majuska Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Flo te buty dzis to pikuś, wczoraj płakaliśmy ze śmiechu jak ćwiczyła z tatusiem joge...całą joge szlag trafil oczywiście...zrobiłam całą sesję, ale mam zakaz publikacji :D..ale może znajdę chociaż ze dwa zdjęcia nadające się do pokazania Quote
Figafiga Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Pokazuj pokazuj :-) a masz Paćkę w butkach?? A my dziś płakaliśmy ze śmiechu, tatuś mnie całuje, oczywiście mój synuś kochany interweniuje i buziaczka z dzióbkiem mamusi daje po czym opiera się o łóżko i patrzy jak się całujemy, w pewnym momencie tatuś przerywa i pyta się Antosia <jesteś zdegustowany>, a Antoś taką niewinną minkę zrobił i kiwnął <tak>normalnie sikaliśmy prawie z tej sytuacji :-) Quote
majuska Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Jogo pozwól żyć...... http://img255.imageshack.us/img255/5857/dscf1828.jpg http://img195.imageshack.us/img195/7074/dscf1837q.jpg http://img651.imageshack.us/img651/1043/dscf1838w.jpg Quote
majuska Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Uziemiona WTF ???:crazyeye::crazyeye::shake: Quote
majuska Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Figafiga'] A my dziś płakaliśmy ze śmiechu, tatuś mnie całuje, oczywiście mój synuś kochany interweniuje i buziaczka z dzióbkiem mamusi daje po czym opiera się o łóżko i patrzy jak się całujemy, w pewnym momencie tatuś przerywa i pyta się Antosia <jesteś zdegustowany>, a Antoś taką niewinną minkę zrobił i kiwnął <tak>normalnie sikaliśmy prawie z tej sytuacji :-)[/QUOTE] Dobry Antoś :D ..i nie tańcowac mnie tam z obcymi laskami, tylko Paćkę pooglądać proszę Antosiu ;) Quote
Figafiga Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 o rany jaka Ona boska!!A te polichy, mój miał takie jak był niemowlęciem, a teraz szczupak. Ale wzrok ma rozbrajający, coś Ty mi matka kupiła!!!!Jak zawsze kolorystyka butków boska :-) Jutro Antosiowi pokażę ukochaną na odległość :-) edit. dojrzałam, że ma "odkręcane rączki" uwielbiam to u dzieci Ale ja słodzę...dziś. Quote
Florentynka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Majuska i Figafiga... bo dziecko obudzę, jak będę tak rechotać po nocach... A buciki są śliczne!!! A czy ja Wam pokazywałam, jak mój mąż próbował zademonstrować jakąś jogiczną pozycję? Figofigo - przelew puszczony Quote
majuska Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Florentynka'] A czy ja Wam pokazywałam, jak mój mąż próbował zademonstrować jakąś jogiczną pozycję? [/QUOTE] nic nie pokazywałaś, w te pędy pokazuj:mad::mad: Quote
Florentynka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 A spróbuj mu kiedyś powiedzieć, że to upubliczniłam... https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/JogaZParowami?authkey=Gv1sRgCN-WkrjbiKnfUw Quote
majuska Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Florentynka']A spróbuj mu kiedyś powiedzieć, że to upubliczniłam... https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/JogaZParowami?authkey=Gv1sRgCN-WkrjbiKnfUw :D :D :D a ty spróbuj mojemu coś chlapnąć :D Quote
Andzike Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Zdjęcia jogowe - super :D A mina Paćki przyglądającej się bucikom wymiata :grin: Kacprowi założyłam dziś na chwilę dżwięczące skarpetki, na nowo odkrył swoje stopy ;) Jakaś nieogarnięta jestem z basenem - jak szukałam to się okazało, że wszystkie baseny koło nas już mają komplet, na drugi koniec Warszawy nie chciałam dzieciaka ciągać, potem mi jakoś odeszło, a jak obejrzałam zdjęcia Maksia na basenie to znów zapragnęłam zapisać Kacpra ;) A,że ja basen a i owszem, ale najchętniej przy wczasowym basenie i wtedy też najchętniej na materacu, to wolałabym, żeby Paweł z nim pochodził... a Paweł ostatnio ciągle w rozjazdach... więc nie wiem czy basen dojdzie do skutku zanim Kacprowi stuknie pół roku ... ;) PulpeTosia boska :loveu: Nic się Mikołaja nie bała? Zaczynam mieć jazdę, że za 2 mies. muszę wracać do pracy, normalnie coraz częściej o tym myślę i wcale mi się ta myśl nie podoba :( gdzie zleciały te miesiące? A w Totka coś wygrać nie możemy... :roll: Quote
Figafiga Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Andzike bobaska majstrujcie posiedzisz dłuuużej :-) oczywiście i w totka wygranej!!!! Quote
Andzike Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Figafiga']Andzike bobaska majstrujcie posiedzisz dłuuużej :-) oczywiście i w totka wygranej!!!![/QUOTE] Taaaa.... ;) Quote
mamanabank Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Tośka tego stfffora podobnego do Mikołaja się nie bała, to było przy wejściu, więc była zachwycona kolorami :-D Boi się trochę nowej matki (foto wyślę) i przygląda się zdziwiona. Majusko, popłakałam się ze śmiechu, a drugie zdjęcie z ojcem - "te, tatuś, co ci jest?" - suuuuper! A potem te z butami, genialne! Mogłabyś je sprzedać do jakiegoś pisma :-D Adam jogowy , po prostu zen, luzik :-D Jak ja lubię ten wątek! Lucia, buźka dla Ciebie! I przy okazji dla Balbiny! Quote
majuska Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Moje nadzieje, że będę mieć dziś spokój bo Paćka będzie stała w butach w jednym miejscu okazały sie płonne..już chodzi w nich:roll: mamonabank Tośka przesłodka, no ale nie byłabym sobą gdybym nie nadmieniła, że znów otarłyście się o pato z tym brakiem obuwia na jednej nodze :D...nie bardzo kumam o co chodzi z nową mamą..krótkie włosy ??? wygladasz jak starsza siostra Tośki;) Andzike doskonale rozumiem Twój nastrój związany z powrotem do pracy, ja płakałam na samą myśl, że mam wracac do tego burdelu w którym pracowałam, raz że nie trawiłam tego burdelu, a dwa nie wyobrażałam sobie zostawiać Paćkę z jakąś obcą babą ( u nas babć niet ) , dasz radę, prace swoja w miarę lubisz , a i opiekę do Kacpra masz superową, myślę, że szybciutko się odnajdziecie w nowej sytuacji, zanim nadejdzie czas powrotu Kacper jeszcze wydorośleje i będzie już na prawdę powaznym facetem, który może bez mamuni wytrzymac te pare godzinek, a może sobie weźmiesz jeszcze z miesiąc , dwa wychowawczego, niby kasy zero za takie luksusy, ale zawsze troszke jeszcze synunia poniańczysz, a na pewno jakoś przeżyjecie ;) Quote
mamanabank Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) Szczęka mi opadła do samej ziemi... http://dorotazawadzka.natemat.pl/42145,zabic-pieska mamonabank Tośka przesłodka, no ale nie byłabym sobą gdybym nie nadmieniła, że znów otarłyście się o pato z tym brakiem obuwia na jednej nodze ...nie bardzo kumam o co chodzi z nową mamą..krótkie włosy ??? wygladasz jak starsza siostra Tośki no pato, pato, Ty myślisz, że z tego się tak łatwo wychodzi? :lol: nie krótkie włosy, tylko krótki wzrok. Edited December 11, 2012 by mamanabank Quote
majuska Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Aaaaa, na krótkim wzroku "zjadłam zęby" mam -5,5, moje okulary ważą 3 kg , chodze tylko i wyłącznie w soczewkach....... Quote
Andzike Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='majuska']Aaaaa, na krótkim wzroku "zjadłam zęby" mam -5,5, moje okulary ważą 3 kg , chodze tylko i wyłącznie w soczewkach....... No proszę, tyle czasu się znamy:evil_lol: a nadal czegoś o sobie nie wiemy ;) Jam też soczewkowa, chociaż jak jestem w domu z Kacprem to pomykam w okularach - po porodzie jakoś mnie soczewki uwierają. Kacper uwielbia mi ściągać okulary :) Anita, bardzo Ci do twarzy z krótkim wzrokiem ;) A zabawka... :angryy: dzisas, no... brak słów :roll: A co do powrotu do pracy - owszem, nawet ją lubię i pamiętam jak ubolewałam, że mnie wetka na zwolnienie wysyła. Jakoś mi się po tych kilku miesiącach percepcja zmieniła ;) Jak poniżej ;) http://imageshack.us/photo/my-images/266/13549845795t06iy600.jpg/ Quote
Figafiga Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ostatnio na emaila przyszła mi reklama na temat najgorszych prezentów dla dzieci, obejrzałam i wyłączyłam. Dziś byłam na lumpku i patrzę leżą pewne rzeczy ocenione w artykule jako te hmm okropne :-) i wiecie co!to szwedzki szał edukacyjny :-) no i kupiłam za 2zł i postawiłam obok nocnika, żeby wołał Antosio :-) Mądra matka zrobiła wieczorne PATO synkowi i zafundowała Mu kupę i siku z pluszu PEE&POO :-) http://www.peeandpoo.com/ Quote
Andzike Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Figafiga, a tego super pieska powyżej na tej liście nie było? :shake: Ja poproszę poo dla Kacpra - po piątkowej poo znów mamy zastój :mdleje: Quote
majuska Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Florentynko ja nie wiem czy Ty zaglądasz na wątek boguchwalski, ale własnie powstaje nam stronka stowarzyszenia no i wpadłam na taki wspaniały pomysł, że zrobimy na niej zakładke, pt. Schroniskowe opowieści, pamietasz kiedyś taka była na starej orzechowskiej stronie ( jeszcze przed wszystkimi rewolucjami :) ) i tak nie śmiało zapytuje, czy nie dałabys rady, tak od czasu do czasu, jak poczujesz przypływ weny, naskrobac nam jakąs fajną schroniskową opowieść, wzruszającą, pouczającą, rozdzierającą serca....???? Tak nieśmiało zapytuję????.....tak raz na jakis czas ????................:razz: Quote
Florentynka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 No pewnie. Mam wyrzuty, że zaniedbuję boguchwalski wątek, ale jakoś tak wypadłam z rytmu. Napiszę co trzeba i w każdych ilościach. Ech...a, a'propos tej zabawki to mi się przypomniał stary i głupi kawał: Dziecko się drze: mama, ja chcę kuuupę!!! A na to matka: no to weź se ukrój... Quote
Recommended Posts