Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No siedze i trzymam jak jasna cholera!!! Ale nie spodziewałam się, że tak sie młody szybko będzie pchał, wybierałam się do Was... nie wiesz jak tam idzie??

Posted

[quote name='Becia66']nie odwlekaj bo możesz nie zdążyć :diabloti:.
[/QUOTE]

Ciekawe czy zdążyła Florentynka z tym pakowaniem..Oldżi jak widzę, chce strasznie szybko do parów :D ...jeny, siedzę jak na drożdżach:lol!:

Posted

[quote name='majuska']Tadam....

Florentyka urodziła synka o 9.50, waży 3120 i ma 55 cm :)

cudownie :loveu:, gratulacje,mam nadzieję że mama i dzidziuś czują się dobrze :lol:.

Posted

[quote name='majuska']Tadam....

Florentyka urodziła synka o 9.50, waży 3120 i ma 55 cm :)

Suuuuper!!! Bardzo, bardzo się cieszę!!! :)

I zazdroszczę, że ma już "z glowy" :)

Posted

Asia tylko napisała, że było szybko i trochę strasznie, bo nie zdążyli jej znieczulić :) i odpoczywa, bo jest skonana, ale młody boski:loveu:
Ciekawa jestem jak tam dumny tata:cool3:
A tak wogóle to podziwiam, jak na pierwszy poród to na prawdę ekspresowo się uwinęli :-o:lol:

Asiu i Adamie wielkie gratulacje!!!!

Posted

Florentynko gratulacje!!!!

Tak bardzo się cieszę!!!!Teraz się zacznie cudowne życie :-)

Teraz na Andzike czekamy, a potem na Mamanabank :-) a może w przyszłym roku na mnie :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
No, ja o Was myślę ciągle, nie tylko ja!

edit. a swoją drogą z tą sterylką Łucji naprawdę udało się wyrobić w ostatnij chwili :-D

idealnie wręcz :)
Ja też myślę, jak tam nasza Florentynka sobie radzi w roli mamy, strasznie też jestem ciekawa fotek maluszka.
A Wy brzuchatki jak się czujecie teraz w te upały??
Ja mam ostatnio kryzys, wpienia mnie strasznie to "uziemienie" w sumie to wiedziałam, że tak będzie, ale jednak umordowana jestem, no i po kilku fajnych nockach, znowu się zaczęło budzenie co godzine, dwie...dziś jestem zombiakiem. Muszę się pozbierać do kupy i uzbroić w cierpliwość.

Posted

Wpadam się przywitać. Jesteśmy w domu - ja i Maksymilian Edgar - tak zdecydował dumny ojciec i niech tak będzie.
Z rodzeniem się uwinęłam w dwa machnięcia ogonkiem, acz nie należało to do przyjemności. Grunt, że poszło szybko - takiej naprawdę ostrej akcji ze skurczami to jakoś niewiele ponad godzinę. Oczywiście byłam totalnie nie przygotowana, rzeczy do torby wrzucałam w ostatniej chwili w pośpiechu i chaotycznie, no czyste wariactwo, jak to zwykle u nas.
Parówy już widziały Maksia - okropnie podekscytowane są, zwłaszcza Łucja. Zaglądają do łóżeczka i mówią " och, ach". Maksia nie rusza chór szczekaczy nad głową. Potem wrzucę jakieś foty, teraz lecę z cycem...

Posted

Florentynka, ale niespodzianka, normalnie tak się wzruszyłam, że aż mi się płakać zachciało! Hormony, qrna... :roll:

Jeszcze raz mega wielkie gratulacje, imię przepiękne, szybkiego porodu zazdroszczę, cieszę się, że wszystko jest ok i że jesteście już w domu :)
Parówy dzielne i mądre jak zawsze :)

Posted

No super, że jesteście, ale się ciesze, że tak bezstresowo, imię super :)
Andzike u Ciebie też tak będzie, zobaczysz :)
Uwielbiam to hasło : lecę z cycem:diabloti:

Fo-ty, fo-ty, fo-ty!!!!!!

Posted

Fajnie że jesteście w domku, znaczy zdrówko w porządku. No to mamy nowego dogomaniaka Maksia :loveu:, ufff.. odetchnęlam troszkę bo ten Olgierd lekko mnie zadziwił :lol:
A jak reszta stada przyjęła nowego domownika ? Jego Wysokość w szczególności...
Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia, a na razie cycuj ile sie da !!!