Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

No nie wiem... Parówy chyba nie dadzą się wbić w falbany. A Gjalpo z ubiorów uznaje jedynie swój kekhor.Skądinąd ładniejszy niż muszka.
Natomiast wizja namiotu z welonem nasmarowanym pasztetem i z doczepionymi kongami jest tyleż uwodzicielska co inspirująca ;)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

https://lh5.googleusercontent.com/-T8EV_nfHotY/TxHRQbISy_I/AAAAAAAAHMg/PkNLunBnEQI/s640/DSC_0251.JPG
Balbina częściowo zniknięta i szczęśliwa, że coś napadało!

Świetnie się bawią wszystkie! A Kangur nie może znieść, że Księciunio siedzi, zamiast biegać.

U nas śnieg spadł dopiero dzisiaj, nasze psy jeszcze nie widziały, bo rano nie było.

Swoją drogą - Florentynka sobie zażyczyła i śnieg spadł w całej Polsce, kurczę!

Posted

No nie w trybie ciągłym... Przez to odśnieżanie zresztą goście wczoraj dostali inną sałatkę niż planowałam. Wylazłam z domu, bo Adam na podjeździe machał łopatą, a ja musiałam się z nim porozumieć. W międzyczasie Balbina ukradła soloną ricottę, przeznaczoną do sałatki...

Posted

Co tu tak ucichło ? :razz:

Przyszlam się Wam pochwalić cudeńkiem jakie zrobiła mi na bazarku ciotka Juldanowa:loveu:

Jakbyście chciały "coś" dzierganego na szydełku to zapraszam do swojego banerka ;)

Posted

[quote name='Florentynka']Takie ochraniacze na młode? To w tle, znaczy się?[/QUOTE]

Podmieniłam zdjęcie, bo zle wkleilam na poczatku :)
Dokładnie - ochraniacze na małe stópki, "robią się" jeszcze rękawiczki niedrapki też na tym samym bazarku:loveu:

Posted

No to jeszcze raz....
Ostatnio faktycznie tu ucichło , bo serfowałyśmy z Aśką po necie....byłyśmy tu:
http://forum.trojmiasto.pl/temat-tabu-seks-oralny-a-karmienie-piersia-t146642,1,16.html
...a potem za ciosem trafiłyśmy tu:
http://polykaj.pl/
...a potem trzeba było złapać oddech:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wracając do tematu..
Andzike cudne paputki:loveu::loveu: ..a niedrapek miałam w szpitalu 2 pary i wogóle nie użyłam, wpatrywałam się w te maleńkie rączki, paluszki, dzidzi sobie mnie łapało za palec i zaciskało, no i nie ubrałam niedrapek ....a zaraz po przyjściu do domku obcięłam pazurki :) Zreszta położne( niektóre ) mówią, że te niedrapki to niepotrzebne, dziecko ma rozwijać zmysł dotyku i nic nie powinno go zaburzać :) A może Twoja kumpela porwałaby się na takie cudne czapusie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2055978335
albo na opaseczki, sama chętnie nabyłabym dla Paćki kilka sztuk:
http://allegro.pl/szydelkowe-opaski-rekodzielo-52-kolory-i2035977345.html

Odnośnie Xlanderów, zapierniczamy od paru dni po śniegu i fura daje radę!!!;)

Posted

Ano, człowiek się uczy całe życie...
Właśnie, Andzike, popracuj nad Juldan, może czapeczki machnie jakieś... Psiakość, chciałabym już wiedzieć co to we mnie siedzi, ale niezależnie od płci czarna czapeczka z małymi, przyległymi, kwadratowymi uszkami się "sprzyda..."
A mnie przerażają właśnie takie rzeczy jak obcinanie pazurków. Psom nie mogę obciąć, boję się i wożę do weterynarza, a dziecku na takich maleńkich łapeczkach...nawet sobie nie wyobrażam. Też będę wozić do weterynarza, najwyżej.

Posted

Majuska, to Ty Juldanowej nie znasz? ;)
Wbijaj się na dziergany wątek i pytaj - myślę, że nie będzie problemu, żeby Juldanowa coś zadziałała :)

A takie opaseczki to po co? Bo jakoś ich zapragnęłam... ;)

Posted

Florentynka napisał(a):

A mnie przerażają właśnie takie rzeczy jak obcinanie pazurków. Psom nie mogę obciąć, boję się i wożę do weterynarza, a dziecku na takich maleńkich łapeczkach...nawet sobie nie wyobrażam. Też będę wozić do weterynarza, najwyżej.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wklej to na poradnikowy to połowa zejdzie na miniwylew:diabloti:
jest też druga opcja...można obgryźć pazurki;)

Posted

Andzike napisał(a):
Majuska, to Ty Juldanowej nie znasz? ;)
Wbijaj się na dziergany wątek i pytaj - myślę, że nie będzie problemu, żeby Juldanowa coś zadziałała :)

A takie opaseczki to po co? Bo jakoś ich zapragnęłam... ;)

To może to jej aukcje??:diabloti:
Takie opaseczki to tak na wiosnę do ozdoby łepka, co by widać było, że to dziewczynka :evil_lol:

A dzieragny wątek to ten bazarek co masz w podpisie??

Posted

majuska napisał(a):
To może to jej aukcje??:diabloti:
Takie opaseczki to tak na wiosnę do ozdoby łepka, co by widać było, że to dziewczynka :evil_lol:

A dzieragny wątek to ten bazarek co masz w podpisie??

Tak, tak, początkowo to były pokrowce, podkładki, ew. broszki, ale Juldanowa się rozwija i specjalne zamówienia też robi :D

Z tą opaską to się wstrzymam, Paweł już wczoraj stwierdził, że buciki są takie dziewczęce, a przecież nadal nie wiadomo co będzie...:evil_lol:

Posted

Majuska!!!!!!!!!! Gdzie Was do trójmiasta zaniesło??? Choć z tego co widzę, faktycznie podróże kształcą, te netowe też! :-)
Czapulinki naprawdę świetne! Mam nadzieję, że Juldanowa na tym bazarku nie skończy. Ale chyba będziemy musiały jej włóczkę dostarczać.

Posted

Oj to będziesz za to mieć bardzo wesoły wieczór, tylko chyba lepiej chłopu nie dawaj czytać bo mu się we łbie poprzewraca:eviltong::lol:

A ja właśnie wróciłam ze spaceru po naszych śnieżnych osiedlowych uliczkach i dzidzia kontynuuje sen w łóżeczku...żyć nie umierać:lol:

Posted

No i nie poczytałam, bo byłam wczoraj u gina i usłyszałam serduszko :loveu::multi::loveu:
Muszę zrobić dodatkowe usg, bo coś nie jest tak jak powinno, tzn może jest tak, bo może taka moja "uroda", ale się okaże po badaniu. Na razie nie panikuje... Znaczy się staram się nie panikować :razz:

Za parę dni zaproszę Was do mojej nowej tymczasowiczki:loveu: Mam błogosławieństwo Pani doktor, poza tym, ze nie mogę jej podnosić no i mamy się nie oblizywać (Pani Doktor wymówiła to takim tonem jakby było to oczywiste, a obawiam się, że mogę mieć z tym duży problem :roll:)