karolciasz28 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To ja się pytam gdzie ci goli faceci??:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Andzike Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 karolciasz28 napisał(a):To ja się pytam gdzie ci goli faceci??:cool3::evil_lol::evil_lol: Ano właśnie, bo ja tu sok z granatu otworzylam i czekam na imprezkę ;) Quote
majuska Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No to jedziemy z tym koksem: [video=youtube;BCh8EXVJoUk]http://www.youtube.com/watch?v=BCh8EXVJoUk&feature=related[/video] Quote
Florentynka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Śliczni! patrzę sobie i wyciągam fastrygi... Quote
mamanabank Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Uwaga! Zaczynamy śpiewać! Dzień radosny się rozpoczął! I rym cym cym, i hop sa sa idziemy do stołów w podskokach, i tra la la, orkiestra gra, idziemy pić toast do dna! I rym cym cym, i hop sa sa idziemy do stołów w podskokach, i tra la la, orkiestra gra, idziemy pić toast do dna! I rym cym cym, i hop sa sa idziemy do stołów w podskokach, i tra la la, orkiestra gra, idziemy pić toast do dna! Quote
Becia66 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 ale się tam dzieje, Florentynka w poszarpanej sukni z fastrygami, tu i owdzie pęknięcia i plamy pewnie bo ktoś coś rano wylał :diabloti:, strach w oczach i przerażenie że jednak koniec wolności bo co nie na papierze to z oczu. I wreszcie błagalne : NIECH TO SIĘ WRESZCIE SKOŃCZY !!! :diabloti: [SIZE="5"][SIZE="4"]Sto lat Florentynko, dużo szczęścia i miłości i niech mały człowieczek będzie dopełnieniem tego wszystkiego. Quote
Andzike Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No już za parę minut Florentynka zostanie oficjalnie Panią Adamową :) Sto Lat Młodej Parze! :D [video=youtube;uXU6gl0xRrI]http://www.youtube.com/watch?v=uXU6gl0xRrI[/video] Quote
Figafiga Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Becia66']ale się tam dzieje, Florentynka w poszarpanej sukni z fastrygami, tu i owdzie pęknięcia i plamy pewnie bo ktoś coś rano wylał :diabloti:, strach w oczach i przerażenie że jednak koniec wolności bo co nie na papierze to z oczu. I wreszcie błagalne : NIECH TO SIĘ WRESZCIE SKOŃCZY !!! :diabloti: [SIZE="5"][SIZE="4"]Sto lat Florentynko, dużo szczęścia i miłości i niech mały człowieczek będzie dopełnieniem tego wszystkiego. ja to jeszcze do tego widzę bób porozwalany po całym domu, rozgardiasz ha ha ha, psy pewnie osłupione co się dzieje :-) cóż to za dzień :-) Quote
majuska Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Swiadoma praw i obowiązków, wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
figa33 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Florentynka pewnie marzy ,żeby już było po wszystkim ślub to jedna z najbardziej stresujących rzeczy WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA MŁODEJ PARY !! Quote
majuska Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ja swój drugi ( pierwszy był dawno temu i nie prawda ;) ) ślub bardzo miło wspominam, podeszłam do tego bardzo na luzie i bez stresu, miałam świetny humor i chyba dlatego wszystko tak się super udało pomimo, że przygotowywane było na wariackich papierach:) Florentynko i Adamie powodzonka!!! mam nadzieję, że będą foty :) Quote
Figafiga Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A ja się stresowałam podczas składania przysięgi, że gafę walnę, ale było super, po przysiędze już luzik. Lecę, Antoś się przebudził, trzeba dać obiadek i lecieć znów na spacer :-) Florentynko czekamy na wieści dziś o ślubie, a za parę miesięcy o porodzie :-) Quote
majuska Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Z tego wszystkigo zapomniałam jeszcze o jednym.. dziewczyny moje kochane wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet: [video=youtube;-0qAgZFQljY]http://www.youtube.com/watch?v=-0qAgZFQljY&feature=share[/video] Quote
Becia66 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 majuska padam ze śmiechu i małe pytanko, czy nasz były kandydat na prezydenta nie ma w repertuarze życzeń dla Młodej Pary ? :evil_lol: Quote
Florentynka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No to melduję - wyszłam za mąż, przeżyliśmy, fastryg nawet nie było widać. Bałam się że zaśpię, ale rano obudziły nas słodkie paróweczki. Otworzyłam oczy, powiedziałam " jeszcze można uciec", Adam powiedział " no, byle razem". Ale nie uciekliśmy, mamy to za sobą. Było śmiesznie i miło. Dostaliśmy bardzo fajnego pluszowego kota, który nas rozczulił. Po ślubie skoczyliśmy na kawę do "Kolorów" . Napatoczyła się właścicielka Banshee ( teraz Mii), która z dumą doniosła, że sucz jest super, zjadła wykładzinę w sypialni i miała pierwszą cieczkę niedawno i że bardzo ją kochają. Miła wiadomość i tak mi się fajnie zrobiło jak to usłyszałam. Wróciliśmy do domu i nas ścięło - poszliśmy odsypiać stres. Parówy trochę się poprzytulały, trochę pospały, a potem nas wykopały z łóżka. Więc poszłam na spacer z Gjalponem, a teraz na zakupy i do garów, bo trza wyżerę na jutro szykować. W sumie to jakoś tak normalnie się czuję. A foty będą, tylko pewnie z poślizgiem, bo tym razem to nie ja trzymałam aparat ;) Quote
mamanabank Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Otworzyłam oczy, powiedziałam " jeszcze można uciec", Adam powiedział " no, byle razem". Pięknie. I tak TRZYMAĆ!!!!!!!!!!!! 100 LAT!!!!!!!! Młodej Parze!!!!!!! Quote
Andzike Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No to super, że już "po" :) Jeszcze raz wszystkiego, wszystkiego naj :) Quote
Florentynka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia i dobre słowa. To bardzo miłe i jesteśmy szczerze wzruszeni. A dobrze będzie na pewno! Quote
karolciasz28 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Florentynka napisał(a): A dobrze będzie na pewno! Świetnie się czyta takie rzeczy!:lol: Ja również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:cool3::cool3:. Quote
majuska Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 I ja przybiegam spóźniona, bo wcześniej Mała Zołza nie pozwoliła Asiu i Adamie przyjmijcie najszczersze życzenia spełnienia najskrytszych marzeń, przede wszystkim tego chyba teraz najważniejszego : cudnego zdrowego maleństwa :) No to dzisiaj noc poślubna...się będzie działo:cool3::p Quote
karolciasz28 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 majuska napisał(a): No to dzisiaj noc poślubna...się będzie działo:cool3::p Ale Majuska pomyśl, tak z parówami?:cool3::evil_lol: Quote
mamanabank Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Świętujemy!!! Jest imprezaaaaaaaaaa!!! Quote
mamanabank Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Tańczymy sobie! [video=youtube;iIXUsywUWOg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iIXUsywUWOg[/video] Quote
Recommended Posts