majuska Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Oni się wszyscy wydają odpowiedni, dopóki faktycznie nie zostają reproduktorami. Potem to jest już tylko jęk i lament, że "gdzie ja miałam oczy" :diabloti: czekaj cwaniaczku , czekaj i na Ciebie przyjdzie pora:eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 majuska napisał(a):czekaj cwaniaczku , czekaj i na Ciebie przyjdzie pora:eviltong: Na razie przyjeżdżam do Polski sobie wyrobić pogląd na sprawę i się trochę pouczyć na cudzych błędach :evil_lol: Poza tym z TŻ mamy ze sobą trzy koty i chwilowo nam to wystarczy ;) Quote
Andzike Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Na razie przyjeżdżam do Polski sobie wyrobić pogląd na sprawę i się trochę pouczyć na cudzych błędach :evil_lol: Poza tym z TŻ mamy ze sobą trzy koty i chwilowo nam to wystarczy ;) I pamiętasz, że wpadasz do mnie w drodze powrotnej? ;) Ja na razie mam piłke do siatkówki, nie do końca napompowaną, a już mi dość ciężkawo - dziś się zasapałam zapinając buty:roll: Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Becia66 napisał(a):Karolcia, a odpowiedniego reproduktora już masz ? :diabloti: A żeby to jednego.:diabloti:;) Dzika_Figa napisał(a):Oni się wszyscy wydają odpowiedni, dopóki faktycznie nie zostają reproduktorami. Potem to jest już tylko jęk i lament, że "gdzie ja miałam oczy" :diabloti: O to to dokładnie!:cool3: Quote
Florentynka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 A ja tak trochę nie na temat: https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/SpacerWiosenny# Quote
majuska Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Florentynka napisał(a):A ja tak trochę nie na temat: he, he, dobre:evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 biedne te twoje ogrodniczki Florentynko, już ledwo zipią :diabloti: Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Florentynko, chciałam Ci wysłac PW i nie mogę, zrób jakieś wiosenne porządki w skrzynce ;) Quote
Florentynka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wczoraj byli u nas znajomi z dzieckiem. Chłopiec ma lat 5. Bardzo chciał wyleźć na taras na dachu, więc tam z nim poszłam, a on oczywiście wydarł w jedno jedyne miejsce gdzie nie ma barierki. No więc krzyknęłam "Szymon, cofnij się, proszę!" Szymon się cofnął, spojrzał na mnie i rzucił " nie jestem psem". Nie wiem, czy mu o ton chodziło, czy o co, ale chyba uznał że podobieństwo do poleceń wydawanych psom było zbyt duże. Ajajajaj - czyżby troskliwa koleżanka z macierzyńskiego wątku jednak miała rację, a ja mam skłonność do traktowania dzieci jak psów? Pocieszam się, że nawet jeśli to nie jest to najgorszy rodzaj traktowania.... Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mówisz do psów "proszę" ??:crazyeye::evil_lol: Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 majuska napisał(a):Mówisz do psów "proszę" ??:crazyeye::evil_lol: Łucjo, mogłabyś przesunąć się w łóżku, proszę? ;) Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 U mnie to jest coś w tym, stylu: "rusz doopę grubasie":lol: Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 majuska napisał(a):U mnie to jest coś w tym, stylu: "rusz doopę grubasie":lol: Hmm... a ja się grzecznie kładę obok, uważając, żeby nie przeszkodzić psom:evil_lol: Quote
Florentynka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Oczywiście, że mówię "proszę"... Pamiętam, że obie z moją siostrą szalałyśmy za numerem, który robiła stara Sonia ( ta co była przed Kangurem psem rodziców). Sonia miała zwyczaj leżeć w przejściu ( jak każdy pies, zresztą), różni ludzie na to różnie reagowali , były okrzyki " wstawaj" , "posuń się", " idź stąd"... A suka trwała jak kamień bez ruchu. Wystarczyło powiedzieć " przepraszam" - pies się zrywał i przepuszczał człowieka. Moją teściową to aż zatkało z oburzenia, jak zobaczyła ten numer. Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 kurczę, muszę więc zacząć w ten sposób, to może wreszcie się przesunie jeden sierściuch z drugim:lol: Quote
Florentynka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Właśnie przed momentem odbyłam wizytację we własnej sypialni, z aparatem w garści. Adam by mnie pewnie udusił za upublicznianie, a dla mnie to maksymalnie rozczulający widok: https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/MoiMezczyzni?authkey=Gv1sRgCJio3Lvv9v2lnAE Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Już niedługo dołączy tam trzeci mężczyzna i już wogóle nie będzie dla Ciebie miejsca:evil_lol: Strasznie jestem ciekawa jak stadko przyjmie małego :razz::lol: Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Piękny widok :) Mężczyźni Twojego życia, już niedługo w komplecie :) A jakoś o stado Florentynkowe jestem spokojna :D Quote
Becia66 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Adam pięknie i z dumą eksponuje ringa na palcu :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Hihi, pamiętam, jaki wykład walnęłam kiedyś koleżance, która usiłując wejść do kuchni, powiedziała do psa "posuń się", od razu została poinformowana, ze w tym domu, do psa się odnosi z szacunkiem i powinna była powiedzieć "przepraszam" Quote
Figafiga Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Florentynka jest się do kogo przytulić w takim łożu :-) Quote
majuska Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Figafiga dobrze , że jesteś....bo ja tak chciałam wrócić do tematu;):eviltong: Ty już bardziej doświadczona jesteś , jaki krem z faktorem używasz dla Antosia, ja ogólnie lubię kremy Nivea, ale słyszałam, że Nivea na słońce jest niefajny, a dziś w Rossmanie przyglądałam się temu Rossmanowskiemu, ale pomyślałam, że jeszcze Ciebie zapytam? Kupiłyśmy se dzisiaj w H&Mie nową czapkę na wiosnę: Quote
mamanabank Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Ale Wy macie te zdjęcia cudowne! Wszystkie leżące, ale co jedno to piękniejsze! Quote
Recommended Posts