Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):

A poza tym to naprawdę - takiego tymczasa każdemu życzyć - nie szczeka, nie brudzi, nie niszczy, nie gryzie, z psami się pięknie dogaduje...

i cieczki nie ma... :evil_lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
i cieczki nie ma... :evil_lol:

Beciu...ale Cię poniosło:mad::mad: Aj kil ju:mad: To ja się intensywnie szkolę całymi dniami, a tu się cuda dzieją za moimi plecami:shake::mad::evil_lol:

Nie każcie Florentynce brać mnie na kolana, one tego nie wytrzymają:shake:

A odnośnie tego gościa co ma jutro przyjechać mnie oglądać to coś już wiadomo ?, ma naszykowaną budkę..czy do garażu...?:cool3::cool3:

Posted

Florentynka napisał(a):
Łucja biedna nadal atrakcyjna dla osiedlowych pokurczy, do domu wrócić nie może.
Za to mam dobre wieści w sprawie Majuski - Buba troszkę zrzędził , że szczenna, ale chyba weźmie ;)

A to dobra Buba jest?
Żeby potem nie dzwonił o 7 rano, że masz sobie natychmiast zabrać Majuske...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
A to dobra Buba jest?
Żeby potem nie dzwonił o 7 rano, że masz sobie natychmiast zabrać Majuske...

Bo gniazdko elektryczne wygrzebie ze ściany i korki wywali w całym mieszkaniu...:cool3:

Posted

Florentynka napisał(a):

Za to mam dobre wieści w sprawie Majuski - Buba troszkę zrzędził , że szczenna, ale chyba weźmie ;)

niech się nie martwi o miot, poogłaszamy i domki znajdziemy.....:diabloti:

Posted

Becia66 napisał(a):
niech się nie martwi o miot, poogłaszamy i domki znajdziemy.....:diabloti:

Spoko, spoko ,o domki się nie trzeba martwić bo to przecież wszystko rodowodowe, z wypaśnej hodowli:eviltong:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Po matce championce :diabloti:

Z tego co widzę to raczej zwykły mix :eviltong: Ale mixy są przeca najlepsiejsze, więc i miot odziedziczy najlepsze cechy :p

PS. To tak na podstawie zdjęć, bo osobiście nie znam:cool3:

Posted

Kolczasty napisał(a):
Z tego co widzę to raczej zwykły mix :eviltong: Ale mixy są przeca najlepsiejsze, więc i miot odziedziczy najlepsze cechy :p :

no tak, majuska rasowa tylko jakiś zwykły kundel ją dopadł , to i mix będzie :diabloti:

Posted

Kolczasty napisał(a):
Na allegro były, ktoś wystawił... Ale już chyba poszła bo pisało, że aukcja zakończona :shake:

Oj kolczasty, mieszasz się w zeznaniach... Przecież właśnie allegro nawet nie zdązyłysmy wystawić, jak Buba przyjechał i zdecydował, że bierze.
A może Ty zazdrościsz Bubie, że Ci taki towar przed nosa sprzątnął, co? :diabloti:

Posted

Kolczasty napisał(a):
Z tego co widzę to raczej zwykły mix :eviltong:

:shake::shake:...żeby przez tyle lat tatuażu nie zauważyć:shake::shake:.....oj przyjdzie, się przyjdzie z podkulonym ogonkiem:eviltong:

Posted

ojej , to ja przeoczyłam taką adopcję i jak widzę szczęśliwy finał:lol:
w ogóle nawet sekundy nie wątpiłam ,że majuska ...ekhm...szczenna to doskonały wybór:loveu:
tylko czy ta Buba to pewny i bezpieczny dom ?:p:cool1::razz::niedowia::siara:

Posted

Florentynka napisał(a):
Mam nadzieję. Majuska pewnie za jakiś czas napisze jakie tam ma warunki i tak dalej. Jak coś będzie nie tak - to zbierzemy ekipę i wpadniemy odbić Majuskę.

póki co to szkoda gadać, adoptujący zabrał doopsko i pojechał na delegację, a ja dogorywam w wyrze, bo mnie jakieś wstrętne choróbsko dopadło i nie ma mi kto herbatki nawet zaparzyć:shake:

Posted

A Łucja parówa spróbuje wrócić jutro. A konto czego dziś ma zostać wykąpana. To już w ogóle będzie zabójczo piękna, bo ją Pani Matka codziennie skrobie furminatorem, który Łucja dostała w prezencie od Majuski :loveu: Zobaczymy, co Gjalpon powie...