Becia66 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Florentynka napisał(a): A poza tym to naprawdę - takiego tymczasa każdemu życzyć - nie szczeka, nie brudzi, nie niszczy, nie gryzie, z psami się pięknie dogaduje... i cieczki nie ma... :evil_lol: Quote
majuska Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Becia66 napisał(a):i cieczki nie ma... :evil_lol: Beciu...ale Cię poniosło:mad::mad: Aj kil ju:mad: To ja się intensywnie szkolę całymi dniami, a tu się cuda dzieją za moimi plecami:shake::mad::evil_lol: Nie każcie Florentynce brać mnie na kolana, one tego nie wytrzymają:shake: A odnośnie tego gościa co ma jutro przyjechać mnie oglądać to coś już wiadomo ?, ma naszykowaną budkę..czy do garażu...?:cool3::cool3: Quote
Florentynka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Podobno buda w budowie, tak coś mi się obiło o uszy. Quote
Florentynka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Łucja biedna nadal atrakcyjna dla osiedlowych pokurczy, do domu wrócić nie może. Za to mam dobre wieści w sprawie Majuski - Buba troszkę zrzędził , że szczenna, ale chyba weźmie ;) Quote
Dzika_Figa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Florentynka napisał(a):Łucja biedna nadal atrakcyjna dla osiedlowych pokurczy, do domu wrócić nie może. Za to mam dobre wieści w sprawie Majuski - Buba troszkę zrzędził , że szczenna, ale chyba weźmie ;) A to dobra Buba jest? Żeby potem nie dzwonił o 7 rano, że masz sobie natychmiast zabrać Majuske... Quote
Andzike Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dzika_Figa napisał(a):A to dobra Buba jest? Żeby potem nie dzwonił o 7 rano, że masz sobie natychmiast zabrać Majuske... Bo gniazdko elektryczne wygrzebie ze ściany i korki wywali w całym mieszkaniu...:cool3: Quote
Becia66 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Florentynka napisał(a): Za to mam dobre wieści w sprawie Majuski - Buba troszkę zrzędził , że szczenna, ale chyba weźmie ;) niech się nie martwi o miot, poogłaszamy i domki znajdziemy.....:diabloti: Quote
majuska Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Becia66 napisał(a):niech się nie martwi o miot, poogłaszamy i domki znajdziemy.....:diabloti: Spoko, spoko ,o domki się nie trzeba martwić bo to przecież wszystko rodowodowe, z wypaśnej hodowli:eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 majuska napisał(a):Spoko, spoko ,o domki się nie trzeba martwić bo to przecież wszystko rodowodowe, z wypaśnej hodowli:eviltong: Po matce championce :diabloti: Quote
Romka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ale u Was wesoło...Co ja się dziwię?:pJak zawsze...:lol: Quote
Kolczasty Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Po matce championce :diabloti: Z tego co widzę to raczej zwykły mix :eviltong: Ale mixy są przeca najlepsiejsze, więc i miot odziedziczy najlepsze cechy :p PS. To tak na podstawie zdjęć, bo osobiście nie znam:cool3: Quote
Florentynka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Kolczasty napisał(a): PS. To tak na podstawie zdjęć, bo osobiście nie znam:cool3: Mhm...a zdjęcia skąd masz? Quote
Becia66 Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Kolczasty napisał(a):Z tego co widzę to raczej zwykły mix :eviltong: Ale mixy są przeca najlepsiejsze, więc i miot odziedziczy najlepsze cechy :p : no tak, majuska rasowa tylko jakiś zwykły kundel ją dopadł , to i mix będzie :diabloti: Quote
Florentynka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ja tam myślę, że Majusce można ufać - mówi że rasowe, to rasowe. Kto jak kto, ale Majuska powinna być dobrze poinformowana po kim ten miot, nie? Quote
Kolczasty Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Florentynka napisał(a):Mhm...a zdjęcia skąd masz? Na allegro były, ktoś wystawił... Ale już chyba poszła bo pisało, że aukcja zakończona :shake: Quote
Dzika_Figa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Kolczasty napisał(a):Na allegro były, ktoś wystawił... Ale już chyba poszła bo pisało, że aukcja zakończona :shake: Oj kolczasty, mieszasz się w zeznaniach... Przecież właśnie allegro nawet nie zdązyłysmy wystawić, jak Buba przyjechał i zdecydował, że bierze. A może Ty zazdrościsz Bubie, że Ci taki towar przed nosa sprzątnął, co? :diabloti: Quote
majuska Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kolczasty napisał(a):Z tego co widzę to raczej zwykły mix :eviltong: :shake::shake:...żeby przez tyle lat tatuażu nie zauważyć:shake::shake:.....oj przyjdzie, się przyjdzie z podkulonym ogonkiem:eviltong: Quote
figa33 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ojej , to ja przeoczyłam taką adopcję i jak widzę szczęśliwy finał:lol: w ogóle nawet sekundy nie wątpiłam ,że majuska ...ekhm...szczenna to doskonały wybór:loveu: tylko czy ta Buba to pewny i bezpieczny dom ?:p:cool1::razz::niedowia::siara: Quote
Florentynka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Mam nadzieję. Majuska pewnie za jakiś czas napisze jakie tam ma warunki i tak dalej. Jak coś będzie nie tak - to zbierzemy ekipę i wpadniemy odbić Majuskę. Quote
Becia66 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 jak można było wydać majuske bez wizyty przedadopcyjnej ? no i fot z nowego domku nie mamy. Quote
Florentynka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Becia66 napisał(a):jak można było wydać majuske bez wizyty przedadopcyjnej ? no i fot z nowego domku nie mamy. Wpadnij na poadopcyjną i możesz zrobić foty przy okazji. Quote
majuska Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Florentynka napisał(a):Mam nadzieję. Majuska pewnie za jakiś czas napisze jakie tam ma warunki i tak dalej. Jak coś będzie nie tak - to zbierzemy ekipę i wpadniemy odbić Majuskę. póki co to szkoda gadać, adoptujący zabrał doopsko i pojechał na delegację, a ja dogorywam w wyrze, bo mnie jakieś wstrętne choróbsko dopadło i nie ma mi kto herbatki nawet zaparzyć:shake: Quote
Becia66 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 A Łucja - parówka kiedy wraca na włości ? Quote
Florentynka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 A Łucja parówa spróbuje wrócić jutro. A konto czego dziś ma zostać wykąpana. To już w ogóle będzie zabójczo piękna, bo ją Pani Matka codziennie skrobie furminatorem, który Łucja dostała w prezencie od Majuski :loveu: Zobaczymy, co Gjalpon powie... Quote
mamanabank Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Szczęłściara, też chciałabym furminator :-) Quote
Recommended Posts