Andzike Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 No właśnie też się zastanawiam co z Flo - czyżby kolejne zdechnięcie kompa? Figa33, ja też to widzę oczami wyobraźni i też zazdroszczę majuśce.... Właśnie wyszli od nas znajomi z terminem na luty (synek) - Kacper był łaskaw pomarudzić tylko troszkę, a potem pięknie się prezentował przy wieczornym obrządku ;) Figafiga, czekamy na wieści! :) a tak swoją drogą to nie wiem jak, ale Czaputkowej w 12tym tygodniu już widzą facecika ;) Quote
Figafiga Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Andzike, mi Antosia siusiaka też w 12tc zobaczył wet, ale wtedy fajnie się złożyło, bo nóżki otworzył, a to dziecię wstydliwe, więc...może dziołcha. Kurde 3 dzień z rzędu śnią mi się siusiaczki w 3D dosłownie, jakieś znaki??ale coś mi tam mówi, tak w 10 %, że dziurawiec :-) Ale się nie mogę doczekać. Od razu po wecie jadę do mamanabank (mam coś dla Tosi) i nie waż się mamanabank pisać pierwsza (płeć) :-) Quote
Andzike Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Figafiga, no i jak? :) czekam jak na drożdżach na wieści :) Quote
Andzike Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='mamanabank']nie ważę się, milczę jak grób :-D[/QUOTE] Figafiga, czekamy na meldunek! :) Quote
Becia66 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='majuska']Obstawiam pipkę ;)[/QUOTE] a ja siurka ;) Quote
Andzike Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Becia66']a ja siurka ;)[/QUOTE] I pewnie będziesz mieć rację, jak zawsze ;) Ale z wyliczanki nam wyszło, ze Figafiga powinna mieć dziewczynkę ;) Quote
Andzike Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) A tu nadal cisza??? Figafiga gdzie relacja??? ;) EDIT: Majuska, Wy chyba dziś świętujecie?:tort: :D :D :D Sto Lat dla Godzilli!!! :Rose: :drinka::laola: Edited November 6, 2012 by Andzike Quote
Figafiga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 (edited) Becia66 obstawiasz tak jak ja i to całkiem realnie, wet stwierdził na 70 % chłopak :-) szpitalne usg dosyć stare, a i maleństwo jeszcze jest. ładnie się wystawiała dzidzia i razem dojrzeliśmy dzyndzelek, ale to może byc pępowina, po 20tc jeszcze się zobaczy :-) Tak więc Paćka i Tośka szykujcie się !!! chłopaków macie z centralnej Polski jak i południowej :-) wet dorzucił mi jeszcze nospę 3 razy dziennie, bo wyczuł, że macica na dole lekko twardawa jest, no i jak się za bardzo zmęczę czuję rwanie małe. Szyjka bez zmian. Leoś....ale te 30 % niepewności pozostaje na Zojkę :-) Andzike Kacperek ulala, w kwiatuszkach Mu cudnie!!!!!!!!!!!!!!!! Godzilla sto lat ślicznotko od cioci Figi i przede wszystkim o wielbiciela Antoniego!!!!!!!!!!!! Edited November 6, 2012 by Figafiga Quote
Andzike Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 No to obrodziło nam synkami :D :D :D 100% pewności to i tak dopiero po urodzeniu ;) , ale 70% to całkiem sporo :) To czekamy na Leosia :) Quote
Florentynka Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Hej, wypychalam Jeżusów, ledwie żyję. Majusko 100 lat dla Godzilli, ucałuj ją bardzo mocno urodzinowo! Myślałam, że tam do Was wdepniemy po drodze pod granicę ukraińską ( Adam tam dziś pojechał z Jeżusami), ale za skomplikowane logistycznie się to okazało. Poza tym ledwie żyję, wykończyła mnie praca po kilkanaście godzin dziennie z jednoczesnym zajmowaniem się coraz aktywniejszym Maksiem. Figofigo - i co , zadowolona z werdyktu? Zawsze jeszcze można Zojkę dorobić, nie? Quote
Andzike Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 O Florentynka, jesteś :) Wszystkie jeżusy wypchane ? :) To ja się przypomnę ;) [quote name='Andzike']Florentynka, przesłałabyś mi na pw (chyba, że wrzucisz na wątek) jak się robi tą brokułowo-bobową(?) potrawkę z mlekiem kokosowym i orzechami, którą nas ugościlaś? Bo mówiłam o tym Pawłowi i lekko mi się chłopina zaślinił ;-)[/QUOTE] Quote
mamanabank Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Zaślinił... hmm. Właśnie wczoraj pędem, biegiem leciałam do sklepu po śliniaki, bo Tośka ma fontannę tam gdzie normalne dzieci mają usteczka. Straaaaasznie się ślini! Piąstka, ewentualnie paluszki w buzi cały czas i ciągle jej wybija jak ze studzienki kanalizacyjnej po ulewnym deszczu, rety! PulpeTosia :-) [URL]https://skydrive.live.com/#cid=8ACAAD73B8BD828D&id=8ACAAD73B8BD828D!130[/URL] [URL]https://skydrive.live.com/#cid=8ACAAD73B8BD828D&id=8ACAAD73B8BD828D!126[/URL] [SIZE=5][COLOR=#800080]Sto [/COLOR][COLOR=#ee82ee]lat [/COLOR][COLOR=#800080]Paciu[SIZE=5]!!! [/SIZE][/COLOR][/SIZE]:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Florentynka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 buuu, wcale nie widzę żadnej PulpeTosi, tylko coś co mi się każe logować i rejestrować. Zaraz będę pisać o jedzeniu ( Andzike) i fotach, tylko trochę się odsprzątam po Jeżusach Quote
Andzike Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Mi też się każe logować, a ja nie chcę! Pulpetosię chcę! A Kacprowi ślinienie przeszło... A zęba niet ;) Quote
mamanabank Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) Kurczę, co ją chcę pokazać światu, to się nie daje, zastrzeżona jakaś jest :-D Spróbuję inaczej :-) edit. wysłane :-) Edited November 9, 2012 by mamanabank Quote
majuska Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Hejka! Forentynko świetnie rozumiem jak to jest z tymi wycieczkami, jak się jest "objuczonym " bachorem to większość planów bierze w łeb, może spróbujecie jakoś się na spokojnie wybrać tylko w odwiedziny do mnie... Ja nie wyrabiam na zakrętach słuchajcie, ucze się życia na wsi , przyzwyczjam do trybu gdzie trzeba ogarnąć dom, 2 prace i dziecko i powiem Wam, że tragedia....wieczorem padam dosłownie na pyszczydło. Nawet nie zrobiliśmy jeszcze Patrycji urodzin, może w sobotę się uda, chociaż tez mam urwanie głowy, strzyżenie mi ruszyło i mam cały weekend zawalony psami, może między jednym a drugim "zrobimy" jakiś tort:roll: Tak czy inaczej dziękujemy za życzenia i uściski:lol: Quote
Florentynka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ufff. Odskrobuję dom po Jeżusach. Powoli i żmudnie. mamonabank - słodka Pulpetosia i prześliczna! Pączuś do zjedzenia, po prostu! Fotel do karmienia fajny, musi być wygodny i cieplutki. Figofigo - Antoś jest prześlicznym chłopcem, a Ty wyglądasz tak kwitnąco, że jeśli wierzyć przesądom jakoby chłopiec dodawał ciężarnej urody to chyba rzeczywiście będzie Leoś. A jeśli chodzi o książkę o kupie to bardzo mi się spodobała. My też mamy książkę o kupie ale inną, głównie o zwierzętach. Andzike - Kacperek super, w kwiatach wygląda jak mały skrzacik! I buzia mu się zmieniła, chyba się robi coraz bardziej do Ciebie podobny. A z zębami to tak bywa - narobią zamieszania, umęczą dziecko a potem się wycofują i przyczajają - do następnego razu. My też jeszcze żadnego nie mamy. Ślinienie trwa, ale łapki w pyszczku jakby rzadziej, tyle jest innych zajęć. No i Maks nie domaga się smarowania dziąseł, czyli nic nie boli chwilowo. Majuska - no to chyba dobrze, że się strzyżenie kręci, nie? Oby tak dalej, choć oczywiście życzę żebyście znaleźli chwilę czasu na ten tort. Paćka rozwala - foty super, widać, że dziewczyna da Wam popalić ;) Quote
Andzike Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Majuska, widziałam na FB zdjęcia z urodzin - dobrze, że udało się torta zrobić :) Florentynka, dzięki za przepis, w tygodniu będę robić :) Mamanabank - PulpeTosia boska :loveu:bazarkowy ocieplacz na butelkę potrzebny mi na piątek, więc nie wiem czy się do Was nie wybiorę ;) My właśnie wróciliśmy z weekendu i aikowo - padam na twarz, przychówek też - Nela z Szirą nawet nie zeszły z łóżka po karmieniu Kacpra tylko zasnęły razem z nim ;) Jestem zadowolona, bo w końcu zrealizowałyśmy z aikowo nasz plan z przed roku (się trochę obsunął, bo w ciąży byłam :razz:) i pojechałyśmy na konie ;) Mimo, że jeździłam tylko na padoku to przekonałam się, że z jazdą konną jest jak z seksem i jazdą na rowerze - tego się nie zapomina:loveu: czekam teraz aż aikowo się poduczy i poczuje pewniej, tak, żebyśmy mogły pojechać w teren :) A mój super synek spał przez cały czas w wózku pod czujnym okiem taty :) Quote
mamanabank Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Aniu, wpadaj kiedy chcesz, a jak nie dasz rady to daj znać, wyślę jak najszybciej priorytetem. Quote
Figafiga Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A ja niedługo zabieram się za szperanie na strychu i segregowanie sprzedanych fantów uff. Dziękuję Florentynko za miłe słowa, ja się czuję paskudnie grubo, już ważę ponad 80kg, staram się ciuchami maskować niedoskonałości. Majuska napisałam na FB całuski dla Paćki (oczu oderwać nie mogę jaka Ona śliczna) Andzike wpadaj kiedy chcesz z miłą chęcią Was zobaczę i cudnego Hawajczyka:-) Quote
Andzike Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='mamanabank']Aniu, wpadaj kiedy chcesz, a jak nie dasz rady to daj znać, wyślę jak najszybciej priorytetem.[/QUOTE] Mam coś dla łowickich psiaków, więc chętnie się przejadę ;) zresztą wyślę Ci pw. Florentynka, zrobiłam Twoją artystyczną potrawkę - wyszła rewelacyjnie :) dzięki :) Quote
mamanabank Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Super, to czekam! Nie mów, że Kacperek już śpi??? :-o Quote
Andzike Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='mamanabank']Super, to czekam! Nie mów, że Kacperek już śpi??? :-o[/QUOTE] Śpi, śpi już od ponad godziny ;) Quote
Recommended Posts