Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
To ja się pytam gdzie ci goli faceci??:cool3::evil_lol::evil_lol:

Ano właśnie, bo ja tu sok z granatu otworzylam i czekam na imprezkę ;)

Posted

Uwaga! Zaczynamy śpiewać! Dzień radosny się rozpoczął!

I rym cym cym, i hop sa sa
idziemy do stołów w podskokach,
i tra la la, orkiestra gra,
idziemy pić toast do dna!

Posted

ale się tam dzieje, Florentynka w poszarpanej sukni z fastrygami, tu i owdzie pęknięcia i plamy pewnie bo ktoś coś rano wylał :diabloti:, strach w oczach i przerażenie że jednak koniec wolności bo co nie na papierze to z oczu. I wreszcie błagalne : NIECH TO SIĘ WRESZCIE SKOŃCZY !!! :diabloti:

[SIZE="5"][SIZE="4"]Sto lat Florentynko, dużo szczęścia i miłości i niech mały człowieczek będzie dopełnieniem tego wszystkiego.

Posted

No już za parę minut Florentynka zostanie oficjalnie Panią Adamową :)

Sto Lat Młodej Parze! :D

[video=youtube;uXU6gl0xRrI]http://www.youtube.com/watch?v=uXU6gl0xRrI[/video]

Posted

[quote name='Becia66']ale się tam dzieje, Florentynka w poszarpanej sukni z fastrygami, tu i owdzie pęknięcia i plamy pewnie bo ktoś coś rano wylał :diabloti:, strach w oczach i przerażenie że jednak koniec wolności bo co nie na papierze to z oczu. I wreszcie błagalne : NIECH TO SIĘ WRESZCIE SKOŃCZY !!! :diabloti:

[SIZE="5"][SIZE="4"]Sto lat Florentynko, dużo szczęścia i miłości i niech mały człowieczek będzie dopełnieniem tego wszystkiego.

ja to jeszcze do tego widzę bób porozwalany po całym domu, rozgardiasz ha ha ha, psy pewnie osłupione co się dzieje :-) cóż to za dzień :-)

Posted

Ja swój drugi ( pierwszy był dawno temu i nie prawda ;) ) ślub bardzo miło wspominam, podeszłam do tego bardzo na luzie i bez stresu, miałam świetny humor i chyba dlatego wszystko tak się super udało pomimo, że przygotowywane było na wariackich papierach:)
Florentynko i Adamie powodzonka!!!
mam nadzieję, że będą foty :)

Posted

A ja się stresowałam podczas składania przysięgi, że gafę walnę, ale było super, po przysiędze już luzik.
Lecę, Antoś się przebudził, trzeba dać obiadek i lecieć znów na spacer :-)

Florentynko czekamy na wieści dziś o ślubie, a za parę miesięcy o porodzie :-)

Posted

Z tego wszystkigo zapomniałam jeszcze o jednym..
dziewczyny moje kochane wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet:

[video=youtube;-0qAgZFQljY]http://www.youtube.com/watch?v=-0qAgZFQljY&feature=share[/video]

Posted

No to melduję - wyszłam za mąż, przeżyliśmy, fastryg nawet nie było widać.
Bałam się że zaśpię, ale rano obudziły nas słodkie paróweczki. Otworzyłam oczy, powiedziałam " jeszcze można uciec", Adam powiedział " no, byle razem". Ale nie uciekliśmy, mamy to za sobą. Było śmiesznie i miło. Dostaliśmy bardzo fajnego pluszowego kota, który nas rozczulił.
Po ślubie skoczyliśmy na kawę do "Kolorów" . Napatoczyła się właścicielka Banshee ( teraz Mii), która z dumą doniosła, że sucz jest super, zjadła wykładzinę w sypialni i miała pierwszą cieczkę niedawno i że bardzo ją kochają. Miła wiadomość i tak mi się fajnie zrobiło jak to usłyszałam.
Wróciliśmy do domu i nas ścięło - poszliśmy odsypiać stres. Parówy trochę się poprzytulały, trochę pospały, a potem nas wykopały z łóżka. Więc poszłam na spacer z Gjalponem, a teraz na zakupy i do garów, bo trza wyżerę na jutro szykować. W sumie to jakoś tak normalnie się czuję.
A foty będą, tylko pewnie z poślizgiem, bo tym razem to nie ja trzymałam aparat ;)

Posted

I ja przybiegam spóźniona, bo wcześniej Mała Zołza nie pozwoliła
Asiu i Adamie przyjmijcie najszczersze życzenia spełnienia najskrytszych marzeń, przede wszystkim tego chyba teraz najważniejszego : cudnego zdrowego maleństwa :)

No to dzisiaj noc poślubna...się będzie działo:cool3::p