Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

jakie spokojne fotki , ciepło bije od nich po prostu , pięknie wyglądacie na tych zjawiskowych kanapach
fajny materiał
no i oczywiście stado jakich grzecznych i przymilnych parówek
sielanka :lol:
zazdroszczę i już

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu piękna kanapa ( i wszystkie modelki ją prezentujące :D ), jesteś niezwykle utalentowaną projektantką, ja cały czas podtrzymuję chęć bycia Twoim menadżerem i impresariem, gdybys zdecydowała się zarabiać na swoich dziełach. A tak BTW ...w mojej "groomerni" mam trochę psiej prasy do poczytania dla klientów..i między innymi leży tam Twój "Playdog", ostatnio pan Nelsona zachodził się ze śmiechu czytając go sobie :D

Figo figo, no jasne, że jak możesz pożyczyć to korzystaj z tego "wypasu" , daj znać czy rzeczywiście taka rewela;)

Posted

Melduję się jako matka patologiczna z oddziału niestety nie położniczego, a właśnie patologii ciąży, prawdopodobnie przyjdzie nam tu czekać na rozwiązanie, nie wiadomo jak długo. Całe szczęście że jesteście i nie znikajcie, może jakoś przetrwam, meldunki będę zdawać póki net mi działa. :)

Zdjęcia prawdziwa uczta dla oka!

Posted

Za wiek, przebytą raz cesarke (przy jednym blixniaku), cukrzycę i podejrzenie cholestazy, czekam na wyniki właśnie i mam nadzieję, że może się dzisiaj doczekam. Na razie daje radę, chociaż ta cebula może być konieczna, bo zjadłam z głodu trochę szpitalnego obiadu i skończyło się przymusowym bieganiem po schodach w celu spalenia nadmiaru cukru, nie ma dla mnie w szpitalu odpowiedniego jedzenia, dobrze, ze mam wodę :D

Posted

Melduję, że rogal wypas, ale wydaje mi się, że po kimś jest już trochę zleżały, ale komfort i tak jest.
Mamanabank trzymam kciuki i jestem w kontakcie, ale widzę, żeś mobilna ze szpitala :-)

Posted

[B]Mamonabank[/B] - jak Tośka, jak Ty? Swoją drogą kompletnie nie rozumiem, że w szpitalu na oddziale patologii ciąży nie ma odpowiedniego wyżywienia dla kobiety z cukrzycą ciążową. Tam gdzie ja rodziłam pani roznosząca posiłki się zainteresowała, czemu nie zjadłam obiadu, a jak powiedziałam, że jestem zboczeniec - wegetarianka to się okazało, że oczywiście że mają wegetariańskie jedzenie!
[B]Majusko[/B] - o rany, Playdog... stare czasy. Jak chcesz to Ci druknę drugi numer, bo chyba masz tylko jeden o ile pamiętam? Może kiedyś wyprodukuję trzeci...

Mój synek skończył dziś 3 miesiące. Ależ ten czas leci!
Coraz bardziej wchodzi w kontakt z psami. Oczywiście od początku psia morda "w dziecku" to była norma, ale teraz widzę, że wodzi oczami za psami, uśmiecha się do nich i coraz bardziej go interesują. Dziś Gjalpo zaszczycił Maksa bardzo mokrym pocałunkiem po całej głowie, a Maks wsadził mu rączkę do paszczy ( mniej więcej po łokieć). Niestety, nikogo z aparatem nie było w pobliżu, a szkoda, bo zestaw maleństwa z tybetanem jest uroczy.

Posted

Gratulujemy 3 miesiąca! A u nas wszystko w porządku i pod kontrolą. Powolutku się atomizujemy, mniej więcej od południa, ale obie podchodzimy do tematu spokojnie ;) ciąg dalszy jutro, żadnych nocnych szaleństw, taką mamy umowę ;)

Posted (edited)

[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=6]KONIEC PARCIA!!!
Tosia już jest po drugiej stronie brzucha :-)

[/SIZE][/COLOR][SIZE=6][SIZE=4]3400g
57 cm
godz. 13.40[/SIZE][/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=6]
[/SIZE][/COLOR]:loveu::loveu::loveu:
:B-fly::B-fly::B-fly::laola:[COLOR=#ff0000][SIZE=6] [/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

Edited by Figafiga
Posted

Prosto z Czaputkowej działki przybiegłam zobaczyć czy już wiecie :D :D :D
Gratulacje Anita, bardzo, bardzo się cieszę !!!!
I nie mogę się doczekać kiedy Was zobaczę! :)

Witaj na świecie Tosiu! :)

Posted

Czytałam wcześniej, ale godzilla nie dała nic napisać...

mamonabank, gratuluję z całego serca, witaj Tosieńko w "ekipie", wracajcie tu do nas szybko i pokazujcie się na fotach:lol:
Jak tam było??mam nadzieję, że "lajtowo" i dziewczyny czują się dobrze:lol:
Całusy dla Was!!!
A Tosieńka taka akuratna, w sam raz:loveu:

Posted

Starszedziecinabank pewnie oszalały już z radości, że lada moment będą miały Tośkę w domu :)

Florentynka, gratuluję ukończenia 3go miesiąca, my dziś rocznicujemy równe osiem tygodni :)
Zdjęcia na kanapie cudne :D

Ostatnie trzy dni spędziliśmy na czaputkowej działce - Kacper jest super małym turystą :) wczoraj dwie godziny łaziliśmy po lesie w poszukiwaniu grzybów - niezły sport prawdę mówiąc-takie przysiady do grzyba z dzieckiem w chuście - normalnie zakwasy miałam :D

Mój klocuszek waży juz 5620gr i składa się głównie z fałdek ;)

Posted

Andzike napisał(a):

Mój klocuszek waży juz 5620gr i składa się głównie z fałdek ;)

Oj to słodkości muszą byc straszne :)

Która tam ma ochotę na ciążę teraz?? Nie będzie nam FigaFiga sama z brzuszkiem chodzić przecież....Florentynko, może namówiłabyś Dziką FIgę...rozpyliłabyś jej jakieś ciążowe fluidy ;)

U Mamynabank, to będzie miał kto Tośkę bawić, nie? nawet nie będzie wiedzieć, że dziecko ma :)