Recommended Posts