majuska Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 No siedze i trzymam jak jasna cholera!!! Ale nie spodziewałam się, że tak sie młody szybko będzie pchał, wybierałam się do Was... nie wiesz jak tam idzie?? Quote
mamanabank Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Jezus, jak to idzie?????????? Gdzie idzie?????????????? Trzymam z całej siły!!!!!!!!! Quote
majuska Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='Becia66']nie odwlekaj bo możesz nie zdążyć :diabloti:. [/QUOTE] Ciekawe czy zdążyła Florentynka z tym pakowaniem..Oldżi jak widzę, chce strasznie szybko do parów :D ...jeny, siedzę jak na drożdżach:lol!: Quote
Becia66 Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 matko świeta, co się tu dzieje, paluchy zagryzam, serce kołacze. Oldzi...jaki Oldzi majuska ? Quote
majuska Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 no Olgierd Beciu:cool3:...chyba, że jeszcze zmienią imię jak młodego zobaczą:evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ale się dzieje, tak jakoś szybko.:razz: Trzymam i czekam na "rezultaty".;) Quote
Andzike Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 O jejku, jejku!!! Ale się dzieje! Mocno trzymamy kciuki i czekamy na wieści! Olgierd - pięknie!!! :) Quote
majuska Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Tadam.... Florentyka urodziła synka o 9.50, waży 3120 i ma 55 cm :) Quote
Becia66 Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='majuska']Tadam.... Florentyka urodziła synka o 9.50, waży 3120 i ma 55 cm :) cudownie :loveu:, gratulacje,mam nadzieję że mama i dzidziuś czują się dobrze :lol:. Quote
Andzike Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='majuska']Tadam.... Florentyka urodziła synka o 9.50, waży 3120 i ma 55 cm :) Suuuuper!!! Bardzo, bardzo się cieszę!!! :) I zazdroszczę, że ma już "z glowy" :) Quote
karolciasz28 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Super!!:lol::lol: Gratuluję. Parówy na pewno się ucieszą z nowego członka rodziny.:lol: Quote
majuska Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Asia tylko napisała, że było szybko i trochę strasznie, bo nie zdążyli jej znieczulić :) i odpoczywa, bo jest skonana, ale młody boski:loveu: Ciekawa jestem jak tam dumny tata:cool3: A tak wogóle to podziwiam, jak na pierwszy poród to na prawdę ekspresowo się uwinęli :-o:lol: Asiu i Adamie wielkie gratulacje!!!! Quote
mamanabank Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 O MATKO!!! Ogromne gratulacje!!! Nie spodziewałam się. Czerwiec miał być :-D Aż się wzruszyłam. Uściski!!!!!!!!!!!!! Quote
Figafiga Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Florentynko gratulacje!!!! Tak bardzo się cieszę!!!!Teraz się zacznie cudowne życie :-) Teraz na Andzike czekamy, a potem na Mamanabank :-) a może w przyszłym roku na mnie :-) Quote
figa33 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 ojej !! wszystkiego naj naj naj i co tylko sobie zamarzycie ucałowania dla całej rodzinki , zwłaszcza dla Florentynki , dzielnej mamy !! :Rose: Quote
majuska Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Czekamy tu na jakieś wieści, może ktoś ...np. ciocia Dzika Figa:razz::mad:...dałaby cosik znać ... Quote
mamanabank Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 No, ja o Was myślę ciągle, nie tylko ja! edit. a swoją drogą z tą sterylką Łucji naprawdę udało się wyrobić w ostatnij chwili :-D Quote
majuska Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 mamanabank napisał(a):No, ja o Was myślę ciągle, nie tylko ja! edit. a swoją drogą z tą sterylką Łucji naprawdę udało się wyrobić w ostatnij chwili :-D idealnie wręcz :) Ja też myślę, jak tam nasza Florentynka sobie radzi w roli mamy, strasznie też jestem ciekawa fotek maluszka. A Wy brzuchatki jak się czujecie teraz w te upały?? Ja mam ostatnio kryzys, wpienia mnie strasznie to "uziemienie" w sumie to wiedziałam, że tak będzie, ale jednak umordowana jestem, no i po kilku fajnych nockach, znowu się zaczęło budzenie co godzine, dwie...dziś jestem zombiakiem. Muszę się pozbierać do kupy i uzbroić w cierpliwość. Quote
Florentynka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Wpadam się przywitać. Jesteśmy w domu - ja i Maksymilian Edgar - tak zdecydował dumny ojciec i niech tak będzie. Z rodzeniem się uwinęłam w dwa machnięcia ogonkiem, acz nie należało to do przyjemności. Grunt, że poszło szybko - takiej naprawdę ostrej akcji ze skurczami to jakoś niewiele ponad godzinę. Oczywiście byłam totalnie nie przygotowana, rzeczy do torby wrzucałam w ostatniej chwili w pośpiechu i chaotycznie, no czyste wariactwo, jak to zwykle u nas. Parówy już widziały Maksia - okropnie podekscytowane są, zwłaszcza Łucja. Zaglądają do łóżeczka i mówią " och, ach". Maksia nie rusza chór szczekaczy nad głową. Potem wrzucę jakieś foty, teraz lecę z cycem... Quote
Andzike Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Florentynka, ale niespodzianka, normalnie tak się wzruszyłam, że aż mi się płakać zachciało! Hormony, qrna... :roll: Jeszcze raz mega wielkie gratulacje, imię przepiękne, szybkiego porodu zazdroszczę, cieszę się, że wszystko jest ok i że jesteście już w domu :) Parówy dzielne i mądre jak zawsze :) Quote
majuska Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 No super, że jesteście, ale się ciesze, że tak bezstresowo, imię super :) Andzike u Ciebie też tak będzie, zobaczysz :) Uwielbiam to hasło : lecę z cycem:diabloti: Fo-ty, fo-ty, fo-ty!!!!!! Quote
Becia66 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Fajnie że jesteście w domku, znaczy zdrówko w porządku. No to mamy nowego dogomaniaka Maksia :loveu:, ufff.. odetchnęlam troszkę bo ten Olgierd lekko mnie zadziwił :lol: A jak reszta stada przyjęła nowego domownika ? Jego Wysokość w szczególności... Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, a na razie cycuj ile sie da !!! Quote
Recommended Posts