Figafiga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Florentynko na szczęście już lepiej, Antoś jeszcze na antybiotyku, w poniedziałek do kontroli. Ja zrobiłam sobie inhalację inhalatorem z solą fizjologiczną i katarek na drugi dzień odszedł. Dziś byłam u Mamanabank, obiecałam Tosi zabawkę z Ikei i tak się uśmiechnęła do mnie jak o przytulance mówiłam, że hej. Śliczna imienniczka Antosia :-) widziałam też słynną żyrafkę i powiem szczerze, że wygląda jak kura gumowa dla psa do gryzienia albo moje dziecinne gumiaki z rynku od "Ruskich" za 3zł :-) Jutro z wielką chęcią bym zobaczyła Kacperka, jeśli uda się mężowi zamienić na auto to Antoś zostanie z babcią, a ja się zjawię :-) Andzike mam prośbę, weź tą żyrafkę to porównam z Tosiową czy rzeczywiście każda inna jest. Majuska Antoś oczywiście śmieje się od ucha do ucha jak widzi Twoją Paćkę :-) ehh te oczęta, buziunia. Dobra koniec ehania :-) Lecę skontrolować działania na naszym bazarku. Quote
majuska Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Figafiga napisał(a): Majuska Antoś oczywiście śmieje się od ucha do ucha jak widzi Twoją Paćkę :-) ehh te oczęta, buziunia. W związku z tym kochana, na przyszły zlot musisz stanąć na rzęsach i przybyć, trzeba jakoś zacieśniać te dogo-związki i koligacje , bo się nam to na boki porozłazi :D Quote
Figafiga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Dziś rozmawiałyśmy z Mamąnabank, że Łowicz nie wymięknie i w następnym roku się zjawi w ciepłym terminie :-) Kochane zapraszamy na nasz bazarek :-) nasze tęgie głowy modziły, modziły, aż wymodziły :-) Quote
mamanabank Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Wyobrażałam sobie dzisiaj nasze dogodzieci mniej więcej w wieku 6 lat, kiedy to wszystkie naraz zaczną gubić te zęby, które im teraz wyrastają :-D Figafiga, za naśmiewanie się z żyrafki jutro masz bęcki :cool3: Quote
Andzike Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Figafiga napisał(a): Andzike mam prośbę, weź tą żyrafkę to porównam z Tosiową czy rzeczywiście każda inna jest. Żyrafki są takie same ;) mają tylko inny numer na nodze ;) A na bazarek już lecę :) A osobiście melduję się w Łowiczu jutro jak się z synem wyklujemy :) Quote
Florentynka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Wczoraj doznałam szoku. Karmiłam Maksa i jednocześnie próbowałam sama zeżreć jabłko. W pewnym momencie mój synek oderwał się od cyca i z miną " nie rób tu ściemy, matka, dawaj to co jesz sama" wczepił mi się w rękę i obiema łapkami ciągnął jabłko do pysia! Nie wiem ile mu się udało zjeść, ale słychać było jak skrobie dziąsłami i ssie zawzięcie: Quote
Figafiga Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Zawzięty hi hi hi, ile można mamine mlesio pić :-) Ja zaczęłam od owoców poszerzać dietę, to znak co Maksio chce najpierw :-) Widze Florentynko, ze piękne żyły masz i dobrze z nich krew pobierać, bo ja mam nitki pochowane i za każdym razem w laboratorium ubolewają nad stanem mych szlacheckich odwłoków górnych. Dziś była Andzike z Kacperkiem i psią ferajną, taki pulpecik z Niego, a nózie schrupałabym, takie tłuściuchne. Tosia sobie spała na dworzu, wróciła z rodzeństwem i do cyca hop :-) Następnym razem Andzike z Mamanabank do mnie zapraszam, więcej się będziemy widziały. Quote
Florentynka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Figofigo, Maksio już jada to i owo - jabłka surowe i pieczone, gruszkę, banana, ziemniaki i avocado, próbował też marchwi. Zaczęłam gada dokarmiać jak małe łapki pchały się do mojego talerza. A co do żył - za każdym razem jak szłam krew pobierać, to słyszałam, jakie ja mam te żyły koszmarne i okropne i w ogóle ich nie mam prawie, a te co mam to nie tam gdzie normalni ludzie mają, tylko złośliwie gdzie indziej. Quote
Becia66 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Jaki ten Maksio cudny, jak z obrazka, dziw że reklamy się jeszcze o niego nie biją... Quote
Becia66 Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Florentynka napisał(a): ja mam te żyły koszmarne i okropne i w ogóle ich nie mam prawie, a te co mam to nie tam gdzie normalni ludzie mają, tylko złośliwie gdzie indziej. w tym wypadku ja też nienormalna :cool3:. Quote
Andzike Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ha, my dziś byliśmy w Łowiczu całą rodziną :) nawet Paweł się zjawił, chociaż w celach bardziej zawodowych niz towarzyskich ;) Przychówek mi tradycyjnie padł po takiej wyprawie - Szirka z Nelą wyganiały się nad Bzurą :) Maksio boski jak zawsze, zaraz zacznie jeść nożem i widelcem :lol: Quote
mamanabank Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 A ja pięknie dziękuję za kolejną pakę różowości od Paćki :loveu: Siedziałyśmy wczoraj nad tymi i innymi ubrankami grzebiąc i przeglądając jakbyśmy jaki kontyngent przygotowywały :-D Suuuper było! Quote
Andzike Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 aaaaa!!! umyłam wczoraj żyrafke... przestała piszczeć! ;) Quote
Figafiga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Wysłałam zdjęcia Antosiowe, Florentynko daj adres email to Tobie też wyślę :-) Andzike, a stare ruskie gumiaki do tej pory mi piszczą, a przeżyły wszystko :-) ehh Francuzi :-) Quote
mamanabank Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Andzike napisał(a):aaaaa!!! umyłam wczoraj żyrafke... przestała piszczeć! ;) Jak mogłaś... straszna wiadomość :nonono2: Quote
Andzike Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 mamanabank napisał(a):Jak mogłaś... straszna wiadomość :nonono2: ciekawe czy jest na to jakaś gwarancja... ;) Quote
majuska Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 a co dalej nie piszczy..na kaloryfer z nią !!! mam jakieś totalne urwanie głowy !!!...a jeszcze Paćka jakiegoś wirusa złapała:shake: Figa figa jak zwykle zestaw pięknych fot, a Ty slicznie wyglądasz...zupełnie nie jakna dziewczynkę:eviltong:;) Mamonabank ja nie pamiętam nawet co tam było w tych różowościach, mam nadzieje, że coś powybierasz;) Quote
Figafiga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Dziękuję Majuska :-) ale ja wybieram takie ładniejsze do pokazania zdjęcia, ja wyglądam jak wieloryb niestety, ale to ostatnia ciązą, ostatnie mdłości, na dwójce poprzestaniemy. Co do paputków z bazarku to Paćka ma za wielkiego kulfonika, tamte mają 11cm :-) Flo już wysyłam zdjęcia :-) Quote
majuska Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Figafiga napisał(a):Dziękuję Majuska :-) ale ja wybieram takie ładniejsze do pokazania zdjęcia, ja wyglądam jak wieloryb niestety, ale to ostatnia ciązą, ostatnie mdłości, na dwójce poprzestaniemy. Też tak bełkotałam przez jakieś naście lat ..:evil_lol: Trudno...szkoda butków..Paćka jest wogóe jakaś taka długaśna:lol: Quote
Figafiga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 A jakie ma wymiary w cm i kg?? wiesz, Antosia to interesuje :-) A tak poza tym kojarzysz Strzyżów i miejscowość Godowa??Mojej mamy siostra tam mieszka. Quote
Andzike Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Uff, żyrafka wyschła i odzyskała zdolność piszczenia. Szirka znów jest szczęśliwa :) Figafiga, nie dostałam żadnych zdjęć! :mad: Quote
Figafiga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Andzike napisał(a):Uff, żyrafka wyschła i odzyskała zdolność piszczenia. Szirka znów jest szczęśliwa :) Figafiga, nie dostałam żadnych zdjęć! :mad: Hurra żyrafka żyje!!!wysyłałam, ale coś się musiało pochrzanić, już to robię, mało tym razem, ale są :-) Quote
Andzike Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Figafiga napisał(a):Hurra żyrafka żyje!!!wysyłałam, ale coś się musiało pochrzanić, już to robię, mało tym razem, ale są :-) mam!!! piękne jak zawsze, ale Antoś śpiący na stole mnie totalnie rozwalił :loveu: Quote
Figafiga Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Zobaczysz jak Kacperek w tym wieku Cię zaskoczy :-) będa takie pozycje do spania, że hej :-) Quote
majuska Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Nie wiem jakie ma wymiary Paćka, wiem tylko, że stopa 12,5 cm :D, w przyszłości zapewne będzie 90-60-90 :D ...po mamuni:eviltong::evil_lol: Strzyzów oczywiście, że znam, Godowa musi byc gdzieś w pobliżu, kojarzę tę nazwę z drogowskazów, jak jeszcze jeździłam do roboty ;) Hurrraaaa, żyrafka żyje !!!! Quote
Recommended Posts